Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

От това ми стана ясно , че няма да има само босове в играта.

• Отговори 835
  • Прегледи 90,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

Нищо не вързах, но беше яко. Вече нямам търпение да ислезе. Амм Демо ще има ли?

Демо както се вижда има ... щом има клипове с играта от разни изложения, на които случайни посетители могат да играят. Но мен адски ме съмнява да го пуснат официално, а досега не съм чувал или виждал "крадено" демо, което някой работещ в дадената фирма разработчик случайно да е гепил и качил някъде. Обаче ... за останалите не знам, ама Warrior Within 100% имаше demo. Може и на това да пуснат, но се съмнявам.

Демо както се вижда има ... щом има клипове с играта от разни изложения, на които случайни посетители могат да играят. Но мен адски ме съмнява да го пуснат официално, а досега не съм чувал или виждал "крадено" демо, което някой работещ в дадената фирма разработчик случайно да е гепил и качил някъде. Обаче ... за останалите не знам, ама Warrior Within 100% имаше demo. Може и на това да пуснат, но се съмнявам.

Наистина си прав , но като @mozaka даде линка където можеш да си купиш РоР 4 за РС , ми се стори , че ИЗОБЩО няма да има демо...Може и да има , но както ти каза ще е някакво пиратско (измислено...) :blink: :blink:

Някой може ли да намери музиката от това клипче

много зарибява и искам да го имам?

http://www.gametrailers.com/player/36654.html

Никой не може да ти помогне засега. Като излезе играта, ще се появи и саунтрака :sobbing: До тогава ще се наложи да почакаш.

Minimum System Requirements Supported OS: Windows XP/Windows Vista

Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)

RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista

Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*

Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended)

DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)

DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive

Hard Drive Space: 8 GB

Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

* Supported Video Cards at Time of Release:

ATI RADEON X1600*/1650*-1950/HD 2000/3000 series

NVIDIA GeForce 6800*/7/8/9 series

http://www.shacknews.com/onearticle.x/55844

Minimum System Requirements Supported OS: Windows XP/Windows Vista

Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)

RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista

Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*

Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended)

DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)

DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive

Hard Drive Space: 8 GB

Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

* Supported Video Cards at Time of Release:

ATI RADEON X1600*/1650*-1950/HD 2000/3000 series

NVIDIA GeForce 6800*/7/8/9 series

http://www.shacknews.com/onearticle.x/55844

Нали вече дадохе официални изисквания какво стана сега?

http://shop.ubi.com/Prod_ExtDesc.asp?catalogid=783&id=21

Имам информация ,че забавят играта за 12 декември.

Дано да не е вярно..................

Това са официалните изисквания за играта, поне така излиза, но незнам на кое да вярвам вече...........

Нали вече дадохе официални изисквания какво стана сега?

http://shop.ubi.com/Prod_ExtDesc.asp?catalogid=783&id=21

Счетах , че са официални понеже са в сайта на Уби... ohmy.gif Не знам за тези , но...

Вместо на 5 декември Prince of Persia ще излезе на пазара за PC, Xbox 360 и PlayStation 3 на 12 декември. Честито!

От една страна добре, защото спокоино можеха да я забавят за началото на 2009 и тогава наистина

ставаше лошо, но нали излизаше на 2 декември, защо пише на 5 декември?

Забавят играта с няколко дена не е болка за умиране, но поне да бяха казали, защо я забавят, но наистина тези изисквания които съм дал последно

са официално....

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

ОК. Имаме дата, изисквания и сто шейсет и десет трейлъра. Остава само да се взема компа и най-вероятно ще остана без клавиятура както едвам едвам стана с Warrior Within.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Вместо на 5 декември Prince of Persia ще излезе на пазара за PC, Xbox 360 и PlayStation 3 на 12 декември. Честито!

Това не е вярно!

Играта е отложена с една седмица само за PC , а за ПС3 и Xbox 360 остава на 2 декември. Аз имам ПС3 и ще умирам от кеф да я играя преди PC версията да се появи.

Toва като гледам е последния бос в играта:

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=57475

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

...Toва като гледам е последния бос в играта:

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=57475

Не знам, представях си го по-различен. Е така ще ми е по-яко да му сритам четирибуквието. biggrin.gif

Пич, това второто ме накефи най-много. Наистина са зарибяващи. И вече ни е ясно, че онзи скелет не е Ариман. Вече не мога да чака, въпреки, че и да доизчакам, компа го зимам по-късно. biggrin.giflaugh.gif;)

ЙООО вижте сайта.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Пич, това второто ме накефи най-много. Наистина са зарибяващи. И вече ни е ясно, че онзи скелет не е Ариман. Вече не мога да чака, въпреки, че и да доизчакам, компа го зимам по-късно. biggrin.giflaugh.gif;)

ЙООО вижте сайта.

Незнам дали не е Ариман, но е доста здрав бос и много ме радва с тази корона...........

Незнам дали не е Ариман, но е доста здрав бос и много ме радва с тази корона...........

Kaзва се Алхимикът и си има трейлър в сайтчето.

Зад колисите на Prince of Persia: The Sands of Time.

35 минутно интервю част 1 част 2 cool.gif

Поучително. Сега остана само да излезе и компа да зема и... ша тр'ошим клавиатурката. ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.