Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми със субтитрите на WinDVD

Featured Replies

Хора,дайте съвет кака да накарам този плеар WinDVD да показва субтитри.Имам инсталиран пакета K-lite codek pack на компютъра но пак не ми излизат субтитри при пускане на ДВД филм,просто не са активни.Иначе когато пусна филма с Windows media player всичко си е ок.Става въпрос за ДВД филми с вградени субтитри.

Забрави за WinDVD ! Смени го с KMPlayer и ще видиш разликата - лек , чете всичко , с вградени кодеци , безплатен , с хиляди настройки , има превод на български- сваля се допълнително и най- добрата картина , а аз съм пробвал всички по- известни плеъри !!!!!!!! :yanim::clap: :clap:

Забрави за WinDVD ! Смени го с KMPlayer и ще видиш разликата - лек , чете всичко , с вградени кодеци , безплатен , с хиляди настройки , има превод на български- сваля се допълнително и най- добрата картина , а аз съм пробвал всички по- известни плеъри !!!!!!!! :yanim::clap: :clap:

Хайде да не изпадаш в транс-фанатични състояния. Не ти е за пръв път.

doktora6230, опитай с друга версия на WinDVD или пробвай някой друг плъер - PowerDVD или AVS DVD Player например.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Хайде да не изпадаш в транс-фанатични състояния. Не ти е за пръв път.

doktora6230, опитай с друга версия на WinDVD или пробвай някой друг плъер - PowerDVD или AVS DVD Player например.

Сигурно си прав , но което си е хубаво си е ! Иначе и ти му предлагаш да пробва с други плеъри , което беше в крайна сметка и моята идея ! За щастие има и хора като теб , които ни помагат, за което ти благодаря ! :cheers:

Сигурно си прав , но което си е хубаво си е !

OFFTopic: аз и никъде не съм казал, че плеърът е смотан. Напротив, съгласен съм, че е доста добър, просто не го намирам за нищо реовлюционно, а просто за поредния плеър + вградени кодеци и повечко опции.

Хора,дайте съвет кака да накарам този плеар WinDVD да показва субтитри.Имам инсталиран пакета K-lite codek pack на компютъра но пак не ми излизат субтитри при пускане на ДВД филм,просто не са активни.Иначе когато пусна филма с Windows media player всичко си е ок.Става въпрос за ДВД филми с вградени субтитри.

WinDVD си идва с всичко необходимо за гледане на DVD. Не са ти необходими кодекпаци нито за DVD филмите, нито за субтитрите. Поразровичкай се малко в настройките и менютата. В момента го нямам инсталиран и не мога да ти дам конкретен съвет. Колкото за KMPlayer, не бих казал че не е нищо особено, даже напротив. Плеъра е страхотен, безплатен (за разлика от WinDVD) и абсолютно портативен (не искащ инсталация), ако се отметне да пази настройките в ini файл. Единствения подобен е VLC, но не мисля, че VLC е толкова добър.

Колкото за KMPlayer, не бих казал че не е нищо особено, даже напротив. Плеъра е страхотен, безплатен (за разлика от WinDVD) и абсолютно портативен (не искащ инсталация), ако се отметне да пази настройките в ini файл. Единствения подобен е VLC, но не мисля, че VLC е толкова добър.

И двата плеъра са си реално интерфейси за Active Movie мултимедийната обвивка в Windows. И два плеъра разчитат на libavcodec кодеците от FFmpeg (на което е базиран и FFDSHOW) open source проекта. Същото важи и за MPlayer например. Разбира се не мога да кажа със сигурност кой поддържа повече формати, но мисля, че това, което единият не го може, го може другият. Да, спестява инсталацията на отделен пакет с кодеци, защото реално са също и в неговата инсталация, но това не го прави уникален. GOM Player, The KMPlayer и VLC са си просто различни интерфейси за едно и също нещо. Основната разлика е в различните опции за настройка.

И двата плеъра са си реално интерфейси за Active Movie мултимедийната обвивка в Windows. И два плеъра разчитат на libavcodec кодеците от FFmpeg (на което е базиран и FFDSHOW) open source проекта. Същото важи и за MPlayer например. Разбира се не мога да кажа със сигурност кой поддържа повече формати, но мисля, че това, което единият не го може, го може другият. Да, спестява инсталацията на отделен пакет с кодеци, защото реално са също и в неговата инсталация, но това не го прави уникален. GOM Player, The KMPlayer и VLC са си просто различни интерфейси за едно и също нещо. Основната разлика е в различните опции за настройка.

Разбира се , че не е революционен KMPlayer , но просто с GОМ са по-напред от някои от досегашните лидери ! Сравнения между плеърите има в някои от броевете на ComputerBild !

Mplayer го забравих, а GOM player не съм го ползвал и не знаех че е portable. Изглежда много добре.

Mplayer го забравих, а GOM player не съм го ползвал и не знаех че е portable. Изглежда много добре.

GOM не е портативен, но какво значение има? Тук не става въпрос за портативност. Тя е приятна екстра, но в никакъв случай не е решаваща за даден плеър. Основната задача на плеъра е да възпроизвежда мултимедиа, да го прави добре и да е удобен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.