Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

имам проблем със стартирането моля за помощ

Featured Replies

Здравейте, имам проблем със стартирането на компютъра. Проблемът се състои в това - включвам компютъра, чува се едно тройно пиукане и нищо... След като го рестаритрам принудително и се чуе едно пиукане компютъра се включва нормално. Това го прави не много често, но понякой път се налага да го рестартирам по три-четири пъти последователно. Ако може някой да помогне! Предварително благодаря!

Конфигурацията на компютъра ми е това -

K8N4-E Sockt 754 SATA

AMD,Sempron-1.8GHz/3100+/Socket754/256k

PCI Express X16 ATI Radeon X800 GTO 128MB/256bit

A-DATA,DDR SDRAM/1024MB PC3200 DIMM 184p

160GB/7200 PRM/SATA-150/8MB

Това означава - Base 64K RAM failure

С няколко думи - повреден чип в Рам паметта ( There is a failure of some sort within the first 64 KB of system memory.) Възможно е да се получи при добавяне на нов хардуерен компонент в системата (гледам че си с една платка 1 ГБ Рам) Този проблем откога го имаш ?

(има и други варианти,но за тях ...по -късно)

• Автор

От 2 3 месеца ми е проблема.Ходех в сервиза понеже е в гаранция , но от там ми казаха, че имам вирус в компютъра и затова ми прави проблем. Преинсталирах ХР понеже така ми казаха, но проблема остава

От 2 3 месеца ми е проблема.Ходех в сервиза понеже е в гаранция , но от там ми казаха, че имам вирус в компютъра и затова ми прави проблем. Преинсталирах ХР понеже така ми казаха, но проблема остава

Интересно ми е първоначално компа с тази Рам памет ли е бил, или е бил с друга ,която си сменил с тази , по-голямата като обем ?

Като казваш,че проблема е от 2,3 месеца това означава че компа в началото си е работел нормално и впоследствие се е появил проблема ?

Както ти писах и по-горе това е грешка при разчитането на първите 64 К памет при стартирането на системата,които за нея са важни .Така или иначе трябва да се провери Рам паметта ( слагате друга пръчка и виждаш дали пак прави така). Възможно е обаче и да е грешка на дъното,която се проявява по този начин (като инициира грешка в паметта).

Съветът е да пробвате първо с друга Рам памет (както писах), пък и в твоя сервиз го знаят това щом са ти препоръчали да преинсталираш ( другата възможна грешка е system device да причинява проблема.)Ако проблема остане и с другата памет ,проверява се дъното :ass:

Отиваш в сервиза и ги псуваш! Щом при пускането се чува пиукането, как ще е вирус, като още не е стигнало до операционната система, т.е. ти нямаш никаква вина!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.