Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с LG записвачка.

Featured Replies

Здравейте. Имам един проблем със прословутата ми записвачка. От 2 седмици не иска да записва дискове. Чете си и ЦД-та и ДВД дискове но неще да записва. Записвачката си я купих от Плесио. Когато им се обадих за да им кажа за проблема те ми отговориха следното: "проблема би могъл да е софтуерен, и ако моя Windows XP е нелицензиран, те няма да оправят записвачката, нищо че е в гаранция".

Молбата ми е следната: знае ли някой как може да се оправи и какъв е проблема.

Благодаря предварително.

"проблема би могъл да е софтуерен, и ако моя Windows XP е нелицензиран, те няма да оправят записвачката, нищо че е в гаранция".

И какво ги бърка тия смешници, че Windows-ът ти е нелицензиран :angry:

Да си взимат дръвцето и да го оправят или заменят като е в гаранция.

Иначе преди да спре да записва, правил ли си нещо по-особено - смяна на записващата програма, на драйвери или firmware ?

Редактирано от myd (преглед на промените)

Пробвай с преинсталация на неро, или сложи някаква друга програма за запис. Това дали виндоса е лицензиран няма НИКАКВО значение. Ако не се оправи, им носиш само писачката без компютъра, не могат да те задължат да носиш цял комп, при положение че си купил само писачка. Това за лицензирането ти го е казал некъв калъф дето сигурно е за първи ден там. Ако пък ти го е казала жена -тогава вече съвсем са ясни нещата колко е в час :angry: В краен случай, ако не искаш да пробваш с преинсталация на Windows - пробвай с някоя live (без инсталация) дистрибуция на Linux, например KNOPPIX - те имат вграден софт за запис на диск. Ако и през него не става - ясен е проблема - за сервиз е :)

Редактирано от azimov (преглед на промените)

Занеси им устройството, ако имаш гаранция само на него (а не е на целия компютър) и ги накарай да го закачат на тяхна машина с "легален" Windows. Това за мен не е оправдание. Може да опиташ и съветът на azimov с Knoppix

• Автор

Записвачката си я взех на 10 септември. И от тогава съм със Неро 6. И от тогава да съм записал най-много 30(грубо до 40) диска. Вчера ми казаха да махна това Неро и да сложа друго. Сложих 7-ца ама резултата беше един и същ. Относно дали съм махал някакви драйвери, не не съм.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.