Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си направим сайт за запознанства бързо и лесно.

Featured Replies

В тази тема ще опиша как да си направите сайт за запознанства.Първо ви е нужен скрипта който може да дръпнете от ТУК.След това разархивирате скрипта на компютъра ви и го качвате на вашия сървар с помоща на някои FTP програма (FlashFXP,CuteFTP). След като качите всички файлове на сървара ще трябва да смените правата на някой папки,това става от FTP програмата давате десен бутон върху файла или папката и цъквате на Attributes (CHMOD) след това сменяте правата на следните папки и файлове -

config.php

temp

templates

templates/current

templates/current/images

templates/current/admin

templates_c

cache

Създаден от extreamzone Data.bg

Нарочно пуснах тази тема хем някой който иска да се помъчи да го направи това опражнение но и да ми помогнете на мен защото ми изписва следната грешка при инсталирането на стъпка 2

Ето я и нея:

[/b]ERROR:  Some of the system data from sql/system.sql could not be added. Check the SQL file to make sure there are no syntax errors in it. 

If you have installed osDate previously, some of this system data may already exist, in which case you may not need to do anything. Or, you can return to the previous step, choose a different table prefix, and try this step (insertion of sample data) again. 

ERROR: Some of the sample data from sql/sample_data.sql could not be added. Check the SQL file to make sure there are no syntax errors in it. 

If you have installed osDate previously, some of this sample data may already exist, in which case you may not need to do anything. Or, you can return to the previous step, choose a different table prefix, and try this step (insertion of sample data) again.[b]

Искам да попитам как да я оправя. Моля за HELP

Такива сайтове под път и над път вече... едно време децата си играеха в махалата на катерушките сега си мерят пишките пред монитора :clap:

Такива сайтове под път и над път вече... едно време децата си играеха в махалата на катерушките сега си мерят пишките пред монитора :hush:

Аз пък какво да направя че са си мерили п***те.

Я дайте демо на тая работа да я видим че не ми се тегли тоя скрипт (усещам че ша е някоя шитня)

Я дайте демо на тая работа да я видим че не ми се тегли тоя скрипт (усещам че ша е някоя шитня)

Ми да ти кажа не ми харесва. инсталирах го и го изтрих. Тека че не ти трябва. Иска ми се ако има друг скрипт пак за такъв сайт да пробвам защото това нещо много му е объркана админстрацията. Особено за тези който незначт английски или малко разбират от него(като мен) Така че не ти го препоръчвам. Аз просто тегля и пробвам да видя как е и ги разучавам и си харесвам. Ако съм се наел да пусна приложения към сайта ми и за запознанства тогава. Но има доста сайтове за заознанства и затова няма смисъл просто.

Между другото намерсих система като на калдата и Vbox7 и те не са кой знае какво но ако се заеме човек да го администрира и да го по оправи ще стане нещо.

А някой да знае система за online игри... такава като в kefche.

Системи за онлайн игри има много... аз сега съм се зарибил да направя такъв сай, но все немога да намеря добра система, а такава като кефче няма да е безплатна :ph34r:

Все пак е добре ако някой знае такава да сподели :ph34r:

Та кое и е динамичното на кефчето?Просто правите сайт и слагате игрите, в swf формат.Дори аз със своите нищожни познания мога да направя такава.

Та кое и е динамичното на кефчето?Просто правите сайт и слагате игрите, в swf формат.Дори аз със своите нищожни познания мога да направя такава.

Става въпрос за скрипт за сайт или за CMS, пък и направи като можеш... не се излагай с такива постове...

Какво ще направиш ?

Ще направиш една страница чрез HTML и ще добавяш всяка игра ръчно, бавно и трудно, а с CMS или скрипт(което обсъждаме тук) става много по-бързо, качественно и лесно...

Нещо да кажеш ?

П.С.

Ти какво можеш да направиш CMS ли ?

CMS едва ли ще може да направи... щом сам каза че има нищожни познания...

Но да не навлизаме в спор, нека ако наистина някой знае такава система да си я сподели ;)

Има едно сайтче на един приятел в което е пълно с такива biggrin.gif (Малко не ми се ще да го казвам, защото ще се напълни с такива безсмислени сайтове...)

ВСЕКИ КОЙТО ЖЕЛАЕ НА ЛС!!!

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

подобни сайтове, било то за запознанства или за игри, са изключително тежки. Имат нужда от много трафик, сериозна машина и нон стоп администрация. Говоря за сериозен сайт, а не от тези с 20 посетителя на ден ;-)

Без всякакъв смисъл е да се заемате с нещо, след като не сте го проучили. Не искам да ви отнемам надеждата, но подобни начинания (само ако се гони сериозна цел) изискват и сериозен начален капитал.

Свободните варианти, които се разпространяват са луди бози - имат дупки, грешки, изобщо не са оптимизирани - с една дума: автогол.

• 1 месец по-късно...
Здравейте,

подобни сайтове, било то за запознанства или за игри, са изключително тежки. Имат нужда от много трафик, сериозна машина и нон стоп администрация. Говоря за сериозен сайт, а не от тези с 20 посетителя на ден ;-)

Без всякакъв смисъл е да се заемате с нещо, след като не сте го проучили. Не искам да ви отнемам надеждата, но подобни начинания (само ако се гони сериозна цел) изискват и сериозен начален капитал.

Свободните варианти, които се разпространяват са луди бози - имат дупки, грешки, изобщо не са оптимизирани - с една дума: автогол.

Много издеряваш. Мн. ясно че кат пуснеш току що саита и като е още нов ще има малко потребители. То потребителите неидват със щракане на пръсти. Всичко си идва с времето. Търпение и тва е.

Сори аз Офтопика

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Абе хора тука сме са навили няколко приятели и да си направим сайт за запознанства ! Некой който е пробвал и знае как става или е запознат с нещата ще го помоля да ми пише на скайп:pioneer-sound ! Благодаря предварително !!!

Абе хора тука сте са сабрали ама ддз единия да вземе книжка за CSS другия HTML третия PHP , учете и така си направете сайт за запознанства... И ми е чудно , нали се познавате... за къф хуй ви е тоя сайт?? Аман от такива като вас ! единия иска сайт -"С един клик-vbox7.com" , другия иска запознанства... а мислили ли сте ,че тия кирии искат популация?... Откажете се ! Не се обиждйте(прекалено много)... И още един въпрос - има толкова много сайтове за запознанства като аха, флирт и др. , защо не използвате тях?

Другото което е ,че някой и да си е направил такава система едва ли ще ви я даде..

Абе хора тука сте са сабрали ама ддз единия да вземе книжка за CSS другия HTML третия PHP , учете и така си направете сайт за запознанства... И ми е чудно , нали се познавате... за къф хуй ви е тоя сайт?? Аман от такива като вас ! единия иска сайт -"С един клик-vbox7.com" , другия иска запознанства... а мислили ли сте ,че тия кирии искат популация?... Откажете се ! Не се обиждйте(прекалено много)... И още един въпрос - има толкова много сайтове за запознанства като аха, флирт и др. , защо не използвате тях?

Другото което е ,че някой и да си е направил такава система едва ли ще ви я даде..

Аз пък много мразя ей такива мнения. Ако човек е умен и запознат той много добре знае това, което казваш. Не всеки иска да прави нещо сериозно. Може за упражнение, може за кеф и т.н. Защо, когато човек попита нещо във връзка с някакъв проект винаги ще се намери някой, който да му се зъби и да говори глупости. Аз лично може да не искам да правя сериозен проект, а такъв проект, от който да бъда удовлетворен. Винаги и несериозен проект може да ти донесе удовлетворение, че си направил нещо!

Sharpshoot3r теб ако те мързи да направиш нещо или пък мислиш че изобщо нищо няма да направиш или нещо подобно поне си мълчи аз питам за проект непитам мнението ти !!!

е то това е форум ... всеки има право на глас! пък аз си казвам мнението :)

То като се замисли човек --- колелото е открито от доста време - топлата вода и тя, ама пак има мераклии да ги преоткриват

Много е прав човека по горе ... дето спомена .. че правенето ... не е проблема

абе като децата ;-)

правенето е най лесната част .. ама после искат гледане и грижи за да пораснат както трябва.

аз не сам против да има ентусиасти и да правят деца .. или сайтове или да преоткриват топлата вода

само че ... трябва да се мисли какво става с децата като не се грижим за тях.

Ако човека си иска сайт за запознаства - нека си направи, защо да убиваме в него ентусиазма с това колко сайта вече има такива.

Само требва да е наясно с някой дреболии -

като добър хостинг, с добър хостинг план, дизайн, интересни идеи свързани с дреболиите по сайта, добра администрация отзад ...

Трябва да си има цели за постигане

и колкоот са по големи - по големи вложения трябват - основно на време и тук там пари :-)

интересните идеи и добрата администрация .. трудно се връзват с масовите фрее ЦМС и други готови работици ..

и така нататък и така нататък

• 3 месеца по-късно...

Браво!!!Много е як сайта подкарах го но имам един въпрос моля някой да ми отговори как да се логна като админ нешто не става. sad.gifohmy.gif

Браво!!!Много е як сайта подкарах го но имам един въпрос моля някой да ми отговори как да се логна като админ нешто не става. sad.gifohmy.gif

нешто се пише: нещо

кой сайт точно си "подкарал" или да извадим кълбото и да започваме да гадаем?

• 4 месеца по-късно...

Мен на втора стъпка ми изписва това:

Warning: require_once(/home/lafche/public_html/libs/Smarty/Config_File.class.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/lafche/public_html/install.php on line 47

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/lafche/public_html/libs/Smarty/Config_File.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/lafche/public_html/install.php on line 47 какво ли значи?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.