Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Превод на AutoCad

Featured Replies

Моля, ако някой разполага с превод на български на програмата Autocad, няма значение коя версия или знае линк, моля ми го дайте.

• 3 седмици по-късно...

Трябва някой да напрви превода. Това е доста голяма програма с доста термини и може да се объркаш тотално, ако я видиш на български.

• 3 месеца по-късно...
Трябва някой да напрви превода. Това е доста голяма програма с доста термини и може да се объркаш тотално, ако я видиш на български.

Вярно е ,че програмата е доста сложна и има доста технически термини, но едва ли някои работил с нея би се объркал ако е на български. Аз лично ползвам и англииска версия и руска версия ,така че ако има и на бг. ще е доста полезно и голямо облекчение за много хора. :yanim:

• 1 месец по-късно...

Здравеите.Имам нужда от помощ.Както бях писал по-горе работя с руски вариант на АутоКАД 2007.

Наскоро се запалих от мисълта да я предеда на бг.Но за съжаление нямам никакъв опит в превеждането на програми.

Ако някой ми помогне да разбера как да я преведа ще съм много благодарен.

Има още една подробност - с англииския съм на Вие , а с руския на Ти.

Така ,че бих превеждал само от руски.

ОБЕЩАВАМ АКО Я ПРЕВЕДА ДА Я ДАМ НА ВСИЧКИ БЕЗПЛАТНО.

Благодаря предварително!!!

Здравеите.Имам нужда от помощ.Както бях писал по-горе работя с руски вариант на АутоКАД 2007.

Наскоро се запалих от мисълта да я предеда на бг.Но за съжаление нямам никакъв опит в превеждането на програми.

Ако някой ми помогне да разбера как да я преведа ще съм много благодарен.

Има още една подробност - с англииския съм на Вие , а с руския на Ти.

Така ,че бих превеждал само от руски.

ОБЕЩАВАМ АКО Я ПРЕВЕДА ДА Я ДАМ НА ВСИЧКИ БЕЗПЛАТНО.

Благодаря предварително!!!

Ето ти линк за русификатор за AutoCAD 2006 - Русификатор

За да разбереш кои файлове са включени в него (кои файлове трябва да бъдат преведени) използвай Inno Setup Unpacker или Universal Extractor за да ги извлечеш.

След като разбереш кои са файловете, можеш да използваш някоя от програмите посочени в тази тема. Лично аз те съветвам да ползваш PASSOLO.

Поздрави cool.gif

Ето ти линк за русификатор за AutoCAD 2006 - Русификатор

За да разбереш кои файлове са включени в него (кои файлове трябва да бъдат преведени) използвай Inno Setup Unpacker или Universal Extractor за да ги извлечеш.

След като разбереш кои са файловете, можеш да използваш някоя от програмите посочени в тази тема. Лично аз те съветвам да ползваш PASSOLO.

Поздрави cool.gif

Сърдечно, БЛАГОДАРЯ!!!

Aко може да помогне:

Благодаря за отзивчивоста!!!

• 3 седмици по-късно...

:)

как вьрви превода :)

По прицип - бавно.Превел съм около 1/3. Все пак ,за първи път ми е.Но не съм се отказал.

• 2 седмици по-късно...
:shake_puter:

По прицип - бавно.Превел съм около 1/3. Все пак ,за първи път ми е.Но не съм се отказал.

Здравей.Чета темата и не мога да повярвам , че някой се е заел да превежда Аутокад :eek: Ако довършиш начинанието си имаш поклон от мен :yanim:

Също така ако имаш нужда може да разчиташ на компетентни съвети , надявам се , от моя страна.

Здравей.Чета темата и не мога да повярвам , че някой се е заел да превежда Аутокад :wors: Ако довършиш начинанието си имаш поклон от мен :wors:

Също така ако имаш нужда може да разчиташ на компетентни съвети , надявам се , от моя страна.

Ще имаш поклон от много потребители.. :wors:

• 2 месеца по-късно...

Antov, какво става? май работата се закучи?!? :angry:

• 1 месец по-късно...

Antov ако трябва помощ за превода казвай даже може да качиш някъде до кадето си стигнал и да се разпредели работата и да се преведе,защото от Autodesk няма да е преведат понеже закупуването на тяхни продукти в България е малко.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.