Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

тъпо ми се вижда :ph34r:

• Отговори 835
  • Прегледи 90,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

Има информация , че първата версия за конзола ще излезне в края на Май месец, а версията за PC ще излезне до края на годината.

Същата статия е пусната в svejo.net, ping.bg и pop-bg.net

ето малко картинки от играта.

http://s286.photobucket.com/albums/ll96/mahajir/

Първият трейлър на играта ще излезе на 25 май.

Ето още малко информация:

Няма да има скокове във времето;

Това няма да бъде втора игра Assassin's Creed, а нова версия на PoP;

Новото визуално оформление е било възприето след продължителни дебати;

По-открити нива, които приличат на тези в Zelda;

По-малко босове, но всеки има своя история, както в MGS;

Първоначално проектът е бил замислен като голям открит свят;

В играта са обединени хоризонталната и вертикална структури;

Принцът има по-големи възможности за движение;

Битките повече напомнят на дуелите от FF Advent Children.

Над проектът работят около 140 човека.

Съдейки по всичко пред нас е нарисуван един нов претендент за игра на годината

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

нещата които ме дразнят са тъпия анимационен вид на играта и грозния вид на принца. не е някъв супер здрав като в sot. според мен ще е смотана

Картинките ми харесват (само някои) инфото горе долу стаа и ако...

...Новата игра ще ползва 3D енджина на Assassin's Creed и това значи че ще е по-добра от всякога...

...значи ще е голяма и изискванията ще са големи (заради графиката) и няма да ми тръгне. Ама иначе ще има поп4 и т'ва ми е достатъчно (ще досаждам на някой приятел с хубав процесор и т'ва ше е). :angry:

• Автор

Е,това са първи картини може и да не е чак толкова анимационно.Колкото до образа на принца,някъде четох,че още не е завършен.

аз си взех сега нов комп, но щом играта ще е такава мисля че ще тругне и на стария комп, които е доста зле. абе за тези сас слабите компютри не се тревожете ще ви върви добре :angry: . иначе се надявам аз принца да го оправят и да не изглежда така тъпо

еххх ние хубаво си приказваме за поп4, но къде са Nyarlathotep, spell, Zaec 7 и The_Reaver

сега да опровергаят всичко??? :speak::):):):P

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Говори се че около или на 25 май ще излезне първия трейлър за играта, следете официалния сайт.

Новият Prince of Persia ще има комиксова визия sad.gifsad.gifsad.gif

Както добре знаеш, преди месец бе анонсирана разработката на нова Prince of Persia игра, която вероятно ще се появи още в края на тази година.

Първото ексклузивно превю бе публикувано на страниците на британското списание EDGE. От статията става ясно, че играта ще се „захранва“ от Anvil енджина, който бе използван и при направата на Assassin’s Creed.

Дотук добре.

Любопитното в случая е, че авторите няма да се стремят към изграждането на една фотореалистична визия, а вместо това ще се възползват от популярната cel-shading технология - анимация, силно наподобяваща комикс.

Спомни си за XIII и Okami и ще разбереш за какво иде реч.

И все пак, пичовете от Ubisoft Montreal възнамеряват да напуснат тесните и клаустрофобични пространства на двореца от предните части, пренасяйки действието в огромни открити пространства, внушаващи усещането за един цялостен и завършен свят.

В превюто се споменават и няколко думи за битките.

Новият Prince of Persia няма да предложи групови сражения, подобно на своите предшественици. Вместо това, битките ще наподобяват „дуел“, в който принцът ще се сражава само с един противник по едно и също време.

Защо ли оставам с горчивото усещане, че след всички тези рокади в механиката на играта, Ubisoft ме загубиха като „клиент“ ?

ИГРАТА Е ТОТАЛНО ОСРАНА

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

Не знам. ДУЕЛ. Ок т'ва ще го преглътна. Ама анимация!!! ohmy.gif Юби хубаво направиха TMNT - The Game, обаче принца се знае още като: "ФРЕНЧАЙЗЪТ С НАЙ-ЯКА ГРАФИКА", а сега комикс sad.gif:down::)

като чета ревутата работата май май отива към загубването на още един фен

И аз така. Като прочетох че ще използва графичния енджин на Assassin's creed много се зарадвах. Казах си че тая игра ще е супер, със страхотна графика и ще си заслужава ъпгрейда, ама сега.... Дано от Ubi да си променят мнението, иначе ще загубят много фенове на поредицата. sad.gif

Спекулирани Изисквания:

1гб рам

2.8GHz процесор

256мб карта(минимални карти Ати Радеон х1650 и Ге Форсе 7600)

OT pop-bg.net

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/214197.html

Каквото и да се случи! АЗ ЩЕ СИ ОСТАНА НАЙ-ГОЛЯМ ФЕН НА ТАЗИ ИГРА! Не ме интересува , дали всички ще се откажат от тази игра... аз ще бъда човекът , който винаги ще има всички PRINCE OF PERSIA!

Каквото и да се случи! АЗ ЩЕ СИ ОСТАНА НАЙ-ГОЛЯМ ФЕН НА ТАЗИ ИГРА! Не ме интересува , дали всички ще се откажат от тази игра... аз ще бъда човекът , който винаги ще има всички PRINCE OF PERSIA!

и аз така, обаче

Искам да вида трейлъра и тогава ще дам моята оценка за играта.

Но иначе ще я играя.

Ами пишеше че графиката е с 3Д енджина на Асасин'с Крийд такаче няма да е като тези игри разбира се .Просто с тия клипчета Данте показва какво представлява тоя стил.То даже има скрийншоти но не знам колко са достоверни.

Сега ще ви покажа как мисля че ще изглежда .Направил съм скриин - шот от Асасин'с Крийд в такъв стил и оргиналния.Така ще видите разликата просто искам да покажа че не е тъпо както някой си мислят. ОТ pop-bg.net

post-111568-1210415814_thumb.jpg

post-111568-1210415828_thumb.jpg

MM Не. Ако е така играта много ще изгубят от Юбисофт. Та то сградите не се виждат добре. Все едно са нарисувани с пастели. Ще се играе, ама нека да видим трейлър.

MM Не. Ако е така играта много ще изгубят от Юбисофт. Та то сградите не се виждат добре. Все едно са нарисувани с пастели. Ще се играе, ама нека да видим трейлър.

Prince Of Persia Prodigy

Накратно ще напиша новите неща които научих относно играта:

Графика:

Играта ще използва триизмерния енджин на Асасин'с Крийд , но вместо да се опитвад да направят свръх реалистична графика Юбисофт са се спрели на популярният стил Cell Shade.

Това е ефект който наподобява анимация/комикс.Ще дам пример с един скрийншот на новия ПОП , който не знам дали е много достоверен или просто Юбисофт дават прост пример :

Това че графиката е в такъв стил не значи че е лоша,напротив ще е много хубава.

Геймплей:

Юбисофт първоначално искали да направят нещо подобно на Год Ъф Уар , но по късно решили да намалят броя на опонентите с които ще се спречкате в играта но да овеличат тяхната сила.В играта ще има по скоро дуели отколкото да се биете с много хора както в предишните части.Така вие ще се биете с босове , които ще имат бойни способности почти колкото вашите.

Ще може да се адаптират в битката като виждат какво правите.Някой от босовете няма да говорят просто ще се биете с тях , но с други ще провеждате диалог.Битките ще са подобни на дуелите от FF Advent Children.Играта ще включва традиционните акробатики като вървене по стени ,катерене ,като този път ще бъдат включени още повече неща.Бойната система ще е хибрид на Соул Калибър и Принца на Персия пясаците на времето.Авторите смятат да направят боя още по динамичен от преди.

Първоначално вие ще почнете играта от много тъмен и мрачен свят и ще трявба да побеждавате босове за да връщате всичко към нормално.Когато побеждавате злото пред вас светът коренно ще се променя.Ще забележите как контрастът и яркостта ще се променят цветовете от тъмни и зацапани ще се превръщат в по ясни и повече на брой ,светлината ще се променя...

Как върви проекта:

В началото по него работели с пълна сила около 140 Гейм Деволпъри , но след като игрите Асасин'с Крийд и продължението на Рейнбоу Сикс бяха направени , хората които отговаряли за тях се прехвърлили да работят по новият Принц.В сайта gametrailers.com беше побликувано и първото видео от юбисофт в което един от художниците прави скица на новият принц и се потвърждава излизането на играта. ######

post-111568-1210500397_thumb.jpg

• Автор

Ubidays на 28 май ли е?Ако да в сайта им пише,че новата сага по принца започва на ubidays.Значи трябва да очакваме трейлър скоро.

От цялата информация се вижда, че играта е тръгнала по пътя на бозата. Все пак Ubisoft си знаят работата. Ще я направят що-годе добра и ще си спечелят парите (това, което ги интересува). Но тая графика и тия приказни истории изобщо не се връзват на заглавието.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.