Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля за покана за Bitme.org

Featured Replies

Здравейте много ми трябва покана за Bitme.org !!!! Спешно трябва да изтегля едни видео уроци! Много Ви моля да ми изпратите 1 покана за Bitme.org !!! Благодаря Ви предварително !!!!! clap.gif Email address: [email protected] Благодаря Ви отново! Мнооого ми трябва! 10хххх

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Автор

еххПубликувано изображение

никой ли няма покана за този тракерПубликувано изображение

СтрашНОО мноого ми трябваПубликувано изображение

Публикувано изображение

• 3 месеца по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Здрасти, Трябва ми покана за bitme.org, ако някой може да помогне да я прати на [email protected]. Предварително благодаря :P

Sorry

Open sign-up limit (15,000) has been reached. Invites only. If you are lucky you might have a friend who wants to invite you :) We just wanna see how much cheaters will start respecting their accounts after they realize they cant just come back in a get another one >;). Keep this in mind if you are already a member and you invite a known cheater, and you knew about it in the first place both yours and the person you invited are disabled. You will have to come talk to us to get your account reenstated. If you want an invite and you know someone who has one its up to them to give you an invite.

Да питам за какво ви в покана за пълен сайт?

Редактирано от Nikolai1990 (преглед на промените)

Да питам за какво ви в покана за пълен сайт?

Open sign-up limit (15,000) has been reached. Invites only

Достигнат е максималния брой за нормални регистрации(без покана). Вход в сайта само с покана

Цитат от сайта:

Max Users 30000

Registered Users 18,345

Редактирано от the_X_files (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

ЕЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ нещо ново!!!Толкова съм назад,че трябва да наваксам.Надявам се на вас,помогнете на [email protected]!!!Благодарности на всички преди мен.

• 2 месеца по-късно...

И аз да се наредя на опашката... :speak: Имам нужда от покана и ще съм много благодарен на малко отзивчивост. [email protected]

И аз се присъединявам към молбата за покана за bitme.org [email protected] Благодаря! :)

Аз имам въпрос. Кво толкова има в този тракер? Просто искам да знам дали да ме е яд? :cheers: Или ще бъде по-добре да остана невеж и щастлив

• 2 седмици по-късно...

такаа значи имам няколко покани моля тези от вас които искат нека да докажат, че са сериозни и ще им пратя

Как трябва да докажем че сме сериозни за да получим покана.........!Все пак ако решиш имай ме в предвит => [email protected]

Редактирано от xegoux (преглед на промените)

Това с доказването е пълна глупост, ако искам да си направя Трафик има куп програми за тази цел.. Или даваш или не даваш това е въпроса..

ми със скриин шот от други тракери еми направи си трафик кой те спира само да не го отнесеш ;)

Хайде някой да седне и да обясни / с две - три думи / какво преставлява сайта и защо толкова е желан за покани ? Толкова ли различни неща има от другите торент сайтове ? Мерси предварително !

Хайде някой да седне и да обясни / с две - три думи / какво преставлява сайта и защо толкова е желан за покани ? Толкова ли различни неща има от другите торент сайтове ? Мерси предварително !

Нищо особено, поне за мен.. За предпочитане си е TL пред bitme.org..

ми със скриин шот от други тракери

еми направи си трафик

кой те спира

само да не го отнесеш ;)

Нали като си направя трафик и ти постна скрина, примерно ще ми пратиш покана.. След което идва въпроса от къде ще си сигурен дали няма да правя и същото и в даденият тракер от който съм получил покана, в случая битме-то и покана дадена от теб.. Давал съм доста покани за TL и за SC.. SC ми затвориха акаунта поради тази причина, че изпратена от мен покана на потребител си бичел яко ъплоуд..

Та иде реч общо взето, че едни скрино нищо не помагат..

Редактирано от RedCross (преглед на промените)

BitMe.ORG is an E-Learning torrent tracker. It's the place to be for quality E-Learning stuff.This is a private tracker, and you have to register before you can get full access to the site. Before you do anything here at BitMe.ORG we suggest you read the rules! There are only a few rules to abide by, but we do enforce them!

книги учебници документални филми политика религия

Редактирано от jadreniq (преглед на промените)

Ммдаа и "нещица " които не се намират никак лесно в другите тракери

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.