Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kонфликт между видеото и саунда

Featured Replies

здравейте!компютъра ми е много стар(2001 год.) Intel celeron 700 mhz(coppermine) RAM 256+128MB,display:geforce 2 Ti,sound:yamaha 724.....та се оказа,че звуковата карта използва същото прекъсване(IRQ),както и видеокартата.това може ли да се коригира ръчно?

имам и още един въпос може да не е за правилния раздел,но съм сигурен,че точно тук ще ми помогнат:wors:

препоръчайте ми последната версия драйвер за нвидиа гефорс 2 титаниум(при приятел сложихме на гефорс 2 МХ 400 много нова версия 85.хх и тръгна,но явно тази си иска стар специално предназначен).след опит да сложа версия 66.хх сега уиндоуса ми не знае нито какъв ми е монитора,нито дайрект Х(а той е 9.0с декември 2006),нито видеокарта

Аз като имах такава картичка, най-добре ми вървеше с 56.64, но не мисля че това ще оправи положението. По-скоро проблема е в аудиото, но все пак ето ти драйвери, избирай каквото ти е кеф - ЦЪК.

• Автор

всъщност това с драйвера го оправих,сложих 61.76.

за другото сигурно има значение windows fundamentals for legacy PCs(winxp corp SP2)

250812.jpg

вижте тази картинка,ако може да ме насочите да редактирам нещо в девайс мениджър-а

просто на по бавни компютри(450 мх селерон) с по-малко памет(192МБ) скайп 3.0 работи доста добре,а при мен зацикля както пусна разговор,но не съм писал в темата за скайп,защото предполагам,не е в него проблема

Редактирано от манол (преглед на промените)

Звуковата карта да не е свързана към първия слот на PCI?

• Автор
Звуковата карта да не е свързана към първия слот на PCI?
не не е на първия(два са ми заети),ако ги броя отгоре(от АГП слота с видеокартата надолу)са ми заети 3-тия с ланкартата и на четвъртия ми е ямахата(звуковата)

пропуснал съм да кажа и модела на дъното QDI synacti x 2EP(intel 815 EP) и е със 6 pci слота

Редактирано от манол (преглед на промените)

Опитай да я изместиш на друг PCI слот. За всеки случай ето ти драйвери за звуковата карта: Yamaha DS-XG YMF7xx. Опитай да ги преинсталираш.

• Автор

значи още нещо пропускам: дъното ми си има вградена звукова карта,която съм изключил от джъмпера,но тя си слагаше и мидипорт(може да не съм го забранил коректно в биоса).изобщо ако ме насочите какво да търся в биоса може оттам нещо да засича уиндоуса и да му дава ресурси,пък него да го няма

Всичко, което можеш да спреш се намира в Integrated Peripherals. Там е и Midi Port Address.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.