Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Син екран!

Featured Replies

Здравейте,предварително искам да се извиня за евентуална грешка от моя страна относно публикацията на темата в графа ''хардлуер'',но просто не съм сигурен дали моят проблем е от хардлуерно или софрлуерно естество.

Става дума за появата на син екран (който бас държа всички сме виждали поне веднъж) и принудителното загасяне на Windows след това.Компютърът ми прави този номер от няколко дена насам и то при най-елементарни операци (copy,paste,използване на IE 7,инсталации и т.н.).Посления два пъти бяха точно няколко минути преди да започна да пиша по темата.Исках да копирам файл от една папка в Program Files,може би запознатите с виста ще се досетят че последваха досадните въпроси ''сигурни ли сте че искате да копирате файла и т.н.Дадох ''ок'' и се опитах да продължа,след което ми излезе надпис че не мога да копирам файла защото нямам нужние права,странно защото моят акаунт е администраторският.После пуснах Full system scan на системата и отворих Internet Explorer,там пак същото.При появата на синия ектран на монитора ми се изписва Windows is shutting down as a security measure to protect your data (или нещо от този сорт),прави ми впечатление че най-долу на екрана има започва някакво броне от 15 до 100 (когато се рестартира машината),срещу това отброяване има надпис physical memory (не помня цялото),предполагам е usage.Операционната ми система е Windows Vista Home Premium,машината е лаптоп Toshiba Satellite A100-011.Ако някой има идеи или предложения моля да сподели:) Благодаря.Имам подозрения че проблемът е хардлуерен но дано не се опкаже така.....

• Автор

За съжаление не успях да реагирам бързо и да снимам екрана.

ето какво ми дава като причина за рестартирането на системата :

Problem signature:

Problem Event Name: BlueScreen

OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.3

Locale ID: 1026

Additional information about the problem:

BCCode: 1000008e

BCP1: C0000005

BCP2: 8E8773DC

BCP3: 97489BAC

BCP4: 00000000

OS Version: 6_0_6000

Service Pack: 0_0

Product: 768_1

Files that help describe the problem:

C:\Windows\Minidump\Mini052207-07.dmp

C:\Users\Gele\AppData\Local\Temp\WER-43352-0.sysdata.xml

C:\Users\Gele\AppData\Local\Temp\WEREA0F.tmp.version.txt

Редактирано от gelen4o (преглед на промените)

• Автор

ето малкото което успях да препиша,може да съм записал нещо по подразбиране но за цифрите съм сигурен че са преписани вярно.

..........................to be sure you have adequite disable it.The driver is indentified in the stop message.Disable the driver or check with the manufactrer for a driver update.Check with your hardware vendoor for any bios updates.

От тук се започва обяснение за Safe Mode и активирането на Driverite на Windows ако вляза под някой от Safe Modes

.....................Techical Information....

*****STOP***** 0.0000006E (0.0000005.0x8E8773DC,0x97489BAC,0.00000000)

името на файла който съдържа този драйвер не успях да запиша изцяло :ph34r:****filter.SYS base at 8E876000 datestamp 45 DOF B 59

Ами човек какво да ти кажа ,виж ми аватара и ще разбереш какво съм преживял и аз съм преписвал като тебе какво пише на екрана но няма друга оправия освен преинсталация ако нямаш нещо ценно на C: сложи си нов аз много често си преинсталирам windows,и след това гледай да го щадиш дане слагаш глупости и такива работи аз преди няколкло седмици последно си преинсталирах windows и сега вари като ракета даже и анти-вирус нямам

Усех !

Пробвай да го пуснеш през Safe Mode и му пусни System restore

Start->Programs->Accessories->System tools->System restore

ето малкото което успях да препиша,може да съм записал нещо по подразбиране но за цифрите съм сигурен че са преписани вярно.

..........................to be sure you have adequite disable it.The driver is indentified in the stop message.Disable the driver or check with the manufactrer for a driver update.Check with your hardware vendoor for any bios updates.

От тук се започва обяснение за Safe Mode и активирането на Driverite на Windows ако вляза под някой от Safe Modes

.....................Techical Information....

*****STOP***** 0.0000006E (0.0000005.0x8E8773DC,0x97489BAC,0.00000000)

името на файла който съдържа този драйвер не успях да запиша изцяло :ph34r:****filter.SYS base at 8E876000 datestamp 45 DOF B 59

Според това, което си преписал става въпрос за неуспех при инициализиране на NT .

Изтегли този пач за Уиндоуса и го инсталирай .

• Автор
Според това, което си преписал става въпрос за неуспех при инициализиране на NT .

Изтегли този пач за Уиндоуса и го инсталирай .

Не разбирам какво означава ''NT'',относно пача той е за Windows XP а аз съм с Vista и няма начин да тръгне.Благодаря все пак :ph34r:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.