Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Заслужава ли си ALCATEL OT C825

Featured Replies

Днес гледах реклама за този GSM и ми хареса.Смятам да си го взема.Вие какво смятате,заслужава ли си...ALCATEL OT C825

Alcatel почти всички те им телефони са от ниския клас,но това не трябва да е проблем щом ти харесва.

Ами аз имам Alcatel, всеки ми казваше: "а тея са егати грозните телефони, бързо се чупат и т.н." но вече го ползвам година и половина и не ми е дал и една грешка, а на тази обява гледам че има 5 години гаранция (батерията обаче сигурно не ти я включват там), слот за карта, mp3-ки, вярно няма радио, на за 200 лв мисля че си заслужава, но ти си решаваш

• Автор

Харесва ми .че е с 5г. гаранция и дори да му стане нещо.ще мога да го занеса на поправка.Днес звъннах в Хенди и ми казаха .че джиесемите са изчерпани.но са щели пак да заредят.Благодаря за мненията.но се надявам и други да напишат своеото...

Ами аз не харесвам телефоните ALCATEL, но ако на теб ти харесва всеки си има вкус. Като функций обаче за тази цена телефонът е сравнително функционален. Ако искаш телефон на който можеш да плейкаш игрички и за разни други приложения не ти го препорачвам. Мн трудно се намират игри и приложения за Самсунг, Алкател дори и Сименс (макар че за него все пак може да срещнеш нещо). Като телефони аз най-много уважавам Сони Ериксон. Нокиа също са добри и лесно се намират приложения. Хайде тва е от мен и ако си вземеш телефона не забравяй да ни се похвалиш biggrin.gifа и да не забравя тези 5 години гаранция са мн добре. cool.gif

• 3 седмици по-късно...

2 минуса за този телефон - няма 3G и радио , за камерата нз дали прави качествени снимки ... може да си вземеш СЕ к750i - 2години карам с тоя телефон верно няма 3G ,но камерата е добра и има радио + това иде с 64мб памет ... все пак последната дума си е твоя (ич не съм фен на АЛКАТЕЛ след телефоните ONE ТУЧ biggrin.gif )

първо:това са най-слабите телефони като телефон във всичките му възможности без изключение,просто не мога да се сетя за нещо положително освен евтините им цени-но те са според качеството им-горчив опит :) друго:тази гаранция от 5 години е най-голямата смешка и глупост която съм виждал напоследък,при условие че хубав телефон трудно изкарва повече от 3 години ,а при голяма употреба неможе и половината от това време,просто телефоните не са направени да са вечни,а след 5 години сигурно ще се е разпаднал на части този алкател...и какво следва ???да ти го сменят с чисто нов ли ohmy.gif ? не се лъжи по такива оферти евтиното винаги излиза скъпо!ако търсиш телефон си вземи телефон не измислица cool.gif

Скъп за този клас Например к750 е доста по добър.

Ще ти препоръчам този... http://get.bg/catalog/product_info.php?man...oducts_id=16268

И аз ще си вземам такъв :gift:

Този също е добър: http://get.bg/catalog/product_info.php?man...oducts_id=19172 и е доста по-евтин

Редактирано от VANKATA_14 (преглед на промените)

Имам Алкател който вече работи пета година без грешка. Бях решила докато работи да не го сменям. Но накрая неиздържах и преди година си купих друг телефон. А Алкатела от тогава го ползва баща ми. Няма много екстри, но е абсолютно здрав телефон.

Успех в избора ;)

Алкател е що-годе добра марка но аз не препоръчвам Слайдър- много лесно се повреждат! :)

Не бих си купил Алкател.Съгласен съм с другите че за тези пари е по-добре да си купиш К750,супер телефон.

Не бих си купил Алкател.Съгласен съм с другите че за тези пари е по-добре да си купиш К750,супер телефон.

За тея пари не можеш да земеш к750и бре човек : Д ....

• Автор

Привет на всички.Искам ди ви се похваля ,че си взех преди две седмици с алкатела и съм доволен.Почти всички джава приложения тръгват,камерата е 1.3 mp,но прави качествени снимки.Най-важното може би е ,че е наистина издържлив-изтървах го по едни стълби без да искам и нищо му нямаше.Смятам ,че сам направил добър избор.

П.С. В интернет има много малко неща за Алкател.Може ли някои да ми каже от къде мога да си изтегля теми за този джиесем?Благодаря предварително...

Приложения тегля от metincom или za-gsm .

аз също имам този алкател. Всъщност от години съм фен на алкател и това ми е 4 апарат от тази марка. За почитателите на SE k750 ще кажа само, че докато не са видели възможностите на този апарат да не дращят излишни приказки в тази тема. Телефона си има и предимства и недостатъци, но ако очакванията не са завишени мога да кажа, че върши чудесна работа за цена от 199лв. Изпробвал съм много java приложения и както е написано по-горе практически всички тръгват и на този апарат....

Здравейте на всички

За 200лв си заслужава, аз го ползвам от месец и половина.

Плюсове

+Здрав панел-никакви следи от изпускане (изпуснах го поне 10 пъти-нищо)

+Предлага много екстри за никва цена. Работи като web камера.

+Много добро хендсфри-с стерео жак-може да се върже и да се слуша навсякъде!

+Видео ринг тон.

+Опция "Антена оф" Позволява ви да използвате телефона без да има мрежа.

Минуси

-Невероятно глупав телефонен указател-няма начин да напишете повече от една буква при търсене на име в него!!!

-Няма опция за добавяне на номер към вече съществуващ телефонен контакт. Трябва да отворите указатела и да редактирате контакта, чак тогава се добавя нов номер!!!

-Няма статус на съобщенията, след като сте изпратили смс получавате известие на екрана и толкова - няма възможност след време да проверите дали смс-а е стигнал или не.

-Буксата за хендсфрито и за зарядното е една-неможе да слушате музика и да зареждате едновременно.

Относно 5 годишната гаранция!!! Нима някой от Вас вярва че за повече от 3 месеца няма да нанесе щета по корпуса на телефона? Нали знаете колко е тегава тази история, има милион и едно обяснения да не ви признаят гаранцията:

Телефона е изпускан, Мокрен, Отварян, и тн. магазинерски трикове. Такаче не се влияйте от 5 годишната гаранция.

Ако можете да преглътнете тези неща тези неща телефона е перфектен. За тези пари няма аналог.

• 2 седмици по-късно...
Здравейте на всички

За 200лв си заслужава, аз го ползвам от месец и половина.

Плюсове

+Здрав панел-никакви следи от изпускане (изпуснах го поне 10 пъти-нищо)

+Предлага много екстри за никва цена. Работи като web камера.

Здравейте,

може ли някой да ми обясни как да го настроя да работи като Wеb камера на "Skype", познава го но не показва картина вади съобщение че вероятно видеоизточника най вероятно се ползва от друго приложение.

Иначе телефончето е добро, вади и добри снимки като за мобилка, в къщи имаме 2 броя.

аз също имам този алкател. Всъщност от години съм фен на алкател и това ми е 4 апарат от тази марка. За почитателите на SE k750 ще кажа само, че докато не са видели възможностите на този апарат да не дращят излишни приказки в тази тема. Телефона си има и предимства и недостатъци, но ако очакванията не са завишени мога да кажа, че върши чудесна работа за цена от 199лв. Изпробвал съм много java приложения и както е написано по-горе практически всички тръгват и на този апарат....

Телефона е хубав и наистина е адски здрав защото има едно клипче дето са 2-та телефона.

Пущат от височина 1.5м. Sony Erricson - a

Сонито се раздели на две части, а след като ги съедениха не работеше..

Алкатела го пуснаха 2.5м и остана съвсем здрав и всичко му работеше...

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Привет на всички.Може ли някой да ми каже от къде мога да изтегля теми за този GSM?

Днес гледах реклама за този GSM и ми хареса.Смятам да си го взема.Вие какво смятате,заслужава ли си...ALCATEL OT C825
Честно казано голям фен съм на Алкател, НО сравнявайки това с един модел на нокиа...имам предвид 6120 от 2007 мисля че просто няма какво да говорим, предпочетох да дам двойно повече пари, но нокиа-та е просто невероятна да не говорим за много повечето функции...иначе алкатела ти го препоръчвам ако имаш само 200лв, приятел мой си го купи, пробвах го, НО ...си взех нокиата на изплащане е и е за 459 в Германос....помисли и реши сама
Привет на всички.Може ли някой да ми каже от къде мога да изтегля теми за този GSM?
Там е проблема че няма никакво и нищо измислено за него...ето това бе и една от причините з анокиата:)
  • 3 седмици по-късно...
  • Автор

Може ли някои да ми каже какъв формат са темите за Alcatel и от къде мога да изтегля?

• 3 месеца по-късно...

Алкатела си е супер!! Който квото ще да казва...

И предишния ми беше алкател и за 1 година нищо му няма...сега съм с този С825 взех го защото мн ме кефи!!!Имам го от 2 седмици и е СУПЕР!

Само няма теми за алкател ама не е болка за умиране :)

А за телефона...заслужава си!!!!!Супер е...не забива както викат някои,свири горе доло добре и има готини плейъри.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.