Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръки за избор на мишка

Featured Replies

Малко тъпо звучи да искам съвети точно за мишка ,тъй като доста хора си казват абе каквато вземеш все мишка все ходи наляво на дясно кликаш с нея.Но мисля ,че това не е съвсем така.Из нета намерих една статия точно за избор на мишка ,но е доста старичка и по-новите технологии ако мога да кажа не са описани.Например G-лазерните, безчините ,които работят без батерии;разни енергоспостяващи и т.н.Колко време издържат попринцип батериите на безжичните? И ако имате някакви предпочитания за марки или някакви модели :conversation: .Попринцип търся нормален модел не Геймърска или нещо подобно ,но може да е безжична.Също искам да попитам с лаптоп има ли начин безжичната да работи без да се включва адаптера към USB-то лаптопите поддържат ли нещо такова

• Автор
Мисля, че това ще ти помогне до някъде в избора.

Благодаря за линка наистина има полезна информация ,но за съжаление не намерих нищо за G-лазерните,безчините ,които работят без батерии.И също това ,че безжичните можем да ги намерим и под името Wireless значи ли че ще мога да я използвам на лаптоп,който има Wireless без да включвам адаптера който е в комплекта с мишката.Това последното за Wireless го пиша с голяма доза съмнение ,защото Wireless попринцип нали значи безжичен, радио ..но като понятие ми се стори логично да може и за това да се използва :?

Аз я избирам да ми е удобна,после по външен вид.Не робувам на марки,дори и евтината A4 ще изкара достатъчно дълго и не е по-лоша от някоя за 60 лева на престижна марка.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.