Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Почина ученик от моето училище!

Featured Replies

• Автор
Вина няма и той. Това си е нелепа смърт, без виновен - инцидент. А ако говорите така на съученика ритнал топката, може да повлияете много негативно върху психиката му.

Жал ми е за родителите на починалото дете. Няма по-лошо нещо от това, да погребеш детето си.

Нека почива в мир!

Момчето което ритна топката в момента е в болница в лошо психическо състояние.

Момчето което ритна топката в момента е в болница в лошо психическо състояние.

Чакай сега... малко закъснях ама не каза ли че момчето е починало ??

• 2 седмици по-късно...

Това е много гадно. Не се биите,не се карайте,не се убиждайте. Всичко това води до ето такива случай. Много е гадно да слушаш за това а пък камоли да си свидетел. БОГ ДА ГО ПРОСТИ ДЕТЕТО ;):speak::huh: :huh: ;):wors::speak::clap::)

Чакай сега... малко закъснях ама не каза ли че момчето е починало ??

В болница е момчето което е ритнало топката не момчето което се е ка4ило !!!

Ужасно е! Вярно, това е нелеп инцидент с фатален край... Мисля си, обаче, ще едва ли щеше да се стигне до тази трагедия, ако общината просто си бе свършила работата...Защо ли винаги управниците се сещат да направят нещо, когато вече е твърде късно за това?!

Близо до нас има едно кръстовище....взело доста жертви...Трябваше ли чак скоро да поставят там светофар, след като вече няколко души починаха?!

Питам се, наистина ли за повечето управляващи човешкият живот няма никаква стойност, та не правят нищо по въпроса?! И, когато стане поредната трагедия, гледат тихомълком чинно да си свършат задълженията, сякаш с това ще променят вече станалия кошмар...?!

Относно загиналото момче - моите съболезнования на близките му!!!

Относно "виновника" - едва ли другото момче, ритнало топката, е предвидило, че неговият силен удар с топка би убил негов съученик.... Явно е бил ядосан....но не е преднамерено...Просто жестока случайност... Да, агресията сред децата вече минава всякакви граници, но в случая не говорим за целенасочено действие спрямо даден човек...

Не ми се мисли за трагедията на родителите на загиналото момче, както и за не по-малката трагедия на момчето, причинило в крайна сметка фаталния удар...Не знам, как той ще живее с това чувство за вина...дано някога го преодолее.........

Аз бих попитал защо да се оправдава директорката? Това е училище, в което учат предполагам деца от 7 до... години. Ние като малки постоянно се катерехме по дърветата в училище! Нима директорката не знае това? Как може да се допусне такава безотговорност? Все пак това са деца и не могат да преценяват реално опасностите. От малък знам едно за дърветата - от орех се пада лошо и почти никога не се оживява. Не стъпвай на сухи клони и имай най малко 3 опорни точки във всеки момент. Това няма връзка със случилото се, което е просто нещастно съвпадение на обстоятелствата, но продиктувано и от безотговорност. Ами ако нещастния случай беше станал примерно при катерене на децата по това дърво кой щеше да бъде виновен? Една заповед да не се катерим по дърветата не оправя работата. А за агресивността - това са хормони, присъщи на всички! При децата и младежите те са в по-голямо количество. Спокойствието е за възрастните, нека оставим децата да си живеят според това, което ни е дала природата! Лоша е агресивността при възрастните, затова си има и пандизи.

Напълно си прав!!!

В нашият град ВСЯКА пролет се режат клоните на дърветата в училищата по центъра по парка навсякъде ! можете да попитате и Bestlap той ще ви каже !

Аз само не можах да разбера директорите и учителите каква вина имат? angry.gif

Според теб едно здраво и право дърво как ще му се счупи клон от удар с топка ??? тая директорка кьорава ли е да не види че има изгнили клони в двора на даскалото !?

• 4 седмици по-късно...

Клонът трябва да е бил голям и тежък, за да го убие. Съжалявам, но така описана ситуацията не мога да си я представя.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.