Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Over Burn Информация?

Featured Replies

Привет, :)

много ме интересува дали някой може да ми каже,

как точно да разбера дали моита записвaчка подържа запис на дискове по големи от 700 MB.Защото нерото ми дава грешка :eek: когато надвии 700-те MB на диска :down: ???!!

И не можах да намеря спецификация по въпроса за модела, а повярваите поразрових доста нета та дори на www.teac.com......

За да ви олесня ето ви модела й:Teac CD-W524E

благодарско за помоща. :bye:

Привет, :)

много ме интересува дали някой може да ми каже,

как точно да разбера дали моита записвaчка подържа запис на дискове по големи от 700 MB.Защото нерото ми дава грешка :eek: когато надвии 700-те MB на диска :down: ???!!

И не можах да намеря спецификация по въпроса за модела, а повярваите поразрових доста нета та дори на www.teac.com......

За да ви олесня ето ви модела й:Teac CD-W524E

благодарско за помоща. :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Повечето записвачки могат, до колкото не ме лъже паметта тази също, но трябва да за писваш дисковете в режим DAO - disk at once

Точно така

ПП трябва от опциите да му зададеш че искаш да правиш овърбърн

preferences/exprert fiutures/ - слагаш примерно 95 минути

• Автор

Мерси момци, :down:

за бързият отговор сега ще пробвам пак и ще видим ohmy.gif какво ще стане дали ще затрия още един диск ;) ----> напред науката е слънце :eek:

но ние искаме на сянка ........... :)

ПП трябва от опциите да му зададеш че искаш да правиш овърбърн

preferences/exprert fiutures/ - слагаш примерно 95 минути

<{POST_SNAPBACK}>

трябва да се сложи отметка пред Enable verburn Disc-at-Once burning на същото място, където посочи Slammer и всичко трябва да е наред.

• Автор

Привет момци,:shake_puter:

пак съм аз, и то без добри новини щото не става просто дика ли не го рзпознава че е по голям или несто такова просто не записва повече от 700-703 МБ:help: и незнам какво да правя а диска е :shake_puter: EURO silver 90 min 790 MB ..... нисто не разбирам вече .... :speak:

Направи ли, каквото казват Tragedy и Slammer? В менюто Burn - Write method трябва да е Disc at once. По принцип Нерото не разпознава по-големите дискове и винаги ги дава като 703МБ. Като почнеш да записваш, ще те пита искаш ли да направиш овърбърн диск с по-голям капацитет. Казваш да и продължаваш напред.

По този начин съм записвал и 99 мин. дискове.

може да записва, имам същия teac, точно както е описано по горе

но имам друг проблем - не се трият CD-RW и в диваис менаджера има жълта удивителна пред SCSI/RAID Host Controler - проблема ми софтуерен ли е, или хардуерен?

• Автор

Привет момци,:bye:

и благодаря за менията ви но жсичко това съм го правил и незнам вече

просто похабих 4 диска и се чудя дали не е от дисковете. :)

От preferences-exprert fiutures- съм му дал 89 59 00 мин и отметката overburn on disc at once и ми дава overburn като почва записа. Накрая някъде 703-706 MB крашва :hush: като разбирасе записвам на 4x скорост......

..................незнам вече :)

Мерси за помоща която ми дадохте всепак! :)

Моя съвет: вземаш кутийката с дисковете, включително и прецаканите, касовата бележка и отиваш там, от където си ги купил и вдигаш страшен скандал. Като краен резултат може да ги подмениш с други, а ако имаш късмет ще ти върнат паричките. Айде стискам палци :)

ПП: Ако нямаш касова бележка..., сори брат, тогава ще трябва ти да се хванеш за палците :hush:

ПП: Дано не си се обидил от това последното, не му е това целта

За да не се скапват дисковете може да се сложи отметка на Simulation в менюто Burn. Симулира се запис, без да е включен лазера.

Чудно ми е защо при теб се получава така. Аз не съм имал проблем с дисковете на EuroSilver.

За да не се скапват дисковете може да се сложи отметка на Simulation в менюто Burn. Симулира се запис, без да е включен лазера.

Чудно ми е защо при теб се получава така. Аз не съм имал проблем с дисковете на EuroSilver.

<{POST_SNAPBACK}>

може да е случил на дефектна партида, което е много неприятно

• Автор

Привет моци,:bye:

1-во не пазя касова бележка ...... :shake_puter:

2-ро незнам за паритдата и дисковете сте ги изхвърля :computer2:

3-то ще пробвам с други дискове и така на татък :computer2:

Но мерси за сърдечните отговори,:beer:

а(за симулацията ) мой човек направо сте полудея:eek: ако чакам да запиша филм 750 MB със симулация и напрао ще полудея:computer2: (но който иска да си паза дисковете е препоръчително да ги записва така ...... ):bedtime2:

• 3 седмици по-късно...

Има една отметка в Неро(използваш някоя от последните версии надявам се)- preferences/general-Check for correct disk format before burning -махни я.Ако си изпълнил всичко препоръчано ти дотук би трябвало да проработи.

Успех

• 2 месеца по-късно...

Хм, на мен ми хрумва нещо друго - в неро има опция вместо да пишеш на диск, да направиш имейдж, т.е. компилацията първо да стане на един голям файл, и тогава пишеш от имейдж фаил. На мен това ми е помагало - особено зависи какво ще записваш - дали примерно филм, или голям брой малки файлове.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.