Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за видео карта?

Featured Replies

Здравейте! :rolleyes: Имам видео карта SAAPPHIRE R9250/129M/128B/VIVO По принцип с тоя вход нали може да се префварля информация примерно от видео.Но на мен не мм става даже не знам и какъв кабел ми трябва и каква програма.Моля някой ако знае нещо нека пише! БЛАГОДАРЯ предварително! :yanim:

Картата ти няма вход за външна медия. Може само да предава сигнал. За да направиш това, което искаш, ти трябва някъв капчър.

Картата ти няма вход за външна медия. Може само да предава сигнал. За да направиш това, което искаш, ти трябва някъв капчър.
VIVO е абревиатура от Video In, Video Out.

Тук под Video се разбира видео сигнал с ниска честота /т.нар. "комплектен" сигнал/, и се подава на AV входа на приемника, за разлика от този видеосигнал, който се подаваа на антенния вход на приемника - RF куплунга на видеотата и ТВ тунерите за РС е такъв, там се включва антената или кабела на кабеларката.

Та, с един допълнителен чип, натоварващ цената на видеокартата с 30-на долара, получаваш нелошо решение за кепчър на видео сигнал. За мое съжаление досега не съм видял комбинация от VIVO+софтуер, която да позволява кепчър с 768х576 резолюция - макс. 720х576.

Значи тази карта е VIVO което значи, че S-Video изхода е същевременно и вход. За да го активираш ти трябват WDM драйверите на ATI, а за да го използваш ATI Multimedia Center™ 9.14.. Успех.

Капчър контролера има вход за видео и към него се съединява видео изхода от дугото устройство.

Но и един много добър тунер върши съштата работа.Той съшто има такъв вход за видео.А видео картата има само изход за видео.

cool.gif

• Автор

Благодаря за помоща ви сега ще пробвам саветите ви и ако имам въпроси ще ви питам. :nono:

Редактирано от david.emk (преглед на промените)

• Автор

Абе не мога да намеря тази програма не мога да разбера как да я истегля ATI Multimedia Center™ 9.14

Абе не мога да намеря тази програма не мога да разбера как да я истегля ATI Multimedia Center™ 9.14

Пробвай с този линк

• Автор

да и Pit ми е написал това но не мога да разбера от къде да си я истегля аз малко не сам добре с английския и нещо не мога да разбера

WDM Capture Driver v.4.07/v.8.241

@DeckelDEБъди така добър да спреш да ръсиш небивалици, без да си запознат с материала. Според теб какво означава абревиатурата VIVO?

An acronym for Video In, Video Out. This term is used to describe the additional inputs/outputs that many graphics cards have, allowing them to display frames onto televisions or digital flat panels screens, and record signals from video.
  • Автор
WDM Capture Driver v.4.07/v.8.241

@DeckelDEБъди така добър да спреш да ръсиш небивалици, без да си запознат с материала. Според теб какво означава абревиатурата VIVO?

Благодаря ! :yanim: А тази програма няма ли да ми трябва също? ATI Multimedia Center™ 9.14 :ph34r:

• Автор

СТАНА за което съм много благодарен! :wors:

Здравейте

какво значи "стана"

Аз имам карта ATI ALL IN WONDER RADEON 9600 XT 128MB PAL

Тя е VIVO което наистина означава, че има видео вход и видео изход по низка честота.

Когато я купувах обаче ми я дадоха без инсталационен диск.

Пробвах да си прехвърля видео клиповете от камерата на компютъра с VirtualDub но резултата не ми хареса много и затова искам да си инсталирам оригиналните драйвери и софт на ATI. Притеснява ме това обаче, че от сайта на ATI от който се теглят тези работи

http://ati.de/support/drivers/common/mmc9-14.html

пише че това са само ъпдейти на предишни версии включени в оригиналното CD.

"ATI Multimedia Center™ found herein is provided as an UPDATE to previous versions included on original installation CDs for supported products. The software should not be downloaded or used for products that did not ship with ATI Multimedia Center."

Откъде мога да си намеря такова CD.

• Автор
Здравейте

какво значи "стана"

Аз имам карта ATI ALL IN WONDER RADEON 9600 XT 128MB PAL

Тя е VIVO което наистина означава, че има видео вход и видео изход по низка честота.

Когато я купувах обаче ми я дадоха без инсталационен диск.

Пробвах да си прехвърля видео клиповете от камерата на компютъра с VirtualDub но резултата не ми хареса много и затова искам да си инсталирам оригиналните драйвери и софт на ATI. Притеснява ме това обаче, че от сайта на ATI от който се теглят тези работи

http://ati.de/support/drivers/common/mmc9-14.html

пише че това са само ъпдейти на предишни версии включени в оригиналното CD.

"ATI Multimedia Center™ found herein is provided as an UPDATE to previous versions included on original installation CDs for supported products. The software should not be downloaded or used for products that did not ship with ATI Multimedia Center."

Откъде мога да си намеря такова CD.

Ами гледай саега аз не съм инсталирвал дискове аз сложих само това Multimedia Center и го взех от http://ati.de/support/drivers/common/mmc9-14.html после си взех тази програма InterVideo WinDVR 3 и това е работата стана аз пробвах с видеото свързва се с айдио кабела и там червения забравих за какво и то работата ти е готова

Здравейте и от мен!

Аз също имам въпрос.

Как може да намаля Pixel Shader-ите,в смисъл когато някоя игра иска Pixel Shader 2.0,аз да няправя така,че да използва по-малък шейдър?(в насторйките на игрите не намирам такава опция.)

Видеото е Canyon-Nvidia GF FX5500.

Надявам се да сте ме разбрали.

Редактирано от electric (преглед на промените)

Здравейте и от мен!

Аз също имам въпрос.

Как може да намаля Pixel Shader-ите,в смисъл когато някоя игра иска Pixel Shader 2.0,аз да няправя така,че да използва по-малък шейдър?(в насторйките на игрите не намирам такава опция.)

Видеото е Canyon-Nvidia GF FX5500.

Надявам се да сте ме разбрали.

shadersal0.th.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.