Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

Сега дано за коледа да ми земат ново пс защото като гледам какви игри излизат грехота да не я играеш :headphones:

• Отговори 835
  • Прегледи 90,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

Започвам да се изнервям...ако не си направя ъпгрейд за компа скоро...сигурно ще съм последният глупак. :)

;) Мисля , че скрийн номер 7 е най-хубав ...

Ей, браво!Много красива игра.

Според мен и изискванията няма да са много високи.

biggrin.gif Като на Assassins creed ще са.Все пак ползват 1 и същ енджин.

Мхм ясно.Мерси за инфото! :)

Поне така беше казал Бен Матис или там както се казва в 1 интервю.

Според мен играта ще е по-тежка. Физиката и е променена, а и имаме две действащи лица почти през цялото време. Откъм видео карта може и да е по-лека, но откъм процесор и памет е логично да иска повечко ресурси.

Тъкмо го намерих в gametrailers и щях да го поуствам, но явно съм закъснял. Наистина изглежда добре. Харесвам такива дълги интервюта, обяснаващи детайлно всяка част от дадена игра. Нямам търпение да излезе (да, ама си зимам компа доста след това). Дали ще е трилогия? Или пък може да е единствена, а след нея да има друга трилогия и всъщност просто Принцът На Персия да се окаже нещо като пауза между две вълшебни истории за принцовете на Персия (които да са свързани по между си).

Тъкмо го намерих в gametrailers и щях да го поуствам, но явно съм закъснял. Наистина изглежда добре. Харесвам такива дълги интервюта, обяснаващи детайлно всяка част от дадена игра. Нямам търпение да излезе (да, ама си зимам компа доста след това). Дали ще е трилогия? Или пък може да е единствена, а след нея да има друга трилогия и всъщност просто Принцът На Персия да се окаже нещо като пауза между две вълшебни истории за принцовете на Персия (които да са свързани по между си).

Дано....

Чакам да излезе вече имам ПС3 и сам готов за нея.

Някой ако може да намери музиката на клипчето

мн е зарибено..............

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

Някой ако може да намери музиката на клипчето

мн е зарибено..............

Това ли търсиш Prince of Persia TGS 08

Това ли търсиш Prince of Persia TGS 08

Не, ето това търся

http://www.gametrailers.com/player/41673.html

Prince of Persia Classic в PSN на 23 октомври

Съвсем скоро ще можем да поразгреем с Prince of Persia Classic

Римейкът на класиката от 1989, Prince of Persia, се продава на Xbox Live Arcade от повече от година, но Ubisoft решиха да го пуснат и за PS3. Обновената версия ще предоставя модернизирана 3D графика, нови капани и нов вид на главния герой, който сега изглежда както в Sands of Time. Очаква се играта да се появи в PSN на 23 октомвр

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

Prince of Persia 4 (mobile) download

1203030_orig.jpg

1203031_orig.jpg1203032_orig.jpg

Благодарение на Greenboy то PoP-BG.net

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Eкстра ... е сега ще почеша крастата biggrin.gif

ПП: Подкарах я на 128х160 на макс със 100 fps biggrin.gif ... Изглежда добре, ама е малко смотана откъм управление. Все пак си остава mobile, така че е приемливо. Приятна игра ;)

ПП2: Даже можеш да контролираш Елика от време на време за да минаваш различни препятствия.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Искам да питам нещо, защо все още я няма на пазара Prince of Persia Classic

като казаха на 23 този месец за ПС3???

Искам да питам нещо, защо все още я няма на пазара Prince of Persia Classic

като казаха на 23 този месец за ПС3???

Вероятно е ислязла в Щатите и все още не е пристигнала в България.

Играта е много красива евала

само принца е малко зле направен, дано атмосферата в играта е на ниво.

Prince of Persia: Light and Dark Art Trailer Enjoy it!!! cool.gif

Prince of Persia: TGS 08 - Alternative Ending

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Това второто видео май го беше дал някой друг ... но първото ми хареса biggrin.gif

Второто е с различен край. Прегледай миналото видео и ще видиш не много голямата разлика. :speak:

Второто е с различен край. Прегледай миналото видео и ще видиш не много голямата разлика. :speak:

Аха ... да видях я но искам да те питам излязоха ли ТОЧНИТЕ изисквания за играта на РС ??

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.