Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да инсталирам USB PC Camera

Featured Replies

Моля ви за помощ тъй като преди няколко седмици компютърът ми се беше развалил и откакто го опрвиха не мога да си инсталирам камерата. Загубила съм диска с който я инсталирах пъвият път и сега незнам какво да правя, камерата ми е на Delux, моля ви за помощ , дайте ми някакъв съвет sad.gif

Редактирано от maritza_ferrer (преглед на промените)

Виж на страницата на производителя за драйвъри и софтуер, а тук напиши точния модел на камерата, някой може да има този модел и да ти ги прати.

Редактирано от drakoneretik (преглед на промените)

http://www.deluxworld.com/Drive-download.asp?

виж тук, май, са събрали драйвъри за няколко камери, но има и B30

B01ЎўB02ЎўB03ЎўB07ЎўB08ЎўB11ЎўB12ЎўB13ЎўB16ЎўB27ЎўB30ЎўB31BЎўB36 Diver

• Автор

Ами изтеглих това което ми каза и го инсталирах но отдолу в стартовата лента ми пише "Disconected" , при положение че камерата е свързана, дори като я включа няма никаква картина а черен екран

Можеш да напишеш мейл до производителя ако не решиш проблема.И да ти пратят менюъл за инсталиране.

Извади кабела на кемрата от USB-то, деинсталирай драйверите. След това без да връзваш камерта инсталирай драйверите отново. Рестартирай си компютъра (може и без това), свържи камерата, ще ти се появи прозореца за Found New Hardware, следвай стъпка по стъпка инструкциите за инсталиране(може да се наложи пак да рестартираш) и не би трябвало да имаш проблеми. Можеш да смениш USB порта в който включваш камерата, защото на мен ми се е случвало някои USB портове да не дават добър контакт и от там да стане проблем. :nono:

• 6 месеца по-късно...

Ами аз имам същия проблем,но ще може ли да ми обясните като на индянец

защото си нямам и на идея какво е device manager.И аз инсталирах диска които ми

е в пакета с камерата инсталирах драивер и после вкарах камерата и ми пише CIF Single Chip

и ми иска диск за да продалжи инсталация моля помогнете ми ако можете.Благодаря

Пс:модела на камерата ми е Ednet 87200 version A

Ами аз имам същия проблем,но ще може ли да ми обясните като на индянец

защото си нямам и на идея какво е device manager.И аз инсталирах диска които ми

е в пакета с камерата инсталирах драивер и после вкарах камерата и ми пише CIF Single Chip

и ми иска диск за да продалжи инсталация моля помогнете ми ако можете.Благодаря

Пс:модела на камерата ми е Ednet 87200 version A

Кликаш на start/control panel/systemq hardware/device manager-там ако имаш проблемно устройство ще има цветен знак,кликаш с десен бутон и ще видиш проблема.Преди да отидеш там обаче провери дали е инсталирана правилно-start/control panel/скенери и фотоапарати(уиндоуса ми е на бг)-ако там няма икона на камерата ти значи не е инсталирана правилно.Ако е там кликни на нея с десен бутон и най-отдолу трябва да има опция за TEST....кликни там и провери.

Когато аз си инсталирах моята ме предупредиха първо да инсталирам драйвера и след това да включа USB кабела,пробвай.Успех ;)

Добре ама пак не става.Пробваx как ли не.В device manager като си инсталирам драйверите

има една жълта ! и пише че няма никви драивери.А като вкарам камерата в USB portа ми

пише fond new hardware.После ми излиза някакав ерор: " Windows could not load installer for

image.И после пак ми излиза Wizardа и пише This wizard helps you install software for:

CIF Single Chip

Но никаде не си намерих Cif single Chip driver или са некви бъгнати.Моля ако някои намери

да ми прати линк.Много благодаря

Редактирано от vikmo (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.