Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

Oт къде знаеш, че не съм на "ти" с английския. Казах, че не ми отваря страницата, а не, че немога да я прочета. Можеше просто да я копираш. :|

Казах "и за всички, които не са на ти", а не "и за всички останали ..." Нещо не се зарбрахме, ама карай ...

• Отговори 835
  • Прегледи 93,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

Аха разбрах мерси. :wors: и стига сме писали излишни неща.

Вече всичко започва да боксува на място. Една и съща информация ни я дават по 300 пъти по различен начин. От доста време не разкриват нищо ново.

• Автор

То нали в сряда и четвъртък е ubidays,тогава пък ще има прекалено много информация.

Но интервюто доказва моята теория. Пича си каза, че са променили малко графика. До сега сме видяли само един скийншот (дето се спуска с ръкавицата по една стена, а долу има некъв огън). Всичко останало са били артова, които малко по-малко са променили към по-изчистени картини. Затова и се говореше за чист cell-shade, а вече се въртят около "живите картинки". Както и да е.

GraffiK_POP_FAN :wors:

C_CPP ... с всяка игра е така :lol6:

vladi1231 ... не се надявай. Ще разкрият същността на Elika и ще покажат едноминутно клипче (trailer) ... нищо повече.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Ами "шотовете" от форума на SurferGirl...? 4-те Снимки...? Истински ли са или много добър монтаж на нещо (ако се вгледате по долу в снимката ще видите линк който проверих и води до друг блог на SurferGirl, но вие може да го знаете)?

Ами "шотовете" от форума на SurferGirl...? 4-те Снимки...? Истински ли са или много добър монтаж на нещо (ако се вгледате по долу в снимката ще видите линк който проверих и води до друг блог на SurferGirl, но вие може да го знаете)?

Нещо не виждам за кои снимки става въпрос ... Дай пак линковете моля.

TODAY IS UBIDAYS Tomоrrow to

Неска или утре ще имаме треилър. Не сте ли нервни? Ако го намерите пишете.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

За какво да се нерва.Аз няма да я играя.Не покривам асассинскрийдските изисквания.

Когато има нещо ново ще пиша.Днес е големия ден ще следя всичко от портала на УБИСОФТ. Само незнам в колко почва......................

• Автор

В седем френско време или 8 по наше.Клиповете ще ги дават май на www.uplay.com

Май ще може да го гледаме на живо в този сайт.Така пише като се влезне.

Мдаааааа ... графиката е повече от задоволителна. Аз съм много доволен. Нещо не ми вдъхва доверие fight engine-а, но сигурно ще го изпипат. След 15 минути започва ubidays и мисля да гледам ...

Просто графиката е супер , имах известни предрасъдъци, но съм очарован.Мисля,че няма да ни разочарова играта.

Преди малко на Ubiday казаха ,че Елика ще е "дясната ръка" на принца, както се вижда на трейлъра.На мен ми харесва тази идея.

Редактирано от horus92 (преглед на промените)

Сайта е толкова претоварен, че ще гледам ubidays през много крив макарон. А наистина много исках да гледам и заради FarCry2.

Свързах се и гледах демо на FarCry2, а сега почва за POP. Ако има нещо интересно ще кажа.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Мерси пич

АААААААААААААААААААААУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!! YESSSS!!!

(искам стария принц sad.gif )

Играта ще бъде фаворит за една от игрите на 2008......................

Помощничката май ще могат да се правят убийствени комбота ако е така Prince of Рersia 4 ще е меко казано жестока.......................................

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

и все пак де представяш ли си какво би било със стария принц :speak: резачки яки

Значи единственото ново е малко инфо за Елика. Тя е нещо като талисманче. Ако е покрай теб си по-силен, по-бърз, биеш се по-добре. Помага ти да не се загубиш. И най-важното - не прави глупости и не ти краде оръжията biggrin.gif ... Но нищо повече не се казва. Общо взето човека 10 минути говореше колко позитивен и нужен помощник е тя. И обърнаха внимание на външния и вид biggrin.gif ... След това пуснаха трейлърчето и това е ... Доста по-бедно от информацията за FarCry2, което означава, че са в съвсем начален стадий на разработка. Все пак сега се е увеличил екипа, след като разработчиците на Assassin' s Creed са се присъединили, идеите са ясни, остава самото създаване на играта. Дано да си спазят срока ... Но по всичко личи, че ще излезне най-малко 3 месеца след FarCry2, а надписа в края на трейлъра "Hollyday 2008" все повече посочва края на Декември ...

Боже господи страхотна е. ohmy.gifohmy.gifohmy.gifААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА луда е ААААААААААА Няма да разберета как крещя в момента.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

• Автор

Ей сега май пак ще я представят.Гледайте.Дано да е след тея зайци.Сгрешиха плакатите и водещия се обърка.Всички беше за принца ама след това започнаха зайците.Дано да има още.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.