Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за RАМ памет SuperT

Featured Replies

Кажете си мненията за РАМ СуперТ!!!аз съм с такава-Super*Talent T6UB1GC5 1GB DDR2-667 PC 5300... cool.gif Направо летиииииии :clap: чак не е за вярване :eek:

Кажете си мненията и за мойта РАМ...

СуперТ не е лоша марка в стравнение с предлаганите от Мост А-дата и В-дата.Като цена качество си заслужава.

• 2 седмици по-късно...

Предстои ми в близките няколко седмици лек upgrade на RAM. Досега бях с 2х256 MB Nanya 533Mhz и наистина съм много доволен от нея! Но за съжаление никаде не можах да намеря още 512 от същата марка. Спрял съм се засега на 2x512MB DDR II 667 SUPER T (всички отзиви за нея са много добри), и на D2 1G, Dual Ch, 2x512, 677MHz, Corsair XMS . Кажете си мнението коя е по изгодна и по добра?

На моя имам две по 512 Корсар само че е DDR 400,пак не е лоша.Която и да вземеш от двете е добра.

И двете могат да се клокнат безпроблемно поне на 800МHz.

Corsairа е и с радиаторчета на снимката, но си мисля, че 667 моделът беше "гол".

И двете могат да се клокнат безпроблемно поне на 800МHz.

Corsairа е и с радиаторчета на снимката, но си мисля, че 667 моделът беше "гол".

2x512MB DDR II 667 SUPER T - това също е с heatsink ! И паметта е много добра .(Дори мисля,че идва маалко по-евтинко от Corsair-a.

С напомпано напрежение и разхлабени тайминги ме съмнява XMS-а да не мине 1GHz.

То все ще има някоя дървена бройка, но за болшнинството няма да е проблем :)

ами аз преди бях с kingston а сега съм с v-data....разлика не усетих..къде бих могъл да усетя разлика да кажем м/у v-data и SUPER T?

Аз съм със 512 MB Super Talent DDR2 800 Mhz CL4 - нямам никакви забележки - купувай смело! :whist:

Ако тръгнеш да клокваш паметта, ще усетиш.

Иначе при стандартните честоти, по-скъпата и да бачка на по-ниски тайминги, много трудно ще забележиш разлика в ежедневната си работа на компа :hush:

Ако тръгнеш да клокваш паметта, ще усетиш.

Иначе при стандартните честоти, по-скъпата и да бачка на по-ниски тайминги, много трудно ще забележиш разлика в ежедневната си работа на компа :clap:

затова си и взех v-data хем ми е на 800 хем спестих и някои лев.. :clap:

затова си и взех v-data хем ми е на 800 хем спестих и някои лев.. :help:

Дано не съм лош пророк, но след година употреба малко прах и влажност ще ти помрачат радостта. Лоша лакова изолация на ключови места, слабокачествени материали за база, както и остарелите машини за производство на A-DATA (те са една фирма V-DATA от value и A-DATA - отлична памет, от западната оценка "A" - excellent!), ще ти изплюят доста грешки по мемори тестовете. Пак казвам дано не се окажа прав, но V-DATA и Blitz го правят това 1/3 от плочките.

Редактирано от qip (преглед на промените)

Вижте сега...каквато и марка оперативна памет да си вземете, ако не я клоквате, тя ще работи безпроблемно!

Марката е от значение, ако ще се занимавате с овърклок!!! :)

СуперТ не е лоша марка в стравнение с предлаганите от Мост А-дата и В-дата.Като цена качество си заслужава.

Съгласен съм, това е марка, която е доста интересна и в България жъне успехи. Super Т паметите показаха доста добри възможности още със cas2 DDR400 модулите си ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.