Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Намалени ли са критериите при търсене?

Featured Replies

Преди можех да издирвам постове пуснати от определен потребител съдържащи някоя ключова дума. Защо го няма вече този критерий? Основно го използвах за претърсване на нечии постове (най-често собствените ми) и ми беше много полезен.

Има изменения в търсачката. Мисля, че търсиш това: http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...ode=adv&f=2

Когато ти излезе "обикновената търсачка", натисни бутона "Повече опции".

• Автор
Има изменения в търсачката. Мисля, че търсиш това: http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...ode=adv&f=2

Когато ти излезе "обикновената търсачка", натисни бутона "Повече опции".

Да, точно това търся. Винаги съм избирала "повече опции", но сега като кликна на знам защо не ми се появява sad.gif

Упс, ориентирах се. Благодаря ти! :)

Дали ще може да се направи така, че да не се минава през опростената версия? Както си беше преди: Още от бутона горе в дясно "Търсене" да си избирам разширената версия с повечето опции.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Наистина е малко странно търсенето,първо цъкаш и излиза малкото прозорче,даваш "повече опции" и се озоваваш тук:

443595_t.jpg

След което пак трябва да дадеш "повече опции" за да търсиш по определени критерии.За мен лично е неудобно въпреки че знам как да търся.Въпроса е да е достъпно от пръв поглед за всеки,а сега не е точно така.

Наистина е малко странно търсенето,първо цъкаш и излиза малкото прозорче,даваш "повече опции" и се озоваваш тук:

443595_t.jpg

След което пак трябва да дадеш "повече опции" за да търсиш по определени критерии.За мен лично е неудобно въпреки че знам как да търся.Въпроса е да е достъпно от пръв поглед за всеки,а сега не е точно така.

Етапа с малкото прозорче го прескачам, като кликам върху "Търсене" със скрол-бутона на мишката.

То ясно ама се получава едно действие повече и е малко нелогично така,аз си знам как да търся ама мисля че много хора ще се бъркат.

Сега забелязах, че не мога да търся думи като "Формула 1" примерно. Съобщението е, че една или повече ключови думи са по-малки от 3 символа. освен това дразни и 20 секундното изчакване за ново търсене. Поне да беше 5 или 10 секунди.

Аз само първото /за до 3 букви го забелязах.\ Гадно е така. И с каква цел е направено?

• Автор
Дали ще може да се направи така, че да не се минава през опростената версия? Както си беше преди: Още от бутона горе в дясно "Търсене" да си избирам разширената версия с повечето опции.
Днес видях, че е коригирано. Браво! :lol6:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.