Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изчезна ми wallpapper-a - помощ

Featured Replies

Няколко пъти ми се случи като си пусна компютъра да не ми се появява уолпейпърът, който аз съм сложил ами бекграунд цветът. Или пък ми излиза нещо подобно на ъолпейпър на което пише нещо за включване/изключване на някъв active desktop(пиша по спомен). Някой знае ли какво се случва? ;)

Десен бутон върху десктопа -> Properties -> Desktop -> бутон Customize Desktop... -> бутон Web и ако има отметка някъде там на нещо, махай и кликай OK. Иначе можеш да си кликнеш съответния линк, за да ти възставнови тапета.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

хммм, и аз имах същия проблем, но както винаги Night Raven - помогна !!! Благодаря ти !!

П.С - махнах отметката на Lock desktop icon ...... пък дори ми се махна гадното подчертаване на иконите !!! Благодаря отново !!!

• Автор

Мерси за отговора, но нямаше отметка в това меню никъде а тоя номер продължава да ми се случва. Ако имаш някакво предположение на какво се дължи, моля те дай предложение за разрешаване на проблема!

ACTIVEDESKTOP.VBS - Включва/Изключва Active Desktop

Свали горния файл и го запиши някъде на диска си. Отвори го с двукратно щракване на мишката.

При всяко стартиране скрипта променя състоянитео на ActiveDesktop - включен или изключен.

Надявам се да ти свърши работа.

• Автор

Cecov, благодаря ти! Свърши работа! Така и не рабрах каква е функцията на тоя актив десктоп - и включен и изключен дектопът изглежда по 1 начин

Cecov, благодаря ти! Свърши работа! Така и не рабрах каква е функцията на тоя актив десктоп - и включен и изключен дектопът изглежда по 1 начин

Примерно, при включен Active Desktop е възможно да поставиш WEB страници като фон на десктопа.

• Автор

Ясно сега рабзрах. Аз тъй ли иначе винаги си свалям картинката и след това я слагам за уолпейпър. :lighter: Мерси за изчерпателната информация!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.