Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

моля помогнете ми с тая видео карта GF7600 GS

Featured Replies

Купих си с голямо желание видео карта GF7600 GS!! преди бях с ATI Radeon 9550- никакви проблеми с нея ! Когато сложих новата карта толкова много се зарадвах игрите вървят перфектно но когато дойде момента да пусна филм да гледа баща ми се оказах неприятно изненадан компютъра ми започна да забива а екрана примигва в черно sad.gif !!! Четох по доста форуми хора с моя проблем има много! Моля някой ако знае решение на проблема да помага защото ми се реве sad.gif

Редактирано от rador (преглед на промените)

• Автор

значи фирмата е chaintech а драйверите са тези от диска с който я купих 91.31. картата е 256МБ AGP 8X

• Автор

филма не върви на монитора, а на инсталационния диск има само тези драйвери 91.31! инсталирах и DirectX 9.0c от диска с драйдверите защото мислех че е заради него но пак не става sad.gif

Омазани кодеци най-вероятно. Махни всички кодеци които си инсталирал и свали Тhe KMPlayer. Той няма нужда от кодеци, а си има вградени в инсталационният файл и пробвай с него. Ако пак прави проблем опиши подробно системата си и проблемите, и ще му мислим тогава.

Edit:

kokomil, май си за очила? :wors:

начи фирмата е chaintech

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

• Автор

значи оказа се прецакан чипсет на картата ама тия в сервиза се правеха на много разбирачи и се чудеха какви чудесии да измислят- дъното не било съвместимо, и още куп некакви работи! както и да е сега ще се наложи да ми я сменят :) благодаря ви!!! и все пак ще си дръпна драйверите дадени от kokomil за всеки случай ;)

значи оказа се прецакан чипсет на картата ама тия в сервиза се правеха на много разбирачи и се чудеха какви чудесии да измислят- дъното не било съвместимо, и още куп некакви работи! както и да е сега ще се наложи да ми я сменят :angry: благодаря ви!!! и все пак ще си дръпна драйверите дадени от kokomil за всеки случай :wors:

Хм странна работа, как игрите ще се изобразяват и вървят перфектно, а някакви смешни филми няма да могат.

Lyudmil добре предположи, че е нещо от кодеците. Тя картата ако е прецакана хардуерно, как си пускал въобще игрите без дефекти в картината и други екстри.

Ма като ги гледам и тия от фирмата какви са разбирачи - дъното не било съвместимо хах biggrin.gif

Пробвай все пак това с кодеците :wors:

Редактирано от myd (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Ами първо трябва да сложиш по-здраво захранване и да видиш дали оригиналните драйвери стават за твоята система! При мен се оказа от това. Виж внимателно дали са за 32 или 64 bit система това също играе голяма роля за тези карти.

Аз имам същата карта и същия проблем . Като смених захранването и драйварите се оправи . Не е от несъвместимост с дъното и т.н.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.