Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Siemens S65 Проблем

Featured Replies

Имам проблем със софтуер на този телефон. Искам да попитам ако пробвам даго ъпдеитна със това руско ексзе "580300_rus" дали ще се запази избора на език в телефона и в частност дали ще има Български и Англйски. Това ми е любимата марка телефони но за жалост този излезе бъгав и ако не намеря решение ще минавам на Nokia или Sony Ericsson.

Имам проблем със софтуер на този телефон. Искам да попитам ако пробвам даго ъпдеитна със това руско ексзе "580300_rus" дали ще се запази избора на език в телефона и в частност дали ще има Български и Англйски. Това ми е любимата марка телефони но за жалост този излезе бъгав и ако не намеря решение ще минавам на Nokia или Sony Ericsson.

Не, няма да имаш Български. За него ти трябва езиков пакет 05, тоест нещо от сорта хх05хх.ехе

Мога да ти помогна само за версия 50 на софтуера. Ако ти върши работа си свали това или това. Включваш кабела в компютъра, включваш телефона (без СИМ карта), включваш кабела към телефона, стартираш програмата, натискаш старт и следваш инструкциите (или чакаш докато се обнови софтуерът). Ако телефонът ти е по-висока версия това няма да ти помогне. Обновяването на софтуера става чрез USB кабел, драйверите за който са тук. Успех.

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

• Автор
Не, няма да имаш Български. За него ти трябва езиков пакет 05, тоест нещо от сорта хх05хх.ехе

Мога да ти помогна само за версия 50 на софтуера. Ако ти върши работа си свали това или това. Включваш кабела в компютъра, включваш телефона (без СИМ карта), включваш кабела към телефона, стартираш програмата, натискаш старт и следваш инструкциите (или чакаш докато се обнови софтуерът). Ако телефонът ти е по-висока версия това няма да ти помогне. Обновяването на софтуера става чрез USB кабел, драйверите за който са тук. Успех.

Аз съм точно с тази версия 50 на софтуера. Намерих този сайт http://www.siemens-club.com/ би ли го погледанал и да кажеш мнение дали мога да ползвам от него нещо че като гледам ще олекна с 400 - 500 лева за нов телефон.

Редактирано от chepo (преглед на промените)

Аз съм точно с тази версия 50 на софтуера. Намерих този сайт http://www.siemens-club.com/ би ли го погледанал и да кажеш мнение дали мога да ползвам от него нещо че като гледам ще олекна с 400 - 500 лева за нов телефон.

Този сайт не ти от полза. Каквото и да ползваш от там ще си изгубиш Българския. Ето ти версия 58 на софтуера с Български в нея тук. След преинсталиране, ако не ти помогне - сменяй телефона.

• Автор
Този сайт не ти от полза. Каквото и да ползваш от там ще си изгубиш Българския. Ето ти версия 58 на софтуера с Български в нея тук. След преинсталиране, ако не ти помогне - сменяй телефона.

Мерси много за линка при първа възможност като съм свободен ще го пробвам дано постигна желания резултат. Че неми се сменя телефона все още не мога да преживея факта че ще трябва даси купувам нещо друго което не е Siemens.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.