Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

Няма нищо ново. DEMO очаквам да има, поне за PS3 има (видя се от gameplay трейлърите), а и предишните игри от поредицата имаха. Sys Req - в момента играя DevilMayCry 4, която е подобна и ... портната директно от xbox 360 за PC, като е изключително лека и добре оптимизирана. Играя 1680х1050 всичко МАКС с 8хАА, което попринцип спъва HD38xx картите, с над 40 къдъра. Ако от Ubisoft направят същото ... а аз не бих се осъмнил в обратното ... то изискванията ще са малки. Ако много ви се играе игра като PoP и то приличаща на задаващата се ... DevilMayCry 4 е играта. Вярно е малко детинска и цветна, но иначе е почти същата като замисъл ... има сложни пъзели, много яка бойна система, приятен gameplay и прекрасна графика.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

• Отговори 835
  • Прегледи 90,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

Мхм... ясно. Ок, ако намерите нещо пишете, щото аз вече незнам къде да търся.

• 2 седмици по-късно...

Трейлърче на The Fallen King (DS).

Защо Принцът няма хелт-бар? Ето нов трейлър . На практика е като останалите самоче с обяснения. Погледнете там където би трябвали да е хелт-бара.

Ако принцът е на прага на смъртта, Елика му идва на помощ

Тук се вижда какво става ако влезете в заразата движеща се постената. Вероятно повечето сте ги виждали, но все пак ги сложих.

Нови шотове: Снимка 1 , Снимка 2 , Снимка 3 , Снимка 4 , Снимка 5 , Снимка 6 , Снимка 7 , Снимка 8 , Снимка 9

Това е.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

• Автор

Новият клип е хубав.Харесва ми как върви по таваните.Чакам играта с нетърпение.

Играта ще е яка, няма какво да се притесняваме. И постера е много и як ... и новите идеи са на ниво. Малко не ми хареса това с големите градове и главните пътища до тях. Както и в Assassin' s Creed действието ще се развива най-вече в града, това хубаво, но в Creed-а поне имаше някакви селца между градовете. Ако тези селца липсват в РоР ще стане тъпо.

Малко е гадно защото графиката на играта е като анимациа

И мен това много ме дразни..................

На мен ми харесва главно заради новите движения - RoofRun-а много ме радва. А колкото за графиката - не е точно анимация. Анимация е TMNT (то си е направо комикс), но принца изглежда добре и няма как да не се играе. Интересно ми е дали да си взимам нов комп или не???

POP да не е станал герой на Marvel biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Не го е измислил Стан Лии

На мен ми харесва главно заради новите движения - RoofRun-а много ме радва. А колкото за графиката - не е точно анимация. Анимация е TMNT (то си е направо комикс), но принца изглежда добре и няма как да не се играе. Интересно ми е дали да си взимам нов комп или не???

Аз специално за Принца ще си взема ПС3

Аз специално за Принца ще си взема ПС3

Аз най-вероятно съм с нов комп. Но пък пак ще е добре все пак ще играя и Assassin's Creed, TCRS Vegas 2, CoD4 (отново), CoD5 и т.н.

Ето как ще изглежда и box art-a на въпросното издание:

http://img.data.bg/i.php?id=1133588

Prince of Persia Limited Edition за поръчалите предварително

Днес от UbiSoft обявиха, че всеки, който поръча новата Prince of Persia предварително, ще получи специалното издание на играта. То ще включва:

-Специална кутия

-Кратко филмче, описващо процеса на разработка на играта

-мини-стратегически гайд

-книжка с арта от играта

-оригиналния саундтрак.

Друг начин да се закупи специалната версия на Prince of Persia до този момент не е обявен. За премиерна дата на играта засега се посочва края на тази година, но от UbiSoft Montreal наскоро споменаха, че е възможно и да бъде отложена за началото на 2009-та година.

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

Бе мен ме интересува само едно Prince of Persia 4 ще излиза ли за PC?!

ДА!

Бе мен ме интересува само едно Prince of Persia 4 ще излиза ли за PC?!

Можеше да цъкнеш на зад в темата и да не пишеш излишни коментари. :)

Можеше да цъкнеш на зад в темата и да не пишеш излишни коментари. :yanim:

О хайде не ми казвай,че ти разглеждаш всички коментари преди да зададеш някой въпрос?!Иначе си прав де,но сериозно не ми се премятат 27 страници,че да разбера,пък и има хора,на които не им пречи да отговорят на повтарящи се вапроси-аз съм един от тях! cool.gif

Редактирано от delqnski (преглед на промените)

О хайде не ми казвай,че ти разглеждаш всички коментари преди да зададеш някой въпрос?!Иначе си прав де,но сериозно не ми се премятат 27 страници,че да разбера,пък и има хора,на които не им пречи да отговорят на повтарящи се вапроси-аз съм един от тях! cool.gif

На мен не ми пречи, но си има търсачка долу в ляво. ;)

Tук има ИнТеРвЮ

First Impressions

Updated Impressions

• 2 седмици по-късно...

Новият Принц през декември

Prince of Persia на 2 декември

И принцът ще се присъедини към лавината от игри по празниците.

Ubisoft съобщиха, че Prince of Persia - най-новата екшън-приключенска игра от създателите на Assassin's Creed - ще излезе на пазара за PC, Xbox 360 и PlayStation 3 на 2 декември. В нея главният герой ще се озове по средата на свирепа битка, разразила се между силите на светлината и мрака, между бог Ормазд и бог Ахриман - неговият зъл брат. Принцът на Персия става свидетел на унищожението на легендарното Дърво на живота - действие, което застрашава да погълне целия свят в мрак. Той ще трябва да си партнира с Елика - един мистериозен и смъртоносен спътник - за да се опита да заздрави света от покваряващото го зло.

Prince of Persia ще притежава неповторима "анимационна" визия, благодарение на т.нар. cell-shade ефект и освен това ще предложи огромен, отворен свят (вероятно подобен на Assassin's Creed), който ще можем да изследваме както си пожелае

В случай че някой е пропуснал шума около играта, тя ще започне от нулата с комиксов визуален стил, по-акробатичен от всякога принц и нова партньорка в лицето на Елика.

Новият Принц през декември

Prince of Persia на 2 декември

И принцът ще се присъедини към лавината от игри по празниците.

Ubisoft съобщиха, че Prince of Persia - най-новата екшън-приключенска игра от създателите на Assassin's Creed - ще излезе на пазара за PC, Xbox 360 и PlayStation 3 на 2 декември. В нея главният герой ще се озове по средата на свирепа битка, разразила се между силите на светлината и мрака, между бог Ормазд и бог Ахриман - неговият зъл брат. Принцът на Персия става свидетел на унищожението на легендарното Дърво на живота - действие, което застрашава да погълне целия свят в мрак. Той ще трябва да си партнира с Елика - един мистериозен и смъртоносен спътник - за да се опита да заздрави света от покваряващото го зло.

Prince of Persia ще притежава неповторима "анимационна" визия, благодарение на т.нар. cell-shade ефект и освен това ще предложи огромен, отворен свят (вероятно подобен на Assassin's Creed), който ще можем да изследваме както си пожелае

В случай че някой е пропуснал шума около играта, тя ще започне от нулата с комиксов визуален стил, по-акробатичен от всякога принц и нова партньорка в лицето на Елика.

ДА!!! Най-накрая точна дата. Същият месец си взимам комп, така че... А и да попитам главният гад не се ли казва `Ариман, тоест h не се чете? О и защо на списъка с игри на Юбисофт в уики пише Prince of Persia (2008) (2009) Xbox 360, PC, PS3

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.