Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

Да, ще има следваща част и мога да се обзаложа , че ще е мрачна!!! :speak:cool.gif

И 3-та ще има ... аз се обзалагам, че тя няма да е мрачна, докато принца не бъде завлечен от Corruption-а ;)

• Отговори 835
  • Прегледи 91k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

И 3-та ще има ... аз се обзалагам, че тя няма да е мрачна, докато принца не бъде завлечен от Corruption-а ;)

Играта е трилогия , но дано да има поне още една трилогия след това с запазената марка на Prince of Рersia. cool.gifbiggrin.gif

Никога няма да откажа игра която се казва така!!! :speak:

Трябва да чакам пак поне 2 години за да направят 2рата игра от трилогията. ;) ;)

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

Трябва да чакам пак поне 2 години за да направят 2рата игра от трилогията. ;) ;)

По-добре да почакаме две години, отколкото да почнат да ги бълват през една. Така се скапаха франчайзове като Colin McRae, NFS, Fifa, дори CoD не е това, което беше. Излизането на Warhead е още едно доказателство, че бързането не е удачно.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Добре, това сваляемо съдържание кога ще излиза ???

Саундтрака на играта е супер, много ме радва , дано скоро да го появи. cool.gif

Разцъках я малко играта , доста интересна е , но на едно место зациклих , за тук:

post-68617-1229454496_thumb.jpg

става въпрос , някой ако знае да помогне :eek:

Разцъках я малко играта , доста интересна е , но на едно место зациклих , за тук:

става въпрос , някой ако знае да помогне :speak:

Ай сети са кво трябва да направиш де :P Хварли са от балкона аз викам. cool.gif

Ай сети са кво трябва да направиш де :P Хварли са от балкона аз викам. cool.gif

Мерси , стана :wors:

хора имам два въпроса как да зема теа 5 light seed-a и как подяволите да отида от the couldron-the vale до construction yard-the vale ако някои може да даде screen от къде да мина :rolleyes:

post-197015-1229507891_thumb.jpg

Редактирано от niks_123 (преглед на промените)

става въпрос , някой ако знае да помогне :rolleyes:

Мисля че трябваше да се хвърлиш от тая кула... cool.gif

хора имам два въпроса как да зема теа 5 light seed-a и как подяволите да отида от the couldron-the vale до construction yard-the vale ако някои може да даде screen от къде да мина :)

Светлините мисля че се взимаха с една от четирите плочи на Ормаз ама забравих коя,пък и нямам сейв за там...Ако няма плоча значи има някакъв път до изоблената постройка в ъгъла и от там с wallrun стигаш до светлините.А за construction yard-а просто маркирай мястото на картата и натисни Е в играта и хопала ей ти го на пътя :)

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Светлините мисля че се взимаха с една от четирите плочи на Ормаз ама забравих коя,пък и нямам сейв за там...Ако няма плоча значи има някакъв път до изоблената постройка в ъгъла и от там с wallrun стигаш до светлините.А за construction yard-а просто маркирай мястото на картата и натисни Е в играта и хопала ей ти го на пътя :)

въпроса е че нямам телепорт от там за тва питам как се стига до там ...

Ей да ви питам, някой има ли представа, защо героите в играта са "рисувани"? Само това ме спира да я играя тази игра от поредицата ...

въпроса е че нямам телепорт от там за тва питам как се стига до там ...

Аз пак ще ти отговоря ама тоя път по конкретно защото явно си пропуснал нещо в tutorial-а.Когато маркираш мястото на картата Излез от картата върни се в играта и натисни Е.Елика ще пусне светлина към мястото което си маркирал.

Ей да ви питам, някой има ли представа, защо героите в играта са "рисувани"? Само това ме спира да я играя тази игра от поредицата ...

А защо не??

Е, и ?

Истинските фенове на играта я чакат 3 години, какво ме интересува , че е рисувана, това е Prince of Рersiа. cool.gifbiggrin.gif

Аз пак ще ти отговоря ама тоя път по конкретно защото явно си пропуснал нещо в tutorial-а.Когато маркираш мястото на картата Излез от картата върни се в играта и натисни Е.Елика ще пусне светлина към мястото което си маркирал.

А защо не??

е добре ще ми кажеш ли как да го маркирам ако не е таина щото като цъкна на него излизам натискам е и ми вика chose the new destination или нещо такова ...

е добре ще ми кажеш ли как да го маркирам ако не е таина щото като цъкна на него излизам натискам е и ми вика chose the new destination или нещо такова ...

Слагаш мишката върху него и натискаш Space (или там, което ти е комчето за скок). След това се махаш от картата и натискаш Е (или копчето за Елика) и търчиш след светлината.

Интересно как за около 7-8 месеца си пропуснал да разбереш, че играта е с такава графика. ohmy.gif Нова игра, нова история, ново начало... нов графичен дизайн на геймката. Но въпреки всичко, идеята за "оживелите рисунки" се оказа много добра и ти препотъчвам да я дръпнеш и ще видиш, че няма да съжаляваш ;) .

biggrin.gif

biggrin.gif

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Но въпреки всичко, идеята за "оживелите рисунки" се оказа много добра и ти препотъчвам да я дръпнеш и ще видиш, че няма да съжаляваш :P

На мен лично ми харесаха "рисуваните" герои :P Обаче, не ми хареса че трябва да се обикаля да се събират тея бели глуспоти. Ако имаше повече битки щеше да е по-добре sad.gif

На мен лично ми харесаха "рисуваните" герои ;) Обаче, не ми хареса че трябва да се обикаля да се събират тея бели глуспоти. Ако имаше повече битки щеше да е по-добре sad.gif

Ми те хората си казаха.Има над 2000 светлинки за тези,които искат да минат през всички места.Мисля,че трябва да се съберат малко над 500 :)

1001 май са всичките, като последната се взима от залата в Temple-а ... и с нея съживяваш Елика.

хора имам два въпроса как да зема теа 5 light seed-a и как подяволите да отида от the couldron-the vale до construction yard-the vale ако някои може да даде screen от къде да мина :P

niks сетих се как се вземат тия светлини като заредих по стар save.Значи има една плоча Дъха на Ормаз (зелената с нея бягаш) която е скрита в една огромна тръба.Просто като идваш от храма тръгни по пътя за символа на плодородието (там където Елика възстановява земята) и когато стигнеш до една дървена платформа огледай се по страните й дали има растения.Слез по растенията, от там скачаш с двоен скок и си при плочата.

ПП:Помня че беше с плоча ама къде да помня къде беше biggrin.gif

1001 май са всичките, като последната се взима от залата в Temple-а ... и с нея съживяваш Елика.

Символизира "1001 Нощи".Ех тия приказки :P

Да попитам на 3 част имаше ли нчин да бия 1-вия великан с тъмния принц

Ако говориш за онзи трейлър в който се вижда точно това - НЕ не е възможно.

P.S.

Великана се казва Кломпа :yanim:

P.S.

Онзи трейлър за филма дето го даде е fake.

Абе аз пък да питам някой задавал ли си е въпроса,защо всъщност играта се казва Prince of Persia при положение,че никаде в цялата игра не се споменава,че пича е принц?!?!?!Даже точно обратното излиза,че е най обикновен скитник който е търсач на съкровища и родителите му са били убити. :P

Редактирано от delqnski (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.