Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

• Автор

Май излиза на ubidays.

• Отговори 835
  • Прегледи 93,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

некс е изясним играта не излиза на убидейс а само трейлър. казха си че ще излезе чак края на годината защо приказвате тъпи неща? :huh:

Ами според картинката която качих играта излиза на Юбидейс. Обаче това може да е в краят на тази година. Така, че... незнам. Ако Юбидейс е на 28 както казваш => е трейлър, ама ако не е значе цялата игра.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

според мен на убидайс ще я обявят официално и ще пуснат трейлари и инфота много а в края на годината излиза за pc защото чух че до края на

юли излиза за xbox и playstation

според мен на убидайс ще я обявят официално и ще пуснат трейлари и инфота много а в края на годината излиза за pc защото чух че до края на

юли излиза за xbox и playstation

Аз мисля, че се изяснихме. cool.gif

Така СЪОБЩЕНИЕ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ В ТЕМАТА. СКОРО ЩЕ ИМАМЕ ТРЕЙЛЪР (този или др. месец)

Такаче краят на чакането идва. Нямам търпение biggrin.gif:wors::friends1::jumping11::dancing18::grimace::wors::top secret::wow:

За да сме абсолютно точни - играта е планирана заедно с премиерата на филма Sands of time. 99% е сигурно, че ще дойдат заедно по Коледа :wors: ... Аз лично повече чакам филма. Видимо и двете ще са слаби изпълнения, поне да видим какво ще излезне от филмирането на култовите части.

За да сме абсолютно точни - играта е планирана заедно с премиерата на филма Sands of time. 99% е сигурно, че ще дойдат заедно по Коледа :jumping11: ... Аз лично повече чакам филма. Видимо и двете ще са слаби изпълнения, поне да видим какво ще излезне от филмирането на култовите части.

Аз за филма направих тема, ама никой не пише. Иначе се предвижда да е любовна история. :top secret::wors:

А и филма ще е ЮЛИ 2009, ама вече незнам дали на 10-ти или на 16-ти

За да сме абсолютно точни - играта е планирана заедно с премиерата на филма Sands of time. 99% е сигурно, че ще дойдат заедно по Коледа :wors: ... Аз лично повече чакам филма. Видимо и двете ще са слаби изпълнения, поне да видим какво ще излезне от филмирането на култовите части.

От Спайдърмен 3 и Костенурките Нинджа имаме горчив опит с излизането на игра заедно с филм.Дано не прецакат най-добрата игра на 21 век.

От Спайдърмен 3 и Костенурките Нинджа имаме горчив опит с излизането на игра заедно с филм.Дано не прецакат най-добрата игра на 21 век.

И аз така се надявам.

ето още информация за Prince of Рersia 4

Ubisoft обявиха пусковата дата на играта, както и истинското й име

На фронта изскочиха още няколко пикантни новини относно новия Prince of Persia. Новата игра ще е с името Prince of Persia: Heir Apparent, а не Prodigy, според последния брой на GameInformer. Междувременно, Ubisoft потвърдиха, че новият Принц ще се появи между октомври и декември месец тази година. Надяваме се, че ще удържат на обещанието с

хайде да кажа: Heir Apparent означава "пряк наследник"... правете си изводите с какъв герой ще е играта... за мен сина на принца от старата трилогия. И без това знаем, че принца е друг. най-вероятно е точно така. sad.gif

хайде да кажа: Heir Apparent означава "пряк наследник"... правете си изводите с какъв герой ще е играта... за мен сина на принца от старата трилогия. И без това знаем, че принца е друг. най-вероятно е точно така. sad.gif

Имаш право. Ако играта наистина не е преди ПОПТСОТ значи е ясно, че това ще е синът му. Но ако както се говореше, че ще е изторически преди ПОПТСОТ значи може и да е баща му (въпреки, че ако той може нещата които и принца може, едва ли в ПОПТТТ би умрял както го намери принца докато е в последната си трансформация в тъмният принц.).

Ти пък баща му biggrin.gif , а дядо му не може ли? biggrin.gif Не е това, най вероятно е сина на принца от СОТ

В юнския брой на Game Informer пък би трябвало да се появи първата ексклузивна информация за това най-ново cell-shaded екшън-приключение от авторите на Assassin's Creed.

Бъдете сигурни, че щом научим нещо повече, веднага ще ви осведомим.

http://pcmania.bg/

В юнския брой на Game Informer пък би трябвало да се появи първата ексклузивна информация за това най-ново cell-shaded екшън-приключение от авторите на Assassin's Creed.

Бъдете сигурни, че щом научим нещо повече, веднага ще ви осведомим.

http://pcmania.bg/

Не, бееее, стига с тоя cell-shade. Аз лично не го харесвам.

Новата игра ще ползва 3D енджина на Assassin's Creed и това значи че ще е по-добра от всякога.Принцът ще е крадец и одеждите му ще са такива, но все още от Ubi казват че се работи по неговата визия.

Ъъъ...

нали играта щеше да е Cell-Shade как така ще е с енджина на AC или аз сам изостанал нещо с материяла да му е*а майката.

Еми ... то не беше едното, то не беше другото. В крайна сметка ще е cell-shade (прекалено много официални снимки излезнаха за да се надяваме да не е).

И не сипи ругатни, че ще отнешеш някое наказание.

Ubisoft denied last week's widespread rumor that originated after a report in the latest issue of GameInformer. It was said that the game would have the title Prince of Persia: Heir Apparent.

As lame as that sounds, thankfully it won't be the title for the brand new PoP game, at least according to the folks at Ubi, who have made it clear that it was simply the title of the article in GI and has nothing to do with the game itself.

I've also noticed that Game Informer changed its initial description of the June issue - the name "Heir Apparent," which was said to be the title of the game, has now been removed from the page.

The game is yet to be made official. Even so, it's already projected for a release this winter.

http://www.actiontrip.com/rei/comments_new...tml?id=051908_5

На кратко: Юбисофт отрекоха името Heir Apparent. Издателите на списанието Game Informer просто са озаглавили новината Prince of Persia: Heir Apparent. Името още не се знае, така че просто ще чакаме още докато го разберем.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

И по-важното:

The game is yet to be made official. Even so, it's already projected for a release this winter.

Дано да се появи до зимата. Тамън ще има какво да се играе на 30.12 през нощта biggrin.gif ... После цял ден сън, после ви е ясно какво ... и после цял ден гадене biggrin.gif

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.