Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

Едва ли е важно, но искам да го споделя с вас. Днес в час по английски, едни приятели решаваха кръстословица. Запънаха се на един въпрос и след 20-минутно търсене на отговор стинаха до мен. Отговорът не го знаеше никой... освен мен. А въпросът беше: "ПЕРСИЙСКИ БОГ НА ЗЛОТО"..., а буквите които се засичаха бяха А, Р, А, Н. Е сега кажете ми, че игрите не могат да те научат на нещо. Ако има някой който все още не се е досетил, отговора е "АРИМАН". Ха, сега се сетих, че миналата седмица ме питаха кой "ПЕРСИЙСКИ БОГ НА ВРЕМЕТО". Отговорът беше "ЗУРВАН" (везира след трансформацията в ТТТ) laugh.gif

• Отговори 835
  • Прегледи 93,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

Играта ще има DLC (downloadable content = сваляемо съдържание), но за жалост то ще бъде само за PS3 и XBOX 360. sad.gif Ще включва нова сила за Елика, ново място (Подземният Дворец) нова атака на Принца и нов бос, който може да приема формата на Warrior и Hunter. Ето и източника цък

Редактирано от teikata93 (преглед на промените)

Играта ще има DLC (downloadable content = сваляемо съдържание), но за жалост то ще бъде само за PS3 и XBOX 360. sad.gif Ще включва нова сила за Елика, ново място (Подземният Дворец) нова атака на Принца и нов бос, който може да приема формата на Warrior и Hunter. Ето и източника цък

Еми да. То нали пак трябва да ни прецакат. Единствената ни надежда е някой да рипне от РS3 на РС, ако е възможно и така и ние ще се порадваме. Но пък това жестоко ме съмнява, такаче сме прее*ани. Чесито. :huh:

Еми да. То нали пак трябва да ни прецакат. Единствената ни надежда е някой да рипне от РS3 на РС, ако е възможно и така и ние ще се порадваме. Но пък това жестоко ме съмнява, такаче сме прее*ани. Чесито. :laughing5:

Ако има порт той ще е от Xbox360 на PC.И все пак всички с конзоли супер прецакани защото най добрите стратегии са почти само за PC.Така де има и стратегии за конзоли но това е само като за отбиване на номера нито един с конзола няма да се наслади на стратегия със скапания gamepad.Нали Sony и M$ трябва да правят така че да си продават конзолите затова няма да излезе за PC да накарат хората да копуват конзоли.

Кога се очаква това сваляемо съдържание за ПС3

ако мога да попитам...

Кога се очаква това сваляемо съдържание за ПС3

ако мога да попитам...

26 Февруари.

26 Февруари.

Това ще е като някое продължение, тоест мини продължение на играта!!!

Няма да мога да я играя играта, въпреки че имам PS3...

Ubisoft разкри още подробности за Prince of Persia Epilogue Downloadable Content

Ubisoft разкри още нови подробности за съдържанието за сваляне от Интернет (DLC) Prince of Persia Epilogue. Насрочено за издаване на 26 февруари 2009 г., Prince of Persia DLC продължава историята на Принца и Елика със съвсем ново приключение. Сред основните характеристики на играта са:

- Нова местност: Подземния дворец - покварен от злото подземен замък, от който Принцът и Елика трябва да избягат в новото си приключение;

- Нова способност: Energize - Играчите възстановяват унищожени участъци, за да създадат пътека, по която да изтичат бързо, преди да е изчезнала;

- Нова висока скорост: Новата клопка - Принцът и Елика ще се изправят пред по-коварни врагове, по-хитри капани и дизайн на нивата, които правят геймплея още по-труден;

- Нова атака: Sprinting Clash - ново движение при дуел, което прави битките, още по-зрелищни;

- Нови скинове за отключване: При завършване на играта се отварят прототипните герои на Принца и Елика, създадени в по-ранния етап на разработка.

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

Суупер biggrin.gif ...тъкмо те зарибят и бааам...следващата игра само за Xbox360 и PS3.Не може да не им се признае обаче, че това е добра стратегия, с която да се продават конзолите.Аз примерно няма да си купя конзола само за да играя принца, но 100% има хора, които са до такава степен зарибени, че ще пръснат сумати пари за да играят любимата игра.

Е, това, че ще е за конзоли не означава, че няма да можеш да си я намериш без пари.

Суупер biggrin.gif ...тъкмо те зарибят и бааам...следващата игра само за Xbox360 и PS3.Не може да не им се признае обаче, че това е добра стратегия, с която да се продават конзолите.Аз примерно няма да си купя конзола само за да играя принца, но 100% има хора, които са до такава степен зарибени, че ще пръснат сумати пари за да играят любимата игра.

Аз имам ПС3

но ми казаха , че пак няма да мога да я играя

умирам от ужас ако немога да я цъкам искам я и съм готов на лудост за нея:

Които ми намери копие на играта за ПС3 ще му дам добри пари: :rolleyes:

Аз имам ПС3

но ми казаха , че пак няма да мога да я играя

умирам от ужас ако немога да я цъкам искам я и съм готов на лудост за нея:

Които ми намери копие на играта за ПС3 ще му дам добри пари: :)

Що не си я купиш за PS3 от Пулсар например.Така и така искаш да даваш пари, що не ги дадеш за оригинала...

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Е, това, че ще е за конзоли не означава, че няма да можеш да си я намериш без пари.

Но означава, че ще трябва да си купиш конзола biggrin.gif ...дори и някой да успее да я преправи да върви на PC, то много верочтно е да е доста бъгава и да не може да се играе нормално.

Но означава, че ще трябва да си купиш конзола biggrin.gif ...дори и някой да успее да я преправи да върви на PC, то много верочтно е да е доста бъгава и да не може да се играе нормално.

Аз до сега съм играл игра рипната само от РS2. За рипване на игри от други конзоли не съм чувал или ако има значи съм изтървал нещо. Все пак, ако се намери начин да се рипне играта, то на геймплей ще е ужасна. Аз лично предпочитам да я играя на конзола или най-вече да направят сваляемо съдаржание и за РС. :super:

Е, то и аз не съм чувал за рипната игра от новото поколение конзоли, а и не вярвам в близко бъдеще да има такива, тъй като ще е необходим доста мощен хардуер, за да се емулира PS3 :super:. Все пак има някои Xbox заглавия (Turok е едно от първите), но не мисля, че си заслужава.

Оф, вие кви глупости говорите biggrin.gif

Първо ... от конзола на ПЦ се портва, не се рипва. Второ ... тия дето могат да правят такива неща, работят за фирмите правещи игрите. Тоя порт се прави от огромен екип и не е 100% порт, щото много неща се пишат изцюло наново. Няма къде да намериш хора, който да портнат тая песачинка от плажа (визирам експанжъна на принца) и то за без пари. Игри от конзоли се подкарват и с емулатори ... но това рядко се получава успешно и то с PS2. Аз емулатор за PS3/360 не съм засичал (не че съм търсил). Изобщо ... не си правете илюзии, за да не се разочаровате още повече. Аз по-скоро бих се надявал Ubi да направят експанжъна и за PC с известно закъснение. Не бих се учудил, даже може и още бонуси да има. Ще се чуе.

офтопик: xactoR нещо си объркал рейса. Много добре си говорим тук. Първо за конзолните заглавия по нета, после за емулация. Мисля, че добре различаваме портове от рипове, нема нужда от уроци.

За какви емулатори говорите незнам.Нали ако има такива Sony и Microsoft ще загубят милиарди,за PS3 и Xbox360 в далечното бъдеще емулатори няма да има.Има някакъв въздухарски емулатор за PS2 който подкарва някакви малко на брой смешни игри.Защо ли не върви на него GOD OF WAR, BLACK и всички други най добри игри за PS2.С този емулатор за PS2 Sony ни дава преоценените игри за PS2.

Що не си я купиш за PS3 от Пулсар например.Така и така искаш да даваш пари, що не ги дадеш за оригинала...

Оригинала го имам за 128 лв го взех, но искам и това копие....

Xzibit_X е па за най убавите емулатори говорим! Моя може да пере, чисти и да глади!

• 2 седмици по-късно...

Някой да си е набавил за конзоли ето това: https://www.ozone.bg/games/product/ps3/prin...cial_game_guide

да знам дали да си взема...

http://www.gametrailers.com/player/45696.html

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Видяхте ли трейлъра за сваляемото съдържание?Доста нови неща има.Лошо,че няма да бъде за Pc,ама може и да размислят.В официалния сайт го има.

Видяхте ли трейлъра за сваляемото съдържание?Доста нови неща има.Лошо,че няма да бъде за Pc,ама може и да размислят.В официалния сайт го има.

Еми да ега го видях. Нормално е да има нови неща, нали все пак е ИЗЦЯЛО ново ниво. Наистина ще е много яко, ама аз няма да му се нарадвам. Ехх... дано да размислят и по-късно да го пуснат за РС, но все пак не се надявайте. sad.gif

Р.S.

:wors: ПФФФ... така искам да кажа, че ще изгубят много, ако не я пуснат за РС, но ако я пуснат няма да спечелят почти нищо.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.