Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Драйвъри за видео карта Asus EN6600

Featured Replies

Здравейте,така значи имам следния проблем с:Asus EN6600 top silent/Td/256mb-ram-това видео е доста странно и имам проблем с видео драйверите преди време бях свалил драйварите за тази серия карти от сайта на Nvidia но имах следния бролем че като пусна филм,клипче,независимо какъв видео файл екрана ми беше зелен направих rollback за да ми се върнат първоначалните драйвари с които нямах проблем и така добре вече нямах проблем с видео файловете но пък за смитка на това на някой игри ми се бъгват текстурите(невидими обекти,промяна на цвета и темподобни работи)и предполагам че е от драйверите но немога да разбера от къде да дръпна точните за да нямам проблем.Ако може помощ относно този броблем да ме опътите какво да направя и как да се грижа за нея за да е в изправност...Благодаря

• Автор

Ми да преди да почна да търся по нови видео драйвари тоест преди да пробвам с разни други версии нямах проблем и след като слагах едни,други,трети се някакви от различни места свалени възникна този проблем преди това небеше така sad.gif

Слагай оригиналните драйвери оттук , ако и с тях не иска ... ще търсим по-стара версия.

Преди да сложиш новите ,деинсталираш старите драйвери в Сейф Мод ,чистиш регистрите,рестартираш в нормален режим и инсталираш новите драйвери.

Аз бях със Galaxy 6600GT смених няколко драйвера от наи-новите до тези които бяха на диска с картата и все нещо не ми харесваше докато не прочетох в някой от форумите че 6600 вървят най-добре с 77.77 ако искаш намери ги в сайта на нвидия или ли в guru3d.com пробвай с тях.Но пък за Асус съм чувал че най-добре вървят с Асуски драйвери така потърси и в сайта на Асус.

Успех

• Автор

Благодаря много момчета,сега ще пробвам деинсталация на старите и записване на новите

Значи да некажа голяма дума но мисле че по начина на kokomil нещата се оправиха,но ми направи впечатление че имам 2 вида драйвари ако може така да се каже тоест имам Nvidia Drivers и Asus Nvidia drivers просто незнам за какво става въпрос :S

Редактирано от Nuthin (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
Благодаря много момчета,сега ще пробвам деинсталация на старите и записване на новите

Значи да некажа голяма дума но мисле че по начина на kokomil нещата се оправиха,но ми направи впечатление че имам 2 вида драйвари ако може така да се каже тоест имам Nvidia Drivers и Asus Nvidia drivers просто незнам за какво става въпрос :S

Имах същия проблем, от сайта на nvidia, по точно форума научих руска рецепта, а именно за да нямаш зелен екран при гледане на видео и да си с последни драйвери отваряш видео файл с някой видео плейър, спираш го и го минимизираш, след това отварящ видеото, което искаш да гледаш с друг ( defoult ) плейър и си готов.

Ами ако дъното ти е ASUS c Nvidia чипсет е нормално да имаш 2 вида драйвъри. Едните са за видеото, а другите за дънната платка. :yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.