Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със звука на C-Media след ъпгрейд

Featured Replies

Здравейте, аз съм нов потребител и имам въпрос. Компютъра ми има вградена звукова карта на която драйвера беше за C-Media и имаше опции да си нагласям сам колоните. Излизаше ми една зелена иконка долу на лентата, която като я стартирам ми позволяваше да търся коя е предна, задна център и суббуфер. Когато кликна върху изобразените колони и женски глас ми казваше фронт реар, фронт лефт сентър и суббуфер и т.н. и аз по този начи разбирах коя колона къде съм включил.След това си взех звукова карта C-Media, но не знам какъв номер и старите драйвъри разпознаха новата.Там на илюстрацията, където бяха показани колоните заедно с диван и монитор имаше една отметка над тях, където пишеше нещо относно суббуфера и центъра и когато е отметната звука беше перфектен. Сега ми направиха ъпгреид на компютъра и звука ми е кошмарен. Баса излиза пърдящ и не мога да си усиля звука повече от 1/3, ако сам си намалил баса може най много до 2/3. Моля ви да ми помогнете и ако ви трябва някаква конкретна информация, моля да ми пишете къде да я намеря в компютъра. Благодаря ви предварително.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Просто дай информация за точния модел на картата ти и какви части са сменяни - какви са били преди и какви са сега.

• Автор

Сменен е хард диска и рам паметта. Ами в девайс мениджъра на саунд пише CMI8738/C3DX PCI Audio Device. Само това знам. Ако искате повече информация кажете от къде да я потърся, за да ви я предоставя. Мерси отново.

• Автор

Компютъра преди ъпгрейда е закупен на 01.09.2003 и от тогава са драйвърите на звука. Ако от това има значение.

Можеш да опиташ с тези драйвери: C-Media CMI8738 0639 (2.5MB).

Ако няма подобрение, кажи и какво ти е дъното, за да се провери и какво се предлага на сайта на производителя.

Най-добре влез в БИОС-а, дай му disable на вградения звук, след това свали от сайта най-новите драйвери, деинсталирай старите и инсталирай новите.Би трябвало да се оправи проблема с това.Ето ти връзка с най-новите драйвери:

http://software-files.download.com/sd/BXYK...p;psid=10495782

Редактирано от ilianiron (преглед на промените)

Ето ти връзка с най-новите драйвери:

http://software-files.download.com/sd/BXYK...p;psid=10495782

Добре, че си погледнал дали не съм ги дал вече. :)

Ако са от тогава драйверите то тогава имаш ъпдейт от Microsoft .

Ако Windows не ти е лицензиран то тогава дай малко повече инфо за системата ,няма да е зле да дадеш едно скрийнче или репорт от Everest примерно.

След ъпдейта на драйвера отвори директорията на Windows и там намери exe-фала със който да ги стартираш.

Няма кой знае какво да се наглася от там.Освен това да сложиж микс на микрофона и да пуснеш повече от 2 колонки.

• Автор

Дъното ми е на Елите груп - L7S7A2, но аз вече не ползвам вградената карта.

В такъв случай давай в обратен ред:

1. Деинсталираш драйверите за допълнителната карта, ако има инсталирани такива.

2. Забраняваш картата от Device Manager.

3.Активираш наново вградената карта, ако е забранена от БИОС-а.

4.Инсталираш драйвера за вградената (ако си затрил диска с драйверите - cmedia973x.zip - 25МБ).

5. Активираш допълнителната карта и стискаш палци всичко със звука да е както преди.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.