Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

Най-яката игра ... Определено вече не мисля по въпроса какво да играя. За жалост не е трудна колкото старите принцове и не е много дълга. Играх около 2 часа и половина и грубо минах 20%. Обаче е адски интересна и адски зарибяваща. GraffiK, купувай бързо комп и почвай, ти май ще да си най-изстрадалият във форума по тая игра biggrin.gif Уникално е. Играя я на 1680х1050 всичко макс без АА. Ама какъв ти АА ... графиката е уникална (буквално, cell-shade не е особено разпрастранен) ... няма ръбове, няма бъгави сенки. Подяволите ... дори и крак не иска. Качваш и играеш ... и играеш ... и играеш. Дори и ония червените кръгчета, които толкова псувни изядаха от мен са някак си на мястото си. Абе ... нямам думи. Дори почвам да се чудя дали не се вдетинявам много, но ... определено "живите рисунки" са много добро попадение. Та ... не мисля, че има какво повече да коментирам, ами отивам да играя biggrin.gif На който не му върви ... наистина му съчувствам, защото изпуска една много добра игра.

• Отговори 835
  • Прегледи 91k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

Играта почтиме вдетини.Не е по-добра от предишните 3 части,но определено има хляб в нея.И нещо все пак ми се вижда детска.Според мен че е лесна е + не защото не мога да играя,а защото просто те развлича без да те натоварва.

Най-яката игра ... Определено вече не мисля по въпроса какво да играя. За жалост не е трудна колкото старите принцове и не е много дълга. Играх около 2 часа и половина и грубо минах 20%. Обаче е адски интересна и адски зарибяваща. GraffiK, купувай бързо комп и почвай, ти май ще да си най-изстрадалият във форума по тая игра biggrin.gif Уникално е. Играя я на 1680х1050 всичко макс без АА. Ама какъв ти АА ... графиката е уникална (буквално, cell-shade не е особено разпрастранен) ... няма ръбове, няма бъгави сенки. Подяволите ... дори и крак не иска. Качваш и играеш ... и играеш ... и играеш. Дори и ония червените кръгчета, които толкова псувни изядаха от мен са някак си на мястото си. Абе ... нямам думи. Дори почвам да се чудя дали не се вдетинявам много, но ... определено "живите рисунки" са много добро попадение. Та ... не мисля, че има какво повече да коментирам, ами отивам да играя biggrin.gifНа който не му върви ... наистина му съчувствам, защото изпуска една много добра игра.

Направо ме разби с този коменрат. Аз ще си взимам компа околко коледа, нова година и просто не знам с какво ще ме отлепят като я почна. Нямам търпение просто...

Също да спомена че е доста оптимизирана.На 1280x1024 8x AA и всичко HIGH се играе с доста висок фреймрейт.

Няма да ми тръгне, но все пак ще я дръпна. Честито на щастливците които в момента я играят (няма да крия, че завиждам ;) ). Ще дойде и моят ред, защото по-добре късно от колкото никога... ;)

Дано за мен това късно да не е толкова дълго. sad.gif Мисля,че ако имаше някакво ограничение колко пъти Елика да ти показва пътя щеше да по-хубаво,но и така е добре.Все пак 6+ за играта. ;)

С такива изисквания е , че чак се разсмивам biggrin.gif

Аз не мога да кажа такова нещо... На мен направо ми се реве ;) щайгата ми е от 2001 година, с един ъпгрейт през 2003 и толкова... Наще нещо не искат да дават пари за компа sad.gif И много се нервя ;) Съгласиха се да ми вземат GSM за 600лв, ама като има предложих вместо него, да ми вземат един компютър - НЕ!!! И че така... Надявам се догодина да се объркат нещо, поне ъпгрейт да направим... Ако не, лятото работа ме чака cool.gif

Хора извинете ако въпроса се повтаря, но излекувах първото място след което обиколих цялата карта избих няколко чудовища и пак се върнах в началото и не знам къде да ходя. Събрал съм 39 light seeds. На края се озовах тук : Prince%20of%20Persia%202008-12-10%2018-26-45-46.jpg

П.п. Като обиколих още половин час всичко се сетих къде трябва да се отиде laugh.gif

П.п. Играта е доста зарибяваща и върви на макс biggrin.gif

Редактирано от karrlito (преглед на промените)

В момента я тегля утре ще се играе доста :)

Аз от утре съм почивка... чак в понеделник съм на работа - ще падне игра cool.gif

хмм, сложих аз това толкова "дългоочаквано" заглавие и...последва тотално разочарование !!! Какво имам предвид:

1. Видеонастройките !!! За да получиш достъп до тази опция, която между другото винаги и задължително се избира първа, трябва да стартираш файл от допълнителна папка, да държиш контрол и т.н... Представете си следната ситуация - чакаш играта да излезе, чакаш да се свали, чакаш да се инсталира и...греда !!! следва няколкочасово ровене във форуми и четене на мнение...Защо ?! Защото някой бастун го е мързяло да сложи меню в играта или поне екрана с настройките да излиза по подразбиране. Ноооо за сметка на това не ги мързи да сложат 2-3 часа анимации.

2. Графиката в всичко друго само не и хубава. Като изпаднали от някой комикс са !!! Света също е някакъв тъп.

3. Отвратителен геймплей !!! Тоест 1 минута играеш, 3 минути гледаш клипове. Извинете, ако ми се гледат анимации ще си дръпна Ледена епоха biggrin.gif .

Отделно не ми харесва идеята с един център на карта и изпълняване на мисии около него (същото като при Far Cray 2, надявам се ме разбрахте), постоянното връщане на едно и също място дразни ( в този ред на мисли POP Warrior Within беше абсолютна тъпотия). Харесвам такива, които има само движение напред и някакъв финал.

В заключение - определено отстъпление на Ubisoft, дано следващото заглавие от франчайза бъде по-сполучливо.

Редактирано от rvp (преглед на промените)

1. Видеонастройките !!! За да получиш достъп до тази опция, която между другото винаги и задължително се избира първа, трябва да стартираш файл от допълнителна папка, да държиш контрол и т.н... Представете си следната ситуация - чакаш играта да излезе, чакаш да се свали, чакаш да се инсталира и...греда !!! следва няколкочасово ровене във форуми и четене на мнение...Защо ?! Защото някой бастун го е мързяло да сложи меню в играта или поне екрана с настройките да излиза по подразбиране. Ноооо за сметка на това не ги мързи да сложат 2-3 часа анимации.

2. Графиката в всичко друго само не и хубава. Като изпаднали от някой комикс са !!! Света също е някакъв тъп.

3. Отвратителен геймплей !!! Тоест 1 минута играеш, 3 минути гледаш клипове. Извнитете, ако ми се гледат анимации ще си дръпна Ледена епоха biggrin.gif .

Отделно не ми харесва идеята с един център на карта и изпълняване на мисии около него (същото като при Far Cray 2, надявам се ме разбрахте), постоянното връщане на едно и също място дразни ( в този ред на мисли POP Warrior Within беше абсолютна тъпотия). Харесвам такива, които има само движение напред и някакъв финал.

В заключение - определено отстъпление на Ubisoft, дано следващото заглавие от франчайза бъде по-сполучливо.

Относно "1" - като стартирам иконката от десктопа ме вкарва в екран с 3 бутона - "Launch Game" "Settings" и "Quit". Никакъв control не задържам.

Относно "2" - графиката е много добра. Свали играта "sheep, dog 'n' wolf" (с Койота от WB, Daffy Duck и обчарското куче). Тя е cell-shade, но отпреди ~10 години. Виж я и виж PoP. После казвай дали тази е лоша. Освен това ... drawing distance-а е огромен, текстурите са крадиви, а играта е в пъти по-лека от GTA IV и Far Cry 2.

Относно "3" - клипчетата са много само в началото. А и хубаво да ги има ... въвеждат те в историята, имаш време да си изплакнеш очите наслаждавайки се на това около теб.

----

Поне за мен това, което си изредил като минус, всъщност е плюс за играта. Хубаво е да има малко разнообразие и във графичен и във физичен аспект.

Вече съм heal-нал напълно 1 от 4-те зони и съм почнал малко от другите 3. Интересно е ... Трудният момент в играта е събирането на всички светещи неща. Естествено за да се продължи напред не ти трябват 100%, но пък като ги събереш всичките получаваш бонуси. Това ми напомня, че има допълнителни скинове ... ако някой намери код за нещо различно от PoP S of T за поства.

Мисля,че ако имаше някакво ограничение колко пъти Елика да ти показва пътя щеше да по-хубаво

Всъщност няма нужда да ползваш Елика постоянно. И по картата да гледаш пак ще се ориентираш, а и като се има впредвид, че трябва да обиколиш всяка от 4-те дони по няколко пъти, то ти се набива в главата. Затова пък можеш да си ходиш почти произволно и да не те си налага да се въртиш в кръг.

И още нещо ... пак към rvp ... можеш да се телепортираш от всяка точка до някоя heal-ната зона. Това скъсява прехода и по желание можеш да не минаваш пътя на крака.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Оф дано наистина е добра, защото ми писна да чета колко тъпа била играта на десетките смотани пуберчетата "разбирачи", които дори не правят разлика между "който" и "които"...

Относно "1" - като стартирам иконката от десктопа ме вкарва в екран с 3 бутона - "Launch Game" "Settings" и "Quit". Никакъв control не задържам.

Относно "2" - графиката е много добра. Свали играта "sheep, dog 'n' wolf" (с Койота от WB, Daffy Duck и обчарското куче). Тя е cell-shade, но отпреди ~10 години. Виж я и виж PoP. После казвай дали тази е лоша. Освен това ... drawing distance-а е огромен, текстурите са крадиви, а играта е в пъти по-лека от GTA IV и Far Cry 2.

Относно "3" - клипчетата са много само в началото. А и хубаво да ги има ... въвеждат те в историята, имаш време да си изплакнеш очите наслаждавайки се на това около теб.

----

Поне за мен това, което си изредил като минус, всъщност е плюс за играта. Хубаво е да има малко разнообразие и във графичен и във физичен аспект.

Вече съм heal-нал напълно 1 от 4-те зони и съм почнал малко от другите 3. Интересно е ... Трудният момент в играта е събирането на всички светещи неща. Естествено за да се продължи напред не ти трябват 100%, но пък като ги събереш всичките получаваш бонуси. Това ми напомня, че има допълнителни скинове ... ако някой намери код за нещо различно от PoP S of T за поства.

Относно 1 - при теб играта ти е направила шорткат (при мен не излезе никакъв между другото, трябваше сам да си извадя) именно от тази папка Launch. Ако извадиш от основната директория няма да излезе никакъв екран.

Относно 2 - Crysis е светлинни години пред този Принц. Не искам лека игра - искам хубава графика.

Относно 3 - клипчета НЕ трябва да има или поне не е лошо да могат да бъдат прекъсвани. Който иска да си ги гледа. Защото си седнал пред игра да я играеш, не да гледаш анимации - за тази цел има филми ! cool.gif Обясненията могат да стават докато се движиш...

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Оф дано наистина е добра, защото ми писна да чета колко тъпа била играта на десетките смотани пуберчетата "разбирачи", които дори не правят разлика между "който" и "които"...

Играта е много добра, трябва да стане хит за 2008 !!!

Единствения минус е че играта е кратка!!!

Относно 2 - Crysis е светлинни години пред този Принц. Не искам лека игра - искам хубава графика.

Егати и ламера където си!Аз пък искам интересен геймплей и лека игра.Ама луд на шареносе радва!Просто не се сдържах.Ама така като са ви купили компютър преди 2-3 месеца.

Егати и ламера където си!Аз пък искам интересен геймплей и лека игра.Ама луд на шареносе радва!Просто не се сдържах.Ама така като са ви купили компютър преди 2-3 месеца.

biggrin.gif

хмм, сложих аз това толкова "дългоочаквано" заглавие и...последва тотално разочарование !!! Какво имам предвид:

3. Отвратителен геймплей !!! Тоест 1 минута играеш, 3 минути гледаш клипове. Извинете, ако ми се гледат анимации ще си дръпна Ледена епоха biggrin.gif .

Не ти ли стига,че сигурно играеш безплатно.Като не ти допада не я играй.

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Абе, я вместо да се караме ... някой има ли тази картинка в вид на wallpaper (по възможност 1680х1050 или 1920х1200)

dbc56e764cf48c7f144e3659d9eda0c439512438e7f5ed018b7ce52d7041543147e77cc1_arena.jpg

Играта хич не е лесна ... като победиш бос, той остава капан. Като убиеш два ... вече имаш два капана. Отделно чалъмите на всеки бос са различни и не са много лесни за научаване. Така че ... не е лесна играта.

Играта хич не е лесна ... като победиш бос, той остава капан. Като убиеш два ... вече имаш два капана. Отделно чалъмите на всеки бос са различни и не са много лесни за научаване. Така че ... не е лесна играта.

Е все пак са прекалили!Не знаеш просто как не се замислям да скокна в някой пропаст-та нали Елика е там...

Да ни е честито - http://sleeplessinmuscat.blogspot.com/2007...st-of-past.html .Ще има нова трилогия и 2-рата част от нея ще се казва Prince of Persia Ghost of Past

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.