Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

10х. http://vbox7.com/play:4631b7a0 има само една снимка ама не съм я виждал до сега.

• Отговори 835
  • Прегледи 93,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

"Новият Prince of Persia е доста енигматичен и гейм пресата дори не може да реши как точно ще се казва. Първо тръгна мълвата, че ще носи подзаглавието "Prodigy", после в Game Informer го нарекоха "Heir Apparent"... но по всичко изглежда, че името му може просто да си остане Prince of Persia.

Както се вижда от първте ясно демонстриращи визията на играта скрийнове, този път Ubisoft за взели остър ляв и са променили изцяло стила на обещаващ комиксов такъв."

pop4.jpg

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Не знам , но единственото , което изглежда като комик , е принца. Останалото изглежда някак си по-реалистично. :lol6:

Ъъъ...

нали играта щеше да е Cell-Shade как така ще е с енджина на AC или аз сам изостанал нещо с материяла да му е*а майката.

Това че е с енджина на асасина не значи че неможе да е cell-shade cool.gif Ако геймплея е добър това няма да има кой знае какво значение. Вярно че ако е с графиката на асасина, ще е мого по добре, но доколкото съм забелязал, prince of persia не залага толкова на яка графика, отколкото на завладяващ геймплей ;)

П.П. Cell-shade игрите обикновено имат по-малки изисквания, което е добре донякъде cool.gif

Редактирано от dilian (преглед на промените)

Все повече и повече се зарибявам. Тая вечер си качих на телефона POP Classic и трите игри по трилогията Sands of time. Навяха ми спомени от дълбокото детство. Още преди да тръгна на училище съм играл първият Prince и бях стигнал почти до края. За жалост детският мозък ме ограничи и оттогава така и не съм се пробвал пак да я превъртя. Та тия спомени ... вече не ме интересува какво ще е графиката, каква ще е историята, какъв ще е геймплея ... POP-а си е POP и винаги ще се играе ...

А за любителите на теми за GSM, в случая Sony Ericsson с резолюция 128х160 ---> вижте тук ---> http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=84821

Също така за Sony Ericsson мога да пратя 4-те игри за GSМ, в почти всякакви резолюции (може и на други марки телефони да тръгнат). Не че са неоткриваеми, но на повечето места са платени ... :nono:

Ето още снимки. Видимо всичко в играта ще е от пластелин:

pop4_1.jpg

pop4_2.jpg

pop4_3.jpg

pop4_4.jpg

Не знам защо, но абсолютно всички снимки до сега ми приличат на артове, а не на реални гейп-плей шотове. Вероятно самата графика ще е далеч от това, което се вижда на снимките. Ето ви и доказателството, в поста на mozaka. Вижте снимката на принца - http://la.gg/v/prince-of-persia-20080523032016089.jpg , която видимо е cell-shade и вижте снимката на мадамата - http://i.data.bg/08/05/24/968548_orig.jpg , която изобщо не е cell-shade, а по background-а съдя, че е от графична програма/енджин и ще представлява действителната графика на играта. Може пък от Ubisoft да се съобразили с масовото в интернет пространството неудобрение и да се си пренасочили идеята към някой нормален графичен енджин.

А може и да е точно обратното, на за това ще трябва да почакаме първият Teaser или Gameplay Trailer, който ще се появи скоро ...

• Автор

В сряда или най-късно в четвъртък почти всичко ще е ясно.

Не знам защо, но абсолютно всички снимки до сега ми приличат на артове, а не на реални гейп-плей шотове. Вероятно самата графика ще е далеч от това, което се вижда на снимките. Ето ви и доказателството, в поста на mozaka. Вижте снимката на принца - http://la.gg/v/prince-of-persia-20080523032016089.jpg , която видимо е cell-shade и вижте снимката на мадамата - http://i.data.bg/08/05/24/968548_orig.jpg , която изобщо не е cell-shade, а по background-а съдя, че е от графична програма/енджин и ще представлява действителната графика на играта. Може пък от Ubisoft да се съобразили с масовото в интернет пространството неудобрение и да се си пренасочили идеята към някой нормален графичен енджин.

А може и да е точно обратното, на за това ще трябва да почакаме първият Teaser или Gameplay Trailer, който ще се появи скоро ...

Абсолютно си прав.

Трябва да спря да мисля за тази игра. Защото колкото повече мисля за тази игра , толкова повече почва да ме боли от чакане. ;)biggrin.gif

Не разбрах последно нормален графичен енджън или Cell-Shade???

Не разбрах последно нормален графичен енджън или Cell-Shade???

Всички питаме същото. Ubi официално казаха, че ще е cell-shade. Но в предишният ми пост се опитах да докажа обратното. Ще разберем до края на тази седмица.

Принцът ще си има помощница

Ubisoft публикуваха още една „скоростна илюстрация“ в интернет, която разкрива новата героиня в играта - Елика. Тя ще помага на принца в сраженията, решаването на пъзели и ще играе основна роля в сюжетната нишка.

Знаеш ли?

Държа да се разкая.

В едно свое предишно мнение изразих недоволството си от новия облик на играта, но след повторен преглед на публикуваните наскоро скрийншотове ми се иска да не го бях правил.

Пичовете от Ubisoft Montreal са се възползвали по най-добрия начин от cel-shading технологията, а някои от картинките са просто впечатляващи:

Първата асоциация, която ми идва на ум, естествено, е „Хиляда и една нощ“.

Нямам търпение да видя принца и Елика на тазгодишния Ubidays, който ще се проведе на 28 и 29-ти този месец, в Париж. И за да можем всички да станем част от събитието, то ще бъде предавано пряко по Uplay - видео порталът, собственост на Ubisoft.

Гениално!

http://gameplay.bg/index.php/634#more-634

Тъй като линка от поста на C_СРР не ми го отваря (заради нета ми е най-вероятно) Искам да питам окончателно ще четем ли комикс или не. Ако ще четем поне да си заслужава. Аз мися, че Юби знаят най-добре какво прават. Ако така мислят, че ще е ок така да е. Няма друга такава игра като РОР, така че независимо как изглежда ще я играя.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Няма да е баш комикс а оживели картини. Споко хубаво ще е вече съм убеден. :down:

Ами в статията се казва (както и C_CPP е казал), че всъщност това не е cell-shade, а "изпълнени с живот" картинки. Обаче освен това се говори много за геймплея, както и доста за историята в играта. Накратко - принца не е принц, а номад. Имало преди 1000000000000000000000 години некви братя богове, лош и добър. Та добрият някакси надделял и затворил лошия в някво невероятно дърво в един оазис. Прица (номада, ама както и в статията пише, като си няма име, няма как иначе да го наречем) бил отвян от пустинна буря, а като свършила бурята и прахта се разнесла, се озовал в тоя оазис. Там точно какво станало ме домързя да чета, но се събудил злият бог и от дървото започнала за се разнася поквара. За да е по-интересно, се оказва, че има и някаква специална стена, която държи покварата, но скоро и тя щяла да се срути. И така тая поквара най-спокойно почва да се разнася по света. Дървото в оазиса е началната точка. Накъде ще тръгнеш, избираш сам. Така геймплея ставал уж уникален всеки път и се дава пример, че ако двама приятели играят и почнат по различен начин, в края на играта ще имат съвсем различен опит и едва ли не начинът им на игра и манталитета в битка ще е коренно различен (дано да е така). И целта на играта е да се спре тая поквара и да се затвори пак в дървото. Важно е, че този път абсолютно всички битки са 1 в 1. Само 1 противник, но щял за бъде цифра силен и умен. Това обаче ми прилича на сериозен проблем, защото принца няма да има огромен health bar както в предишните версии. Няма да има и life upgrade. Идеята е да се върнат към класическата игра с 3-те триъгълничета живот, но тук за по реалистично и тях няма да ги има, и един-два удара ще водят до смърт. Това, в комбинация с умните и силни противници ще доведе до много зор за програмистите и тестърите, за да се балансира играта. Май-май много реалистика ще вкарат в "рисуваната" игра. Ще има капани, но няма да са шипове, косачки и мелачки, а нещо много по-различно, но не се сещам какво (това май беше тайна). Оръжия също няма. Само един дълъг меч и ръкавицата, с която можеш да се спускаш по стени. Светът е отворен и по всичко личи, че ще е сходен с този от Assassin' s Creed, като дори ще има veiw points, но няма да са църкви, от които се виждат околните улици, а огромни хълмове и планини, от където можеш да видиш низините наоколо (ще видим тая игра какви изисквания ще има). И естествено Елика - за нея щели да пуснат информация в сряда.

Та целта на играта е да се превърнеш от скитник в герой. Ако се замислите ще видите доста сходства в историята с тази от първата трилогия, но са направили достатъчно и то драстични промени за да се завърти нещо ново. Забравих да кажа, че няма изобщо как да се връща времето и единственото ви спасение при падане от високо е ръкавицата. Градове, села, пътища, ... абе Assassin' S Creed, но боядисано с пастели и добавена акробатика - основна отличителна черта. Да се катериш по стени и да правиш салта в града ще е доста по-забележително от имитацията на паркур в Assassin' s Creed.

Превода е буквален (не съм си измислял примерите), но е по спомен от вчера (имам навика да забравям). Изписах всичко заради GraffiK_POP_FAN и за всички, които не са на "ти" с англииския.

Това с отворения свят е малко гадно. На POP WW се загубих ,незнам колко пъти, в замъка.Тук не знам какво ще правя. Сигурно ще обикалям като гламав.

Превода е буквален (не съм си измислял примерите), но е по спомен от вчера (имам навика да забравям). Изписах всичко заради GraffiK_POP_FAN и за всички, които не са на "ти" с англииския.

Oт къде знаеш, че не съм на "ти" с английския. Казах, че не ми отваря страницата, а не, че немога да я прочета. Можеше просто да я копираш. :|

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.