Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

• Автор

Добре,най-важното е да е тая година,а не другата.

• Отговори 835
  • Прегледи 93,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

Добре,най-важното е да е тая година,а не другата.

Лек сори ама май ще е другата година. Но ако е така май имаме дата 10 юли (заедно с филма) http://persia.moviechronicles.com/

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=71287

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

• Автор

Е най-после и аз да намеря нещо.ГраффиК и аз намерих тази информация.

Yes, its been officially announced by Ubisoft that since March 2007, they have been working on a 4th and last Prince of Persia game entitled "Ghosts of the Past" all that can be said is that the game takes place 2-3 years before the sands of time and before the prince came across the hourglass. Also it is said that the prince will have a new sidekick, a woman who has the ability to transform from spirit to human aiding the prince whos name has been announced AMIR. Ubisoft has put out 2 concept art photos one being the prince the otherof the woman, 2 photos of the womanas a spirit and the title of the game as it will appear on the disc.

Не знам колко е вярно.А и ето и това.Май обаче не е истинско.Кажете какво мислете,ако искате линк ще ви дам

post-86763-1200741085_thumb.png

Редактирано от vladi1231 (преглед на промените)

ми виж ся самнявам се да е истина тази картинка може да е колаж направен за уии не съм сигурен на задната част на корицата се вижда трети шот нз ще видим след мецец два ще има нещо ново. дай линк

Ubisoft официално потвърдиха, че ще има още заглавия от поредицата Принца на Персия. Следващата игра би трябвало да излезе през следващата фискална година на компанията. Фискалната година на Ubisoft продължава от 1-ви Април до 31-ви Март 2009 година. Ето и цялата статия :

New Prince of Persia Game Confirmed; Ubisoft Details 2008 Releases

Publisher Ubisoft has confirmed that more titles in the Prince of Persia series are on the way, though further details are slim. In a financial statement released today, the company made a brief mention of the franchise, noting that a new Prince of Persia title is expected to arrive within the next fiscal year. Ubisoft's 2008 fiscal year begins April 1, 2008 and ends March 31, 2009. Other games due out from Ubisoft in that time span include Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction, Brothers in Arms: Hell's Highway, Far Cry 2, Haze, Tom Clancy's EndWar, a Shaun White snowborading title and a Tom Clancy air combat title. The publisher also revealed that more entries in popular casual-oriented franchises Petz, Imagine, and MyCoach will arrive in the next fiscal year, along with a new line of casual games.

Източник: Shacknews.com цитиран от techpowerup.com

е това достатъчно ли е щото за мен е

на БГ:

Не сме видeли последното от Принца на Персия

От Ubisoft потвърдиха, че ще има още заглавия от поредицата Prince of Persia. Играта се очаква да излезе през следващата финансова година. За Ubisoft тя започва на 1-ви Април 2008 и завършва на 31-ви Март 2009. Други игри, които се очакват по-това време, са Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction, Brothers in Arms: Hell's Highway, Far Cry 2, Haze и Tom Clancy's EndWar. Издателите също така оповестиха, че ще се появят и нови игри от поредиците Petz, Imagine и Mycoach, заедно с изцяло нов франчайз, чието име не споменаха.

( http://no-invate/news/show.php?id=1140&action=news )

• Автор

Знаете ли какво открих.Значи влизам си ей така на шега в www.youtube.com и пиша prince of persia ghost of the past

пускам първото клипче,то е 22 секунди,и там един показва наистина как ще изглежда принца,а и играта казва,че ще е заедно с филма.Не знам колко е вярно,но вижте клипчето,може пък да е фалшиво.

Аз хора знам само че Prince of persia: Ghost from the past го има само за Xbox 360 и за PS3 друго за жалост няма но така е и аз сам фен на Prince of persia но ще потраем до другата година когато може да излезе за PC

Ейй, то вече няма да има игра, която да излезе за PC...

GTA IV само за конзоли, и PoP 4, май...

Сигурни ли сте, че и нея няма да я има за комп ?!

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

• Автор

За pop4 на много места съм чел,че ещ я има и за комп,ама и на други съм чел,че няма,не знам.Ще видим.

p.s.За gta 4 съща съм чел,че ще има pc версия през октомври или ноември

За pop4 на много места съм чел,че ещ я има и за комп,ама и на други съм чел,че няма,не знам.Ще видим.

p.s.За gta 4 съща съм чел,че ще има pc версия през октомври или ноември

Еми, дано да я има PoP 4. Ако е така, добре :sobbing: , но иначе зле.. :angry:

Пък за GTA IV е сигурно, че няма да я има за компютър. (Тук обаче не е нейната тема, а на друга игра :))

аз мисля че ще я има за РС щото всяка поп я има за РС => не могат ей така да не я направят (няма да е честно sad.gif )

в уики пише че ще трият статията щот не е било потвърдено (малко странно нали). продължавам да следя темата...

АААААААААААААААААААА, ще има PoP4 сигурен съм. Screenshotovete в блога на онова момиче са вече 4 ( пак са малки и нищо не си личи, но... ) и

открих нещо стархооооотно - 3D модела на новият принц за четвърта игра от поредицата: http://youtube.com/watch?v=-4VoC4C9p5M, дерзайте. И явно ми се оправдава мисълта, че тези скрийншоти и клипа са правени от вътрешен човек, който доста бърза за да не го хванат от Ubisoft и затова са с гадно качество. От клипа се разбира че ще е само за Wii, обаче.

Да се надяваме и за PC, йееееееееееееееее. biggrin.gif, biggrin.gif, biggrin.gif.

Редактирано от C_CPP (преглед на промените)

• Автор

Може,но аз намерих друго в сайта www.megagames.com има информация за новата част.Вижте я.

Screenshotovete в блога на онова момиче са вече 4 ( пак са малки и нищо не си личи, но... )

дай линк

влади ти също

дай линк

влади ти също

какво бе, не ми вярваш ли...? ето ти да видиш screenshot - ите: http://softrockhallelujah.blogspot.com/200...-4-screens.html

разберете, че това е за Warrior Within... за новия PoP няма нищо освен 4-те artwork-a

този пък - warrior within biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif ;D

Редактирано от C_CPP (преглед на промените)

Само влизате в www.megagames.com и на първа страница още е тази информация.

Това не е информация, която дава нито screenshot - ове, нито клип с новия принц, а просто че е обявен ние за друго говорехме :):cheers:

какво бе, не ми вярваш ли...? ето ти да видиш screenshot - ите: http://softrockhallelujah.blogspot.com/200...-4-screens.html

този пък - warrior within biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif ;D

ми това клипче дето говорите за него там е принца от Warrior Within толкова ли сте заспали аз имам картинки отначалото преди да го измислят невиждаш ли че е същия като от SoT само със сменени дрехи ето ви 2 art-a още от преди да излезе Warrior Within:

Art 1

Art 2

да забелязвате някаква разлика от онзи фалшив клип? - никаква!

сега разбрахте ли че от новия принц няма нищо освен 4 art-a

ПС: онези скрийнове дето сте ги сложили я са от PoP4 - я не... той повече ми прилича на сънчо, а така да се изложат не ми се вярва :)

Ама това новина ли е? Нали още миналата година от компютрите на бедничките Ubi изтече concept-art?

Надявам се играта да е сериозна, да не бъде детска щуротия, която да отговаря на предстоящия филм, а по-скоро разбиващa като Warrior Within. И по възможност, доста по-дългa от The Two Thrones

• Автор

И аз така се надявам-Warrior Within ме накефи много,невероятна игра,затова искам да излиза по-скоро.

1. Tова наистина е арт на принца от WW не разбирам как така някои от вас да не са го разбрали все още.

2. Новите шотове ме побъркват още повече ме надъхват за игричката.

и 3.

...а по-скоро разбиващa като Warrior Within. И по възможност, доста по-дългa от The Two Thrones.

сега вече те подкрепям и аз така се надявам ама не толгова колкото да е яка а да е доста по дълга (ми цъка ми се :);) ). търсете инфо за да обогатим темата

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.