Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

Много добре. Който има PS3 или Xbox360 ... има пари за това ... евала. Другите ще си скубем косите biggrin.gif

Аз имам ПС3 и имам пари,

но незнам как да си я набавя тази версия!!! sad.gif

• Отговори 835
  • Прегледи 93,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

А впрочем, кога ще излиза това сваляемо съдържание?

Утре ... според трейлъра. Ще се сваля през PS Store и Xbox Live ако не се лъжа.

Еми да ега го видях. Нормално е да има нови неща, нали все пак е ИЗЦЯЛО ново ниво. Наистина ще е много яко, ама аз няма да му се нарадвам. Ехх... дано да размислят и по-късно да го пуснат за РС, но все пак не се надявайте. sad.gif

Р.S.

:help: ПФФФ... така искам да кажа, че ще изгубят много, ако не я пуснат за РС, но ако я пуснат няма да спечелят почти нищо.

Това е положението.Като играем безплатно и дърпаме всяка игра от торентите ще спират игрите.То не случайно 1 от шефовете на ЕА беше казал,че пиратството убива ПС платформата.Пак е добре,че не спират да се занимават с играта.Според мен това с 2те игри е умно решение.Сега феновета ще тръгнат да купуват 2 игри вместо 1.Същото е и Blizzard SC2 щяло да е 3 игри вместо 1.

Според мен това с 2те игри е умно решение.Сега феновета ще тръгнат да купуват 2 игри вместо 1.Същото е и Blizzard SC2 щяло да е 3 игри вместо 1.

Игрите не са две ... Това е продължение на историята на първата игра, един вид експанжън. Историята ще е прекалено претупана, а нивото ще блика от нови елементи, които няма да са съвсем дообмислени. Навсичкото отгоре случващото се ще бъде един вид предговор към следващата игра от трилогията ... но ще е прекалено свързана с първата игра. Но най-вече не можем да го определим като втора игра, защото си е чисто DLC, която повече от 20-30$ няма да струва (само предполагам ... но и за 20$ трудно ще го продадат).

При SC2 същата работа ... наистина там ще има много допълнения с всяка следваща игра и последната ще е най-пълна, но мултиплеъра ще остене почти същия, а главните промени ще са в историята на сингъл-а (по една отделна игра /експанжън/ за всяка раса). При положение, че играта по природа е MMO RTS, ... сингъла не е особено на почит.

Това сваляемо съдържание да не е нещо като Rival Swords? :cheers:

Това е положението.Като играем безплатно и дърпаме всяка игра от торентите ще спират игрите.То не случайно 1 от шефовете на ЕА беше казал,че пиратството убива ПС платформата.Пак е добре,че не спират да се занимават с играта.Според мен това с 2те игри е умно решение.Сега феновета ще тръгнат да купуват 2 игри вместо 1.Същото е и Blizzard SC2 щяло да е 3 игри вместо 1.

Не е успешно , говори твърде лошо за Убисофт...

Новата игра си е класика , но име две основни работи които я кланят към пропаста...

1- Защо игра правена 3 години е толкова кратка и се изиграва на един дъх

2-Добре кратка е играта, но защо и лесна( много лесна)

Тези две качества събрани в една игра я правят, меко казано бозица...

Или най точно казано , отбиват номера с тази игра!!!

Като стана въпрос за ДСЛ

Убисофт тотално се осраха , нямам думи...

Не е успешно , говори твърде лошо за Убисофт...

Новата игра си е класика , но име две основни работи които я кланят към пропаста...

1- Защо игра правена 3 години е толкова кратка и се изиграва на един дъх

2-Добре кратка е играта, но защо и лесна( много лесна)

Тези две качества събрани в една игра я правят, меко казано бозица...

Или най точно казано , отбиват номера с тази игра!!!

Като стана въпрос за ДСЛ

Убисофт тотално се осраха , нямам думи...

Излезе ли вече? Пробва ли го? Как е, ако си? :angry:

Излезе ли вече? Пробва ли го? Как е, ако си? :angry:

Не, няма от къде даго сваля за мое съжаление

имам пари, но незнам от къде да го сваля

само знам , че искат кредитна карта за тази цел.... sad.gifsad.gifsad.gif

Не, няма от къде даго сваля за мое съжаление

имам пари, но незнам от къде да го сваля

само знам , че искат кредитна карта за тази цел.... sad.gifsad.gifsad.gif

Значи не само РС потербителите са прецакани, а и тези без кредитни карти? Леле... да си бяха работели по втора игра от колкото по Епилог-а.

• Автор

Аз искам да върнат старата бойна система и да има мелета.Нямаше никакво напрежение в тази част,това не ми хареса.А колкото до сваляемото съдържание и според мен е,за да закърпят положението.Трябва да почват да работят по продължението и дано си вземат поука.

Аз искам да върнат старата бойна система и да има мелета.Нямаше никакво напрежение в тази част,това не ми хареса.А колкото до сваляемото съдържание и според мен е,за да закърпят положението.Трябва да почват да работят по продължението и дано си вземат поука.

Продължението чак края на 2010... cool.gif

• Автор

Нормално да е там някъде.Къде го чете това,че ще излиза 2010?

Нормално да е там някъде.Къде го чете това,че ще излиза 2010?

Не е нужно да се чете, то се знае.

Значи не само РС потербителите са прецакани, а и тези без кредитни карти? Леле... да си бяха работели по втора игра от колкото по Епилог-а.

Ти виждал ли си някъде DLC да се плаща на ръка biggrin.gif:speak: :speak: Освен това 100% втората игра е в процес на разработка поне от няколко месеца. В тази, както и филмовата и музикалната, сфера нещата се правят много бързо и никой не почива. Дори може играта да се е разработвала от друг екип още преди първата да е излязла. Става въпрос за милиони гущери все пак $$$

Ти виждал ли си някъде DLC да се плаща на ръка biggrin.gif:laughing5::lol6: Освен това 100% втората игра е в процес на разработка поне от няколко месеца. В тази, както и филмовата и музикалната, сфера нещата се правят много бързо и никой не почива. Дори може играта да се е разработвала от друг екип още преди първата да е излязла. Става въпрос за милиони гущери все пак $$$

В момента се работи по друга игра Assassins Greed 2...

Ако я направят втората , така лесна и кратка като първата, това ще е краят на класиката...

Искам да е дълга и мрачна..... cool.gif

Това го гледах преди 2 дни.Искам да видя самото ниво без да е разпокъсано на части и без някой да коментира,но не намирам нищо. sad.gif:)

Това го гледах преди 2 дни.Искам да видя самото ниво без да е разпокъсано на части и без някой да коментира,но не намирам нищо. sad.gif:sobbing:

Ако търсиш плей-тру-та, изчакай няколко дена.

• 2 седмици по-късно...

Гледах gameplay на epilogue.Играта е добра замислена и мисля,че е добра,но не ми харесват 3 неща.

1.При битките с бащата завършващото комбо винаги е с глава.Тук може да има малко разнообразие.

2.Понеже има връзка между warrior и hunter.Тук също е доста еднообразно.

3.Тези следи по стените са напълно ненужни.

Играта ми допада.Очаквам продължение и дано е и за PC cool.gif

Редактирано от jamc (преглед на промените)

...и като гледаш ендинга ти става ясно, че ще има втора игра. На мен ми харесва новата магия, там с онези стени и греди дето ти възпроизвежда. Като цяло само не ми харесва, че я няма за РС, но харесва, не харесва - няма да ни огрее. Интересно ми е, тъй като ние САМО с РС-тата не играем епилога и примерно не гледаме видеота, КАК ПО Д**ОЛИТЕ ще се направим връска между първата и втората игра? Имам в предвид, че епилога буквално започва с края на РоР4. Завършва.... разберете сами. Как, като няма да има епилог за РС, втората игра ще се навърже с първата? А сега де! :)

...и като гледаш ендинга ти става ясно, че ще има втора игра. На мен ми харесва новата магия, там с онези стени и греди дето ти възпроизвежда. Като цяло само не ми харесва, че я няма за РС, но харесва, не харесва - няма да ни огрее. Интересно ми е, тъй като ние САМО с РС-тата не играем епилога и примерно не гледаме видеота, КАК ПО Д**ОЛИТЕ ще се направим връска между първата и втората игра? Имам в предвид, че епилога буквално започва с края на РоР4. Завършва.... разберете сами. Как, като няма да има епилог за РС, втората игра ще се навърже с първата? А сега де! :cant believe:

Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Ами или от ubisoft имат финансови проблеми или това е нещо като начин за борба с пиратството.Все пак изглежда добро с малки изключения. ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.