Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проект за един сайт,има ли желаещи?

Featured Replies

Здравейте,

Наскоро решихме с няколко приятели да създадем сайт за сваляне на отворен софтуер. Примерно нещо от рода на download.bg

Но да е специализиран за отворения код, без други боклуци.За съжаление сайта ще има нужда от добра система, която да го управлява.Нещо като CMS, но решихме че всички са доста нестабилни.Трябва ни нещо от рода на това,което управлява сайта download.bg, но да е наше. Така че ако има някой желание да помогне с каквото и да било по дизайна е добре дошъл. Всичко го правим сами, но и вие може да помогнете. Например един от нас е зает с хостинга, друг с домейна, трети ще добавя програми, четвърти, пети, шести ще работят по статии вероятно, други ще разпространят новината и т.н.Ако и вие искате да се присъедините сте добре дошли.

...Но да е специализиран за отворения код, без други боклуци.За съжаление сайта ще има нужда от добра система, която да го управлява...
Не ти препоръчвам, да се отнасяш по този начин към продуктите на толкова много компании и автори. Ама хич не ти препоръчвам...

За съжаление напоследък не мога да смогна сам да си оправя моите проекти, та ще ми е малко трудно да ви / ти помогна. Все пак ако проекта си струва (т.е. тръгнете да го реализирате), може да се уговорим и да го хостна на някой от сървърите ми :P

Аз в момента съм се захванал с един мой си проект, макар да нямам кой-знае колко време и нерви да се занимавам с него, но винаги съм отворен за нови неща, и бих могъл да се включа в проекта, който сте замислили, и да помогна с каквото мога. Разбирам от X/HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL и Adobe Photoshop. Разбира се не във всяка област знанията ми са идеални, но мисля, че бих ви бил полезен.

С каквото и когато мога ще помогна... Малко PHP, малко Делфи, ако се налага и С#...

Ако има някакви въпроси изпратете ЛС или пробвайте със Skype...

Ще те разочаровам, вече има такъв сайт. Не съм сигурен дали е специализиран за open source софтуер или за безплатен като цяло.

http://notrial.info

Здравейте,

Наскоро решихме с няколко приятели да създадем сайт за сваляне на отворен софтуер. Примерно нещо от рода на download.bg

Но да е специализиран за отворения код, без други боклуци.За съжаление сайта ще има нужда от добра система, която да го управлява.Нещо като CMS, но решихме че всички са доста нестабилни.Трябва ни нещо от рода на това,което управлява сайта download.bg, но да е наше. Така че ако има някой желание да помогне с каквото и да било по дизайна е добре дошъл. Всичко го правим сами, но и вие може да помогнете. Например един от нас е зает с хостинга, друг с домейна, трети ще добавя програми, четвърти, пети, шести ще работят по статии вероятно, други ще разпространят новината и т.н.Ако и вие искате да се присъедините сте добре дошли.

Ако ми позволиш ще участвам с дизайна... =Ь

В момента уча PHP и JavaScript, знам С++

Аз съм си дизайнер такаче може да ми се довериш =Ь

Айде са малко критики към коментарите в темата :ph34r:

1. Стига сте спамили темата с т'ва че има и други сайтове...

2. Човека може да знае, че няма да е първия с такъв сайт, но и торент тракери има много, но това не пречи!

3. Brain не е тука мястото да си рекламираш сайта! angry.gif

Един такъв сайт би пожънал според мен огромен успех в България, защото всеки гледа да открадне и да вземе нещо безплатно. С радост бих помогнал, но нито съм добър дизайнер, нито умея много PHP и Mysql, за изграждането на сайта, моята сила е C/C++.

И аз изкам да помогна(Flash;Desing).

ако искате да ви помагам ето ве скайп:blaupynkt350

3. Brain не е тука мястото да си рекламираш сайта! angry.gif

Къде видя да реклама? Дадах информация за контакт и разкрих, че се занимавам с него! Това ако е реклама? :)

acronusa, ако се интересуваш мога да ви помогна с практически съвети за сайта - малко или много съм стигнал до някъде и имам някакъв опит в развитието на софтуерен сайт (не само частния случай с notrial.info). Ще се радвам да помогна!

Поздрави

Редактирано от brain (преглед на промените)

За дизайн може да спретна нещо, ама владея само "комерсиалните боклуци" - Photoshop, Illustrator... ако това не ви пречи, разбира се.

Добре ще е да видиш това дето го предлагаш как се пише първо

• Автор

ако искате да ви помагам ето ве скайп:blaupynkt350

Всеки е добре дошъл.Стига да помогне с нещо разбира се.

В момента е доста трудно да се направи добра система за сайта.Ето това е най-тежкото.

До колкото е добре, но според мен доста разработ(ици ни трябват за кода на сайта.

Трябва да се поддържат основно статии, новини,доунлоуд на програми, чат, форум и т.н.

Всичко което е характерно за един сайт от рода на download.bg

С доста малко свободно време разполагам (но скоро това ще се промени), но ще се радвам ако мога с нещо да помогна.

Ето над какво работя сега (мое лично сайтче): http://musicplace-bg.com

Разбирам главно от html, css, форуми, cms, базови познания по mysql и php.

• 2 седмици по-късно...
Хах,

Ако наистина някой се интересува доста и наистина иска да помогне да погледне тук.

http://www.linux-bg.org/cgi-bin/ib3/ikonbo...ST;f=14;t=20183

Доста хора се надяват да стане нещо. :)

Здравей, свържи се с мен - може да започнем да работим заедно :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.