Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

Fake или не ще чакаме нещо нали?

а и щом вече не се нервираш толкова значи сме си дошли на думата

http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_of_Per...sts_of_The_Past

Човека не се нервира!Ти по какво разбираш че се нервира?!Това че споделя мнение че POP 4 няма да има незначи че се нервира!И си оправи линковете!!!В wikipedia няма нищо за Ghost of the past! ;)

P.S:То даже е написано в линковете,които си дал,ама кой да види... :wors:

• Отговори 835
  • Прегледи 90,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

Човека не се нервира!Ти по какво разбираш че се нервира?!Това че споделя мнение че POP 4 няма да има незначи че се нервира!И си оправи линковете!!!В wikipedia няма нищо за Ghost of the past! ;)

P.S:То даже е написано в линковете,които си дал,ама кой да види... :)

Толкова заблудени хора за тая ПоП 4!Наистина трилогията е :wors: !НО просто историят свършва във Т2Т!Няма смисъл да прават!САмо заради фенщината,слухове на ляво и дясно!Но вместо това направиха една прекрасна игра-Assassin's Creed!Това беше отблясъка от ПоП!

Толкова заблудени хора за тая ПоП 4!Наистина трилогията е :wors: !НО просто историят свършва във Т2Т!Няма смисъл да прават!САмо заради фенщината,слухове на ляво и дясно!Но вместо това направиха една прекрасна игра-Assassin's Creed!Това беше отблясъка от ПоП!

Имаш предвид че аз съм се заблудил?

ето я и снимката

WarriorWithin7 да знаеш че Prince of Persia Rival Swords и Prince of Persia The Two Thrones са 2 различни игри ако не си разбрал Rival Swords е под-игра на The Two Thrones :)

Случайно попаднах на това biggrin.gif Мой човек я влез Тука и ми изясни въпроса за Rival Swords че аз хич не съм разбрал biggrin.gif Сюжетът е един и същ!Едното е за Wii,PSP ! Те че са две различни,различни са!Те ако бяха еднакви и двете щяха да са за PC!Те са за различни платформи,но с еднакъв сюжет! ;)

Също така за да се убедиш че съм прав провери в сайта на Ubisoft да видим Rival Swords за Wii и PSP не се ли равнява на T2T за XBOX и PC??!! ;)

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

аз междо другото като давам линк към уики винаги трият темата

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Вижте какво намерих.Лошото е,че не мога да отворя трейлъра.

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/8.../7941018746/p/1

това като го отворя ми дава някаква песен.Това е някакъв бъзик май.Е,хванах му се biggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от vladi1231 (преглед на промените)

аз дори прочетах цялата страница и ако бях на мясото на някой от юби веднага щях да го Банна тоя :P е*аси шегата :angry: а и някаф маняк "банана98" във games.bg ми копира съобщенията и ги праща там http://forums.games.bg/viewtopic.php?t=127...c&start=100 дайте малко на заде и ще видите от началото

• 2 седмици по-късно...

Айде бе няма ли ново инфо някакво за 4. (пък и да вдигна темата малко нагоре :) )

Prince of Persia Prodigy разкрита?

Ако запазването на търговски марки е индикатор за нови игри, спокойно можем да предположим, че новата част от Prince of Persia ще се казва Prodigy. Според www.trademork.com Jordan Mechner е регистрирал Prince of Persia Prodigy. Той е създател и собственик на целия франчайз и това ни навежда на мисълта, че скоро ще се чуе за next-gen продължение на култовата поредица

http://no-invate/news/show.php?id=1600&action=news

ААААААУ гледайте пуснат е официалния сайт на Prince of Persia Prodigy. http://prince-of-persia.uk.ubi.com/home.php за сега не е нещо особенно но тая анимация...................малииии жестоко изглежда. Играда е потвърдена.

(относно сайта, спомняте ли си как и сайта на prostreet беше така най в началото с един брояч както и на assasins creed, така че стягайте комповете за pop4 ) разбрах че ще бъде пуснат и първи трейлар на E3 тази година или на Ubi-day

cool.gif

cool.gif

cool.gif

PRODIGY

['prɔdidʒi]

n чудо, феномен

PRODIGY of learning изумително начетен човек

;);) сигурни ли сте, че ще се казва така? Не знам малко ме съмнява. Вие кажете. А и в сайта на Юби поне аз не виждам нищо никаде.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

да създетеля на принца джордан менхер е патентовал ново име prince of persia prodigy и се предполага че ще е името на следващата игра няма какво другода е

Сайт на новия Prince of Persia

Ubisoft отвориха сайт "дразнител", посветен на следващата част на поредицата Prince of Persia. На 15 април Джордан Мехнер поиска да регистрира като запазена марка заглавието Prince of Persia Prodigy. Можем спокойно да предположим, че така ще се казват новите екшън-приключения на неговия прословут герой.

Дръжте сайта под око!

Повече информация очаквайте с течение на времето.

• Автор

Ето информация за тези,които до последно не вярваха.От ubisoft официално потвърдиха новата част.Тя ще излезне

в края на тази година за pc и конзоли.Има го в сайта на ubisoft като първа новина,а който не ще да чете на английски го има и в сайта на pc mania.

Ебати кефа аз до последно знаех 4е ще има Prince of Рersia 4 ето на критиците които невярваха ебати кефа

Завръщането на принца на Персия

Ubisoft съобщиха, че в края на тази година можем да очакваме появата на следващата част от култовата екшън-приключенска поредица Prince of Persia. Тя се разработва за PC, Xbox 360 и PlayStation 3 от авторите на Assassin's Creed и Prince of Persia: The Sands of Time и би трябвало да предложи коренно нов геймплей.

В мрежата се разнесоха слухове, че новата част на поредицата ще се казва Prodigy. Освен това по предварителни очаквания това би трябвало да бъде прикуел, който сам по себе си ще представлява първа част от една нова трилогия, посветена на принца на Персия.

Аз междо другото не разбрах едно нещо. В http://www.ubi.com/US/News/Info.aspx?nId=5228 никъде не видях името на играта. Във http://prince-of-persia.us.ubi.com/home.php също, а в Уики инфото е от сайта на юби http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_of_Persia:_Prodigy . Така че за сега "Prodigy" остава слух според мен.

P.S.

Името Prince of Persia Prodigy в ТВА листа в Уики го написах аз когато прочетох от нашият форум, че ще се казва така.

http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_of_persia#Games . Също до колкото знам самото име Prodigy е регистрирано като такова за играта, но не е офицялно => единственото за което вече сме сигурни е че ЩЕ ИМА ПОП4

А и сега ми стана много яко, че тези които ТВЪРДО казваха, че... : "НЯМА ДА ИМА ПОП4 СТИГА СТЕ ПЪЛНИЛИ ТЕМАТА С ЛЪЖИ И ГЛУПОСТИ" до сега не са "поуствали" нищо ;):rolleyes:

Prince of Persia 4 Prodigy

Новата игра която е началото на една нова трилогия се казва Prince of Persia Prodigy.Ииграта ще излезне края на годината 2008 .Prodigy се разработва от оригиналния екип разработил POP:SOT . В основата на новата игра е въстановяването на разрушения сват и побеждаването на злото. Креативния директор на проекта казва: "Искаме да създадем един по-цветен свят, по-жив, почерпен от разказите и историите на приказките от "1001 нощ". Предната трилогия е мрачна и забъркана в стила на "Арабски нощи" и древна Персия, наситена с кръв, тази искаме да я създадем по красива и фантастична, наблягайки на магичното".

Историята:

Историята в новата игра е базирана на разкази и легенди от приказките на "1001 нощ", тя е по-фантастична, по-поетична и по-цветна.Новата игра се базира на Zoroastrain-ския мит за битката между доброто и злото. Историята е на базата на легендата за битката между боговете близнаци на доброто и злото - Орхамз и Ахриман. Орхамз побеждава брат си и го затваря в кутия която скрива в оазис дълбоко в пустиянта. Години по рано Принца намира кутията и освобождава злото (Ахриман) който превръща света в ужасно място. Принца пропада до крадец и целта му този път е да въстанови и излекува света като поправи грешката си и победи злото.

Геймплей:

За да въстанови света той трябва да побеждава босове , като самата трансформация е представена и визуално. В момента , в който Принца победи бос, земята малко по малко въстановява своите цветове - порастват треви и прочие.

Битките:

За къде без битките в такава игра! В Prodigy враговете са по-малко на брой, но по-злонравни и по-издържливи. Самите битки са по-скоро дуелни от колкото стила който се прилагаше в предишната трилогия. Камерата е изключително динамична в тези ситуации.

Движение и акробатика:

В Prodigy Принца отново ще има невероятни акробатични умения, този път даже още по-добри. В предишната трилогия Пясъците на времето помагаха на нашия герой , но тях вече ги няма и нещо трябва да ги замести. UbiSоft са решили това да е ръкавицата която той носи. Чрез нея Принцът ще може да се люлее, да се захваща на вертикални стени, да се плъзга и какво ли още не.

Новата игра предлага и нещо което е изцяло ново за света на Принца. Именно възможноста да отива от което си ниво иска на което си иска. Тоест той ще може да прескача нива и светове използвайки картата. Примерно иска да отиде от точка А до точка F , но за целта не трябва да минава през B,C,D,E а може директно. Враговете обаче ще са с различна сложност. Ако за първи път стъпваш в точка D врагът там може да е по-силен или по слаб в зависимост как си отишъл до там.

Prodigy не е толкова линейна колкото предишната трилогия.

Графика и визия:

Новата игра ще ползва 3D енджина на Assassin's Creed и това значи че ще е по-добра от всякога.Принцът ще е крадец и одеждите му ще са такива, но все още от Ubi казват че се работи по неговата визия.

Платформи: PC, PlayStation 3, Xbox 360 и Nintendo

Източник: POP-bg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.