Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

Може да е от процесора... Овърклокнал ли си си видеото?

• Отговори 835
  • Прегледи 93,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

Еми ако е овърклокнато е фабрично, защото така си го купих. Еми едва ли е от процесора дори в графата HardWare е passed процесора...

Нали съм граф. артист нека ви зарибя малко. biggrin.gif

Играта леко ми доскучава,то е само търчене до поредната земя и битка с бос при което имаш супер малко комбота...защоооооооооооооооооооо

и то е сладка графиката,ама двата героя стоят като лист хартия сред средата

Графиката на играта е перфектна , музиката също , просто трябва подходящ хардуер cool.gif

http://pics.data.bg/zoom/shared/0090620d14...f39ea82ffeedd5c

http://video.data.bg/133/Игри/67866/rec04_pocketpcvga

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Играта леко ми доскучава,то е само търчене до поредната земя и битка с бос при което имаш супер малко комбота...защоооооооооооооооооооо

и то е сладка графиката,ама двата героя стоят като лист хартия сред средата

Да имаш да земаш!Има комбота колкото да ти падне къпала!!! Това че незнаеш как се правят е твой проблем, а не на играта!!!Не е скучна, играл ли си предните игри?? :newspaper:

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Да имаш да земаш!Има комбота колкото да ти падне къпала!!! Това че незнаеш как се правят е твой проблем, а не на играта!!!Не е скучна, играл ли си предните игри?? :P

Определено историята не развита много добре. Може би в следващите игри това ще бъде оправено. Но ... като за първа игра от трилогия, тази тук е постна. 4 пъти едно и също. Ами Sands of Time ... точно както и в класическата игра - тръгваш и ... минаваш пред хиляда различни места. WW - от една малка главичка в историята на принца направиха най-добрата игра от трилогията. И там някой неща се повтарят, но ... не до втръсване. И комботата там са доста по-добри. Може да не са повече, но всяко си има уникална визия. Тук не е баш така - както и да редуваш ударите, елика не удря много по-различно, принцът не се върси на ръце например, не обезглавяваш никого и не душиш (едни от най-ефектните комбота в WW).

Но играта си има и плюсове, които донякъде компенсират минусите. Освен това е на Ubisoft, което значи качество и не на последно място - това е РоР. Просто не меже да е зле. Има накъде на пропада, ако не си свършат работата със следващите игри cool.gif

Определено историята не развита много добре. Може би в следващите игри това ще бъде оправено. Но ... като за първа игра от трилогия, тази тук е постна. 4 пъти едно и също. Ами Sands of Time ... точно както и в класическата игра - тръгваш и ... минаваш пред хиляда различни места. WW - от една малка главичка в историята на принца направиха най-добрата игра от трилогията. И там някой неща се повтарят, но ... не до втръсване. И комботата там са доста по-добри. Може да не са повече, но всяко си има уникална визия. Тук не е баш така - както и да редуваш ударите, елика не удря много по-различно, принцът не се върси на ръце например, не обезглавяваш никого и не душиш (едни от най-ефектните комбота в WW).

Но играта си има и плюсове, които донякъде компенсират минусите. Освен това е на Ubisoft, което значи качество и не на последно място - това е РоР. Просто не меже да е зле. Има накъде на пропада, ако не си свършат работата със следващите игри cool.gif

Ти какво искаше да видиш в играта?Изопачена WW??Ако не си забелязъл говорим за Нова работа.Ако бяха направили нещо като Т2Т сигурно повечето щяха да кажат "Ама какво стана, ко са напраели, кви са тия работи, много е тъпо, много е скучно, блабла и т.н."!Не е така бе хора!Не става да се сравнява така...Ми дайте да накараме Ubisoft да направят две три игри като WW само да сменят текстурите и ууухаа всичко ще е супер biggrin.gif историята,сюжета, края на играта всичко изобщо може за някои хора да не се връзва ама поне са направили нещо като края на AC: Интересно!!!Нова графика,страшна музика,нов сюжет,нови герои,комедия,МНОГО ЕФЕКТИ!!!!Всичко е отражение.Дайте да видим какво става в ЕА.За пореден път правят едно и също...Ама как става да промениш NFS??Да накараш колите да летят ли...Просто това се искаше.Комботата на играта неразбирам какво им има...Включени са нови възможности като ръкавица и партньор нали в случая Елика.Стават Много неща така!Просто се зарежда един сейф преди последната битка с бащата на Елика и се пробват комбота...Тук комботата са за гледане.Да,съгласен съм че няма я тази вандалщина, но за това пък рейтинга на възрастта е паднал и разумните и отговорни родители,които пазят децата си могат да им купят играта на някой рожден ден :newspaper:

Аз лично очаквах нещо ново...Получих го!

До колкото си спомням какво бях чел някъде (много точно описание нали biggrin.gif), ще се опитам да обясня някои неща така:

Ако под "недоразвита история" имате предвид, че играта не може да съществува като самостоятелна... така е. Пак ще кажа както бях писал в един коментар по-назад, The Sands of Time напълно спокойно може да си е сама еднинствена игра (просто за момент да изключим другите две игри и да си представим това), заради ендинга. Та до колкото си спомням, бях чел, че втората игра уж била създадена, защото първата била много сладникава и нямало никакви комбота. Е аз не знам дали е така или от преди са мислели да правят трилогия, но ето я и втората игра и тя не най-успешна от всичките. ЗАЩО? Във една трилогия в 99% от случайте втората част е най-добра. Помислете за някоя трилогия, то било филм или игра. Втората част винаги изпъква на преден план. Сега да помислим за третата част. В РС мания пишеше, че третата била създадена, защото феновете не били доволни от WW, защото била много груба игра с насилие и тем подобни глупости. Тук съм обеден, че не е така, защото и двата края на играта са отворени (демек следва продължение). Както и да е. Имаме си една велика трилогия и сега чакаме втората. Колкото до РоР4 - ако не сте превъзмогнали факта, че вече няма стария принц (за сега. юби може да решат друго, така де кой знае какво ще им хрумне), съжалявам, но това е истината. Един френд я започна и я спра: "Щото стария принц го няма". Е сега и вие знаете какво е изпуснал. Като за начало на трилогия, с толкова много ефекти и каскади тази игра буквално ни каза, че за Юбисофт граници няма. Толкова детайлна, толкова красива и завладяваща. Ако всеки можеше да мисли такива историй като Джордан Менчнер... Както и да е. Аз лично не харесвам това летене, но кой знае какво ще има по-нататък. Може принца и танк да кара. biggrin.gif Каквото и да има играта ще се играе, защото всички прочетохме първата част от новата книга и сега трябва да я дочетем. cool.gif

До колкото си спомням какво бях чел някъде (много точно описание нали biggrin.gif), ще се опитам да обясня някои неща така:

Ако под "недоразвита история" имате предвид, че играта не може да съществува като самостоятелна... така е. Пак ще кажа както бях писал в един коментар по-назад, The Sands of Time напълно спокойно може да си е сама еднинствена игра (просто за момент да изключим другите две игри и да си представим това), заради ендинга. Та до колкото си спомням, бях чел, че втората игра уж била създадена, защото първата била много сладникава и нямало никакви комбота. Е аз не знам дали е така или от преди са мислели да правят трилогия, но ето я и втората игра и тя не най-успешна от всичките. ЗАЩО? Във една трилогия в 99% от случайте втората част е най-добра. Помислете за някоя трилогия, то било филм или игра. Втората част винаги изпъква на преден план. Сега да помислим за третата част. В РС мания пишеше, че третата била създадена, защото феновете не били доволни от WW, защото била много груба игра с насилие и тем подобни глупости. Тук съм обеден, че не е така, защото и двата края на играта са отворени (демек следва продължение). Както и да е. Имаме си една велика трилогия и сега чакаме втората. Колкото до РоР4 - ако не сте превъзмогнали факта, че вече няма стария принц (за сега. юби може да решат друго, така де кой знае какво ще им хрумне), съжалявам, но това е истината. Един френд я започна и я спра: "Щото стария принц го няма". Е сега и вие знаете какво е изпуснал. Като за начало на трилогия, с толкова много ефекти и каскади тази игра буквално ни каза, че за Юбисофт граници няма. Толкова детайлна, толкова красива и завладяваща. Ако всеки можеше да мисли такива историй като Джордан Менчнер... Както и да е. Аз лично не харесвам това летене, но кой знае какво ще има по-нататък. Може принца и танк да кара. biggrin.gif Каквото и да има играта ще се играе, защото всички прочетохме първата част от новата книга и сега трябва да я дочетем. cool.gif

Много точно казано, играта е супер , всичко много ми хареса, но музиката не е на нивото каквато трябва да е в един

Prince of Рersia........

Другото което е мн дразнещо за играта , че е много ама много лесна и кратка, върху това трябва да работят Юбисофт!!!

Tова е което имам да кажа за тази класика !!! cool.gif

но музиката не е на нивото каквато трябва да е в един

Prince of Рersia........

Ти сериозно ли?Цитирал си GraffiK_POP_FAN,съгласил си се с него значи си съгласен да има нови неща.Според теб каква трябва да е музиката в тази,подчертавам именно тази нова част на PоP?Да е като SoT??Т2Т??Музиката се вписва много,много добре в атмосферата на играта!Явно не си съгласен, всички части бяха узвучени добре.Каква музика според тебе ще се впише в магическата атмосфера на играта?

• Автор

Според мен много от козовете ги пазят за следващата част,съгласен съм с това,че по принцип правят първите части -да те зарибят, вторите са най-яки и оставят накрая един отворен финал,за да има и трета.Очаквам най-много от 2-ра.Искам малко по-заплетена история.Не мислите ли,че и Ормазд ще се появи?Дано следващата част да

задмине WW,която все още е най-добрата.

Ти сериозно ли?Цитирал си GraffiK_POP_FAN,съгласил си се с него значи си съгласен да има нови неща.Според теб каква трябва да е музиката в тази,подчертавам именно тази нова част на PоP?Да е като SoT??Т2Т??Музиката се вписва много,много добре в атмосферата на играта!Явно не си съгласен, всички части бяха узвучени добре.Каква музика според тебе ще се впише в магическата атмосфера на играта?

Значи в предишната трилогия музиката беше отлична, но в тази освен когато се бия с Алхимиста другото беше просто пълнеж!!!

Има, да приказна атмосфера, но само до там...

Незнам точно каква трябва да е музиката, но да е доста завладяваща като за историята на новата трилогия......

Ще дам малък пример, провери линка които съм дал за музиката коята търся и ще ти стане ясно за какво говоря!!!

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

Значи в предишната трилогия музиката беше отлична, но в тази освен когато се бия с Алхимиста другото беше просто пълнеж!!!

Има, да приказна атмосфера, но само до там...

Незнам точно каква трябва да е музиката, но да е доста завладяваща като за историята на новата трилогия......

Ще дам малък пример, провери линка които съм дал за музиката коята търся и ще ти стане ясно за какво говоря!!!

Това е на тематика шейхове,визири,султани и т.н.Имам предвид че по бие към "арабска" музика.А тук в новата игра аз не виждам вече тази "арабска" част.Да музиката е добра от трейлъра и да и аз съм ядосан че я няма в OST-а!Незнам, това си е твоя преценка.

Като стана въпрос за музиката, на мен много ми харесва тази Healing Ground и тъй като слушам рап, направих ремиксче което ще споделя с вас.

ВАЖНО!: Този трак е работен вариант - има много грешки, някъде музиката се доблира и има пропуски. Когато стане готов (изчистен от гличове) ще го поустна, ако този ви хареса.

Link: ClAcK_cLaCk

Като стана въпрос за музиката, на мен много ми харесва тази Healing Ground и тъй като слушам рап, направих ремиксче което ще споделя с вас.

ВАЖНО!: Този трак е работен вариант - има много грешки, някъде музиката се доблира и има пропуски. Когато стане готов (изчистен от гличове) ще го поустна, ако този ви хареса.

Link: ClAcK_cLaCk

Ха-ха! Браво, човек! Много е яко. Брой ме за доволен "tester" и вади по-бързо final release-a :clap:

Ха-ха! Браво, човек! Много е яко. Брой ме за доволен "tester" и вади по-бързо final release-a :clap:

Благодаря. Аз сега се опитвам да си оправя файла, щото запазените сампъли в него са много важни, а самия файл е повреден и за това направо го експортнах на wav и го записах на МР3. Скоро ще го има. :)

Поправка: Явно доста скоро ще го има или да сме точни... 019_D-ZastA - Track_19.mp3 -> деветнадестият ми инструментал.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Благодаря. Аз сега се опитвам да си оправя файла, щото запазените сампъли в него са много важни, а самия файл е повреден и за това направо го експортнах на wav и го записах на МР3. Скоро ще го има. ;)

Поправка: Явно доста скоро ще го има или да сме точни... 019_D-ZastA - Track_19.mp3 -> деветнадестият ми инструментал.

Това тотално разбива! biggrin.gif

Това тотално разбива! biggrin.gif

10х. Аз смятах да правя нещо такова и с някоя от героичните музики в COD2, но не са равномерни и няма как да стане или поне не се сещам. Мерси още веднъж. :clap:

P.S.

Може да пробвате римите ми качени в профила ми върху този бийт, за да видите как ще стане, ако е песен. (а за онези рими си имам друг инструментал)

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Мхм ... преди беше по-добре някак. Сега е много натруфена. Иначе браво, подбраните семпъли са екстра.

Мхм ... преди беше по-добре някак. Сега е много натруфена. Иначе браво, подбраните семпъли са екстра.

Аз исках да пооправя онзи, но тъй като hh6 файла се развали (hip-hop ejay 6) :friends1: , се наложи да слагам чисто нови бийтове и ефекти. И все пак се получава. :P

От къде се сменя резолюцията?

Тази игра само на мен ли не ми дава да си направя резолюцията и всичко останало на макс?

От къде се сменя резолюцията?

Тази игра само на мен ли не ми дава да си направя резолюцията и всичко останало на макс?

Като инсталираш играта на десктопа ти прави иконка. Като стартир имаш избор между play, settings и quit. Ако си имал глупостта да махнеш иконката по време или след инсталацията, Launcher-ът се намира тук: папката на играта\Launcher. Стартираш я оттук, даваш Settings и си нагласяш всичко. Следващият път я стартирай откъдето ти си искаш.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Като инсталираш играта на десктопа ти прави иконка. Като стартир имаш избор между play, settings и quit. Ако си имал глупостта да махнеш иконката по време или след инсталацията, Launcher-ът се намира тук: папката на играта\Launcher. Стартираш я оттук, даваш Settings и си нагласяш всичко. Следващият път я стартирай откъдето ти си искаш.

:speak: Аз при инсталацията не им давам (на програмите и игрите) да слагат на десктопа икони, не харесвам да имам много натрупани икони по десктопа, нали се сещаш biggrin.gif

:cant believe: Аз при инсталацията не им давам (на програмите и игрите) да слагат на десктопа икони, не харесвам да имам много натрупани икони по десктопа, нали се сещаш biggrin.gif

Еми аз като имам 76 игри на компа ... Слагам им шорткът-ите в папка Gamеs на десктопа.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.