Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Драйвери за usb cable за SIEMENS M65

Featured Replies

Здравейте, кой ще каже от къде да си намера драйвери за usb cable за SIEMENS M65 безплатно!

Ако знаете пратете ми линка и ако можете ми обяснете как да инсталирам въпросният драйвер зада си сваля снимките от телефона. Ояснете ми по възможност като на начинаещ.

Благодаря.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Здравейте, кой ще каже от къде да си намера драйвери за usb cable за SIEMENS M65 безплатно!

Ако знаете пратете ми линка и ако можете ми обяснете как да инсталирам въпросният драйвер зада си сваля снимките от телефона. Ояснете ми по възможност като на начинаещ.

Благодаря.

1. Сваляш си драйвера на компютера и го разархивираш.

2. Включваш телефона и кабела към USB порта на компютъра - Windows ще открие ново устройство и ще поиска да инсталира драйвери.

3. Указваш пътя към папката. където си разархивирал драйвера - w98 (ако си с Windows98), или w2k (ако си с Windows 2000/Me/XP) и натискаш NEXT.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Благодаря.

Ако кабелът ти е DCA-510 ето ти драйвъри за него тук!

Инсталираш драйвъра без да е включен кабела в компютъра, след това включваш кабела и Уиндоуса трябва да го засече. След това си инсталираш Mobile Phone Manager, ако не си. Включваш телефона в кабела и стартираш програмата Phone Explorer. През него можеш да си свалиш снимките. Успех :help:

• Автор
Ако кабелът ти е DCA-510 ето ти драйвъри за него тук!

Инсталираш драйвъра без да е включен кабела в компютъра, след това включваш кабела и Уиндоуса трябва да го засече. След това си инсталираш Mobile Phone Manager, ако не си. Включваш телефона в кабела и стартираш програмата Phone Explorer. През него можеш да си свалиш снимките. Успех :angry:

благодаря

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.