Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Среща на випуска

Featured Replies

От доста време се каня да попитам дали има навити от този раздел на форума да се съберем някоя вечер на по бира и мезе някъде.

Питането ми напълно сериозно и ще помоля да не спамим поне в тази тема.

Благодаря предварително!

Ами какво да ти кажа идейката не ми допада мн щото не съм от София !!! И няма да успея да се явя въпреки че съм новобранец !!!

Вземе се съберем майните и да направим състезание със софиянчетата кой колко мое да се весели :yanim:

Резултатите в снимки :)

Направо са съберете и се изсипвайте насам, какво ша са цепим ;):P

• Автор

Всеки има право на глас.Може да го организираме в някоя Събота вечер и да се съберем повече хора дори от провинцията

Вземе се съберем майните и да направим състезание със софиянчетата кой колко мое да се весели :)

Резултатите в снимки :P

Оффф

Събираме се аз ти и Чейни и купона е на макс :yanim:

Вие пък сега - какво като не сте от София? Ей го къде е? Какво искате да ми кажете, че няма с какво да дойдете, или да се приберете, или пък няма къде да преспите? Я да чуя колко са готови за купон.

• Автор
Абе то не е проблем да се домъкна до столицата, проблем е квартирата....:yanim:

То за една вечер само да идвам...:)хахахахах

Айде ще ти намеря къде да спиш,пък ако искаш и с кой

Вие пък сега - какво като не сте от София? Ей го къде е? Какво искате да ми кажете, че няма с какво да дойдете, или да се приберете, или пък няма къде да преспите? Я да чуя колко са готови за купон.

Права е жената, важен е купона, средствата... се ще се справиме :yanim:

В гарсониерка съм, ма не дръж на тия неща... :yanim:

Мога да спя у брат ми примерно :yanim:

Таз па девойка имала и брат в столицата, а се чуди дали да идва. Искай само позволително :)

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Ох мен ме отписвайте отсега. Пожелавам ви приятно прекарване

Таз па девойка имала и брат в столицата, а се чуди дали да идва. Искай само позволително :yanim:

В тва е проблема. Позволението трудно ще бъде дадено иначе мн ми се идва sad.gif

• Автор

Наистина искам по едно сериозно мнение от вас и кога евентуално може да се направи според вашето време

Аз предпочитам тез дни, че после ме завърта наново всичко... Абе вие го измислете, аз ви желая чао и приятни сънища kiss.gif

Абе сядаме в плд ние в някоя кръчма, а вие в сф в някоя кръчма и правим конферента връзка и пеем заедно : граадил илия пирамииидиииииииииииииииииииииииии :yanim:

Хаха, така ще е най-добре... аз предлагам да ходим във Водолаза. biggrin.gif

П.П. Разводнихме темата на човека. sad.gif

Абе сядаме в плд ние в някоя кръчма, а вие в сф в някоя кръчма и правим конферента връзка и пеем заедно : граадил илия пирамииидиииииииииииииииииииииииии :yanim:

Айде, стига. Няма сега да се излагаме. Единия път ще е у Софийско, другия път в Пловдивско :)

На мен идеята много ми допада и аз не сам от София,но бих направила всичко да дойда :) Аз съм "за" Иво,давайте да го измислим-мисля,че ще е много интересно и определено купон

Мииии, за момента са ми невъзможна мисия....кат си купя бричка някой ден :grimace:

Ааабе я по-добре лятоска на морето да се съберем :tease:

Айде,чакам ви!

Всичките! :ass:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.