Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

• Автор

Все още няма нищо ново за prince of persia ghost of the past.Дано скоро да има новини.

• Отговори 835
  • Прегледи 90,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

ОФ няма да има нова част не разбрахте ли !!!!!!!!!!!!!!!!!!! поне в близките 3 години.

За феновете на ПОП ще излиза нещо подобно на поп от съсдателите на поп

Assasins Creedd :yanim:

ОФ няма да има нова част не разбрахте ли !!!!!!!!!!!!!!!!!!! поне в близките 3 години.

За феновете на ПОП ще излиза нещо подобно на поп от съсдателите на поп

Assasins Creedd :yanim:

!И аз не мисля че ще има POP 4...!!

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Може би са само слухове...

Но ако ще правят нова игра,да я пуснат и за PC... :nono:

И аз мисля че са слухове...пък и да има POP4 няма как да продължи трилогията...

• Автор

Кога ще излазнат някакви трейлъри или screenshots за новата ghost of the past.Намира ли сте нещо?Аз не намирам нито едното,нито другото.

Кога ще излазнат някакви трейлъри или screenshots за новата ghost of the past.Намира ли сте нещо?Аз не намирам нито едното,нито другото.

Стига де!Спри се малко!Като излезе ще кажем!Много си припрян!То едва се обяви,че ще има номер 4 ...Докато Ubisoft не обяви играта,ще видиш трейлъри знаеш ли кога :whist: !Трябва Ubisoft да каже че ще има игра и тогава...дори и да има няма да е за PC!

Ами доста хора разправяха че хакер е успял да проникне в систената и е намерил 3D модели на "новия" принц със заглавието Ghost Of The Past може би заради това Ubisoft nе казват нищо.....знам ли..... във всеки случай ще чакаме и ще се надяваме :)

Редактирано от XStyle (преглед на промените)

Няма да коментирам нищо,защото незнам какво да мисля

14015442_2007032913494936454700.jpg

biggrin.gif

Я пусни линк на източника от където взе това...тука има някаква афера с тоя принц,нещо става и Ubisoft си мълчи... :) Този меч на картината е от T2T и самото заглавие на картината е в стила на T2T ...

А иначе датата на release е правилна,и в други сайтове е писано че ще излезе септември...

Я пусни линк на източника от където взе това...тука има някаква афера с тоя принц,нещо става и Ubisoft си мълчи... ;) Този меч на картината е от T2T и самото заглавие на картината е в стила на T2T ...

А иначе датата на release е правилна,и в други сайтове е писано че ще излезе септември...

за огромно съжаление това ми излезе като изображение във гоогле-интерфейсът страшно много ми заприлича на един сайт-незнам,трябва да се провери amazon-а.Пък и тая картинка досте ме съмняваше да е истинска,така си беше пусната в гогъла!

ЕДИТ-да,ама не!

в амазон има 3 страници за принца,но заглавие,като Ghosr of the past не съществува,което ме навява на мисълта,че картинката може да е просто монтаж-все пак това е лесно,а картинката е същата!

ЕДИТ2-ето линк-там има и един скрийншот-http://www.playfuls.com/screenshots/gamespace_3394_screenshots_Prince_of_Persia_Ghost_of_the_Past.html

Редактирано от 1nt3grator (преглед на промените)

Нали търсите бе biggrin.gif .За 2 клика в гогъл ми излезе.....прочети горния коментар...

предполагам-защото и в други сайтове пишеше,че новие принц ще изглежда горе долу така

http://www.ownage.nl/images/content/44370.jpg

самия резултата е на тука

http://images.google.bg/images?gbv=2&s...ost+of+the+past

Аз не търся постоянно,защото е ясно,че и да излезе - щее за конзоли-за пс я я направят,я не....

Не бъди сигурен....те фирмите не са вчерашни-ква им е печалбата,като масовото на селение има компютри с нет и може да си я свали-те какво печелят от тая работа.....докато игрите за конзоли също се качват,но за да ги играеш ти трябва и конзола,нали така-а това също е печалба,а и игри за конзоли се намират по - трудно и доста по-късно излизат.Редица добри заглавия излязоха само за конзоли,но няма как...пс феновете ще бъдем след конзолните такива,което значи,че ще получаваме нашето доста по-късно(ако въобще го получим де)!

за огромно съжаление това ми излезе като изображение във гоогле-интерфейсът страшно много ми заприлича на един сайт-незнам,трябва да се провери amazon-а.Пък и тая картинка досте ме съмняваше да е истинска,така си беше пусната в гогъла!

ЕДИТ-да,ама не!

в амазон има 3 страници за принца,но заглавие,като Ghosr of the past не съществува,което ме навява на мисълта,че картинката може да е просто монтаж-все пак това е лесно,а картинката е същата!

ЕДИТ2-ето линк-там има и един скрийншот-http://www.playfuls.com/screenshots/gamespace_3394_screenshots_Prince_of_Persia_Ghost_of_the_Past.html

Много вероятно да е монтаж защото в артуърка на Т2Т я има картинката с мечът на баща му на принца :)

• Автор

В един сайт май пишеше,че на първи септември щяло да стане ясно кога ще излиза играта,но все ощще няма такава информация,нито ревю-нищо.Не знам какво става от Убисофт си мълчат.Дано скоро разберем нещо.Между другото Убисофт са пуснали 4 безплатни игри-едната от тях е Sands of time

В един сайт май пишеше,че на първи септември щяло да стане ясно кога ще излиза играта,но все ощще няма такава информация,нито ревю-нищо.Не знам какво става от Убисофт си мълчат.Дано скоро разберем нещо.Между другото Убисофт са пуснали 4 безплатни игри-едната от тях е Sands of time

Аз пък бях чел че ще излезе информация за играта на 10 септ.

• 1 месец по-късно...

Става все по интересно:

Прикуел на Prince of Persia?

В нета се появиха няколко шота, които би трябвало да бъдат от ранната версия на следващия Prince of Persia. Мълвата е, че той ще се казва Ghost of The Past и ще ни пренесе назад във времето, още преди историята в последната трилогия. Според слуховете играта се разработва от Ubisoft Montreal и ще излезе на пазара през втората половина на следавщата година за PS3, Wii, Xbox 360 и PC. Тя няма да бъде с толкова мрачни тонове, колкото последните две заглавия, а ще представлява кръстоска между The Sands of Time, Ico и Zelda. Говори се, също така, че Ubisoft планират това да е първото приключение от нова трилогия (втората част би трябвало да се появи през 2009-та едновременно с филма по The Sands of Time). Дали всичко това е вярно, тепърва ни предстои да разберем.

http://pcmania.bg/

шота- http://softrockhallelujah.blogspot.com/200...-4-screens.html

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.