Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Btit Tracker Проблем

Featured Replies

Направих си тракер и е последната версия на Бтит ето ви линк : http://85.187.89.69/tracker Моля ви за помощ...Качвам торенти обаче не мода им дам сийд...Значи като го кача торент файла....И после нали трябва да го сваля.... Аз примерно качвам klip.wmv.torrent или нещо подобно....И то ме кара да изтегля klip.torrent това не би трябвало да е така....И двата мога да ги сийдвам обаче не знам какво става и как но в тракера не се показва че има сийд.....Какво да направя?!?!

Провери в торент клиентът ти дали не дава някаква грешка

Защо всеки втори в този форум се опитва да си направи торент тракер? Ние май ще сме страната със "Най-много торент тракери на глава на населението". Защо не впрегнете енергията си за създаването на торент тракери, да създадете нещо ново и полезно за хората cool.gif , вместо да участвате в някакви пиратски истории?

Много се дразня! Ние уж сме умна нация, пък защо все другите създават, а пък ние крадем?

Редактирано от diavolo_vam (преглед на промените)

Било модерно да имаш торент тракър, ми казаха...

• 3 седмици по-късно...
Защо всеки втори в този форум се опитва да си направи торент тракер? Ние май ще сме страната със "Най-много торент тракери на глава на населението". Защо не впрегнете енергията си за създаването на торент тракери, да създадете нещо ново и полезно за хората cool.gif , вместо да участвате в някакви пиратски истории?

Много се дразня! Ние уж сме умна нация, пък защо все другите създават, а пък ние крадем?

Какво значи да откраднеш свободна торент система...? biggrin.gif

Аз пък не мога да разбера какво имате против хората, които си правят тракери. Всяко занимание от сорта на пускане на тракер, портал, галерия, форум или подобна система си е интересно., както ако е на собствената машина така и на отдалечен сървър. Освен че е интересно е и полезно от гледна точка на това, че правиш на практика неща, за които може да си чел или може да не си, но които искаш да изучиш или упражниш. Все пак практическата работа е много добър учител. Какъв по-добър начин да научиш повече за дадена система от това да си подкараш твоя, като преди това я поумажеш n пъти...? Пък може и да ти хареса, да си я запазиш и развиеш, да родиш нещо ново и интересно.

Иначе ти като не искаш да се занимаваш с пиратски истории не се занимавай, но и не критикувай хората, решили да го правят, понеже е малоумно. Хората трябва поне в интернет да имат пълна свобода на креативността, затова и интернет се получава толкова разнообразен и за щастие такива ограничители не могат да направят нищо негативно по въпроса, понеже не могат да направят нищо като цяло.

Модерно било да имаш торент тракер... То и да се учи илзлиза, че е модерно. Интересно само що има толкова глупаци като е модерно? ;)

В крайна сметка, за да не съм тотален офтопик... rainelement, би трябвало след като си направиш торент и го качиш на тракера да го спреш в торент клиента и да го пуснеш пак след секунда, две. Той би трябвало да стане зелен и в тракера да те отчита като сийдър. Не забравяй също да въвеждаш правилен Announce URL.

Модерно било да имаш торент тракер... То и да се учи илзлиза, че е модерно. Интересно само що има толкова глупаци като е модерно? :rolleyes:

Ами само погледни 60 процента от темите в този раздел и прецени авторите на колко години са. Преди беше модерно да си ИМАШ форум, сега тракер - това не го правят, за да трупат опит, а за ДА ПРИТЕЖАВАТ тракер, да бъдат администратори и да се взимат за шефчета. Добре, дотук кажи речи го приемам. Обаче тия мушмороци не знаят най-основни неща (и няма как да знаят - все пак са във възр. граница 11-14 години) и трябва ние да им направим ламерските тракери. И после "Регнете се в МОЯ тракер - много яко го направих"

Та такива ми ти работи

p.s. Не искам никой от тракероправещите да се засяга. Ако не е съгласен с това, което написах, да го прочете отново и да се замисли над него.

Искам да попитам дали може с Btitracker дали може да има бит букет ? :ph34r:

Ами само погледни 60 процента от темите в този раздел и прецени авторите на колко години са. Преди беше модерно да си ИМАШ форум, сега тракер - това не го правят, за да трупат опит, а за ДА ПРИТЕЖАВАТ тракер, да бъдат администратори и да се взимат за шефчета. Добре, дотук кажи речи го приемам. Обаче тия мушмороци не знаят най-основни неща (и няма как да знаят - все пак са във възр. граница 11-14 години) и трябва ние да им направим ламерските тракери. И после "Регнете се в МОЯ тракер - много яко го направих"

Та такива ми ти работи

p.s. Не искам никой от тракероправещите да се засяга. Ако не е съгласен с това, което написах, да го прочете отново и да се замисли над него.

Прав си, но не за всички възрастовата граница от 14 години би била ограничаваща, за да си пуснат тракер. Както го виждам, причината за тези 60% от темите е, че или няма качествени и лесни за разбиране инструкции/ръководства или че няма кой да ги чете...

Искам да попитам дали може с Btitracker дали може да има бит букет ? :ph34r:

Май да, виж този адд-он: http://www.btiteam.org/smf/index.php?topic=4043.0

Признавам отдаввна не бях чел из форумите толкова глуапав псот !

Хора дайте точно как да сложа бит букет щото в оня форум е на ен пак аз нему разбирам angry.gif

за да не отварям нова тема ще пиша тука , когато зареда localhost/tracker ми изписва

Table 'torrent.users' doesn't exist

какво да права , 3 тракера свалиш същия проблем , а съм ксчил database-а и в самото phpmyadmin няма таблица - torrent.users ! Как да я направя и каде да я сложа sad.gif

• 2 години по-късно...

Аз имах същия проблем но смених версията на бтит и сега си ми работи перфекно аз съм с

Final Version

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.