Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се прави Boot на DVD disk за Windows?

Featured Replies

Може ли някой да ми обесни как се прави Boot за Windows на DVD disk.Питам,защото мисля да си интегрирам Microsoft Office Packet 2003 във Windows-а , а на CD disk нямя да се събере(и да е boot-ващо).100 благодарности на отговарящите!!!

Е чи какъв ти е проблема просто записваш ISO фаила на DVD

• Автор

Знам как да го запиша,става на въпрос това,че като е на DVD disk дане да неиска да се Boot-не.

Знам как да го запиша,става на въпрос това,че като е на DVD disk дане да неиска да се Boot-не.

Ще се бутне естествено ако и ISO фаила ти е буут , ти между другото с коя програма ще го интегрираш с nLite ли ???

Е чи какъв ти е проблема просто записваш ISO фаила на DVD

Не е задължително файлът да е ISO, можеш да го направиш буутващ и без това, макар и да не е проблем да се създаде. Просто използвай това ръководство, но буутването няма да стане с файла boot.ima, а с BootXP.bin (има го в архива)!

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

• Автор

Ще ми разясните ли каква е разликата между boot.ima и bootxp.bin-моля Ви,защото винаги съм се чудил.Пак и наскоро синаправих CD с този файл boot.ima и става,смисал прочита го като boot-ващо ама още не съм го пробвал дали ще е наред всичко през цялата инсталация( чесно казано се съмнявам да има някакъв проблем)

Ако тръгне от самото начало, то не би трябвало да има проблем и до края, при читав източник, разбира се.

Не знам каква е разликата, но при използване на посоченото ръководство дисковете не ми стават буутващи с boot.ima, а с bootxp.bin. Правил съм няколко експеримента, последните преди 10-тина дни и резултатът е все един и същ - дисковете с bootxp.bin тръгват безпроблемно, а тия с boot.ima показват някаква грешка I/O ... не знам какво си. Това при формат на съответния дял на хард диска.

Вероятно файлът с разширение .ima се използва при формат .iso за направата на буутващ диск, но аз предпочитам да го отворя.

Не претендирам за достоверност, твърде възможно е да греша.

П.П. Май се оказах прав - отговорите са тук.

Накратко:

Във файла има копие на BOOT за правене на BootXP диск и Boot за XP с използване на Win Iso, Ultra Iso или подобна програма, поддържаща работата на .ISO формат.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Мисля че с nLite можеш да си го интегрираш в диска. Прото трябва да му зададеш да ти интегрира самия инсталатор на програмата. Така както е пакетиран, без да го инсталираш. Би трябвало да си го направи както искаш. Успех.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.