Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се използва e-gold?

Featured Replies

Регестрирах се в e-gold и си направих сметка. Само че нз как да видя колко пари имам в нея някой може ли да ми разясни как да използвам e-gold. Благодаря Ви предварително! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif:help::help::help::help:;):beer::help:

Не бих се доверил на това нещо !

В българският вариант ли ти е регистрацията или в оригиналният ? В българският има форум-може би там ще ти кажат !

Международният e-gold е напълно сигурен и по известност е на второ място след PayPal. Абсолютно сигурен е. Защитата им е непробиваема.

• Автор
Международният e-gold е напълно сигурен и по известност е на второ място след PayPal. Абсолютно сигурен е. Защитата им е непробиваема.

мерси за информацията много :) :) :) само ако можеш да ми кажеш и как да си проверв колко праи имам...... :)

мерси за информацията много :wors: :wors: :) само ако можеш да ми кажеш и как да си проверв колко праи имам...... :wors:

Ами трябва да си влезеш в акаунта с passprase (играе ролята на парола) и това е общо взето

• Автор
Ами трябва да си влезеш в акаунта с passprase (играе ролята на парола) и това е общо взето

аз влизам и каде показва колко пари имаш в сметката

:rolleyes::):):rolleyes:

Те парите да не идват от небето. xD

• Автор
Те парите да не идват от небето. xD

не става въпрос за тва откаде идват парите, а как да видя колко пари имам

не става въпрос за тва откаде идват парите, а как да видя колко пари имам

Кликаш на Balance

Къкъв му е смисала на това e-gold ?

• 4 седмици по-късно...

e-gold не е много сигурен много memberi са били обирани, но пък има приложение в I-net като покупка на хостинг и други подобни неща.Само тябва да си заработвате пари, което никак не е лесно.Paypal e mnogo po dobria variant и е като заместител на кредитните карти доста магазини примат Paypal но за съжаление BG не е включена в списъка на Paypal.

Редактирано от drumzz (преглед на промените)

имам регистрация в e-gold от доста време, но не ми стана ясно как мога да платя или да заредя сметката си, нямаше опция за зареждане през кредитна карта или банкова сметка

Преди няколко дена се регистрирах в e-gold.com. Днес не мога да отворя саита e-gold.com. Каква е причината?

Благодаря

Преди няколко дена се регистрирах в e-gold.com. Днес не мога да отворя саита e-gold.com. Каква е причината?

Благодаря

В доставчика ти (отваря се към 19:31)

В доставчика ти (отваря се към 19:31)

Благодаря за бързия отговор.

20:40 още не мога да влеза. Защо ще филтрира доставчика e-gold?

Благодаря за бързия отговор.

20:40 още не мога да влеза. Защо ще филтрира доставчика e-gold?

Може да има проблеми с международния интернет просто. Не вярвам доставчика ти да филтрира който и да е бил сайт. Друга възможност е да си объркал адреса. Това е правилният

• 3 седмици по-късно...

Здравейте! Наистина не ми е ясно как може да се преведат пари в "e-Gold.com" от кредитна карта "VISA" например,или въобще от карта каквато и да е "Mastercard"........т.н. Благодария

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.