Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любимият ви лаф

Featured Replies

Къде отиваш ти,може би ?!?! :) Или някой от даскало като каже нещо и постоянно казвам "може би" biggrin.gif

• Отговори 103
  • Прегледи 14,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Добрутро, мутро!

Не ми е любим, но се сетих за него тази сутрин като се видях в огледалото... след тежка нощ.

Не помня, а и беше твърде отдавна :huh: - когато се правя на невинна :)

Използвам много лафове, кой от кой по-, но в конкретни ситуации, те сами си идват на устата ми. Любим нямам, всички ми харесват и всички влизат в употреба. И нови се измислят. Тези, който могат да се използва винаги е "Беше ми много приятно" , "Айде, нема нужда" / това често виси на скайпа ми :) / и "Леко, баце, леко" ;) Всичко останало е според зависи.

Добрутро, мутро!

Не ми е любим, но се сетих за него тази сутрин като се видях в огледалото... след тежка нощ.

Душата, ние по нашия край му викаме - "ДоброЮтро, пияна мутро"!

Имам едно приятелче, с което като ходим на запой, винаги на следващия ден на сутринта си звъним /който превари/ към 7-7.30ч., щото и двамата ставаме рано и се поздравяваме с това. :) Уточнявам, че и двамата не се напиваме, щото носим .... много при това ;)

"Жоре"- Т'ва го ползвам за име при приятели.

мойто име дето го използвам постоянно когато викам някой е ВЕско

алооо вескооо

или пък стоврии евлогии кото ми дойде на уста

ама най-често веско

моят е : Еееее бат Гошооо, стаай че идата комунистите! (да поясня, извиква се колкото можеш по-силно на спящ човек. Получава се Ифектът на пипирудата)

мойто име дето го използвам постоянно когато викам някой е ВЕско

алооо вескооо

или пък стоврии евлогии кото ми дойде на уста

ама най-често веско

Аз пъй викам Кирчо ... :bye1:

• 3 седмици по-късно...

"Нито сте ми на годините, нито сте ми на чи*иите" - кадрови войник ни го казва, когато бяхме малки за да се махнем от тенис масата във военното поделение (може би тогава още не осъзнаваше, че съм сина на командира... но после със сигурност го осъзна)

ПП: не ми е любим лаф, но просто ми е останал в съзнанието ...

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

"Богата работа"-тоя лаф ми е по наследство от баща ми)

"Къде съм аз..къде сте вий"...тоя ползвам отскоро)

"За всеки влак си има пътници,даже за влакчето на ужасите"

"Да му...майката и кастрирам бащата"

"Ще те изпреваря-отивам на майната си"

запалих се от един приятел - shit(ама аз си го казвам отчетливо и ясно "шет",така че не звучи особено мръснишки)

от друг приятел съм прихванала "ташки",ама това го използвам само за специални поводи :)

и най-вече,най-великия от всички лафове: wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa хех, това понякога мутира във вазаааааааааааааааааааааа когато срещна някой който ми е свикнал cool.gif

• 2 месеца по-късно...

ами най-вече К няма , К мислиш ти , и аз кво да направя, Смей се да не го повторя и няк'ви такива др.

напоследак много често използвам "да го ду**ш" както и "съдба" и "сефте" и "ама/ауе яяяя" :blow out candles:

От "примерно" отърване няма... Пък и съм свикнала да възклицавам с "Диииии!", което пак не е от най-интелигентните възклицания :rolleyes:

Пък сега май се заражда новост: "Back to life, back to reality..." пуснато на рипийт :P

Затова на вълкът му е дебел вратът - защотото сам си върши работата!

Много често използвам "Нема како" /в смисъл "Няма какво"/, когато не знам какво да кажа или ми е "все тая". laugh.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.