Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

Абе аз пък да питам някой задавал ли си е въпроса,защо всъщност играта се казва Prince of Persia при положение,че никаде в цялата игра не се споменава,че пича е принц?!?!?!Даже точно обратното излиза,че е най обикновен скитник който е търсач на съкровища и родителите му са били убити. :P

Ще стане принц/крал ... в края на трилогията или в края на 2-рата игра.

• Отговори 835
  • Прегледи 93,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

Абе аз пък да питам някой задавал ли си е въпроса,защо всъщност играта се казва Prince of Persia при положение,че никаде в цялата игра не се споменава,че пича е принц?!?!?!Даже точно обратното излиза,че е най обикновен скитник който е търсач на съкровища и родителите му са били убити. :P

Той пак може да си е скитник и да граби гробници ама нищо не му пречи да е принц,напуснал кралството си например.Ако не си забелязал по време на игра той не беше толкова убедителен в това което казваше т.е. естествено че се скриват истини.Все обръщаше темата така че да не каже на Елика какъв Всъщност е той.Това си е мое мнение.

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Той пак може да си е скитник и да граби гробници ама нищо не му пречи да е принц,напуснал кралството си например.Ако не си забелязал по време на игра той не беше толкова убедителен в това което казваше т.е. естествено че се скриват истини.Все обръщаше темата така че да не каже на Елика какъв Всъщност е той.Това си е мое мнение.

Това твое мнение ли е?Питам защото ми звучи много убедително ако си прочел някъде нещо можеш да споделиш,но ако е предположение е добро. :)

PS:Къде пише че е трилогия?Като напиша в google не излиза резултат ако някой знае някаква статия по въпроса колко части са може да каже.

Играта е начало на нова трилогия, всеки фен на играта го знае!!! cool.gif

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

Играта е начало на нова трилогия, всеки фен на играта го знае!!! cool.gif

Ти май си фен и на иронията нали!!! cool.gif То пък на тоя етап кой ли ще напише нещо за поредица...Тяхна си работа.Тогава въпроса се отнема.

Този боклук как се минава?

Всъщност каква е комбинацията от копчета, принцесата го хваща за крака и аз започвам да помпя левия клавиш на мишката, след това го изхвърля и на тоя клоун започват да му светят гърдите (уфф, много глупаво са я направили тази част) след това какво трябва да натисна за да го намушкам в гърдите или незнам вече. Май трябва да го вкара в един капан, каквото и да натисна нищо не става, а съм близо до превъртането, помагайте!

Ами в капана трябва да го вкараш...(трудничко е) и той принца сам дърпа ръчката о го затваря.

Аз заставах до капана и тоя като се приближи заобикалям го бързо и почвах поредица удари и го изтласках в капана :) (ама поне 30 мин не успявах)

Тоя не можеш да го мушнеш с меча. Трябва или за го избуташ в пропаст, или да го забиеш в колони на кула или да го затвориш в една клетка (в зависимост в коя част на City of Light се намираш). Това, което описваш с помпането на левия бутон е правилната комбинация. Просто трябва предварително така да го нагласиш, че зад него да е съответният капан ...

Тоя не можеш да го мушнеш с меча. Трябва или за го избуташ в пропаст, или да го забиеш в колони на кула или да го затвориш в една клетка (в зависимост в коя част на City of Light се намираш). Това, което описваш с помпането на левия бутон е правилната комбинация. Просто трябва предварително така да го нагласиш, че зад него да е съответният капан ...

По описанието на Пищова смятам че е стигнал до "затварянето в клетката" cool.gif

Много се зарибих,просто най добрата игра за годината

Не. Ако не се лъжа си на мястото с колоните. В 3 от 4-те ъгъла на залата има дървено/каменни колони. Трябва да го бутнеш така, че да се удари в тях ...

За това место , как се минава , някой ако може да помогне :lol6: ?

Ами мини по пътя на 3-те зелени... cool.gif

послепис: На стената има къде да се хване...

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

За това место , как се минава , някой ако може да помогне :cheers: ?

От първата снимка се вижда,че може да тръгнеш наляво.Като се хванеш за халката тоя полукраг се завърта и може да минеш(по-точно слизаш надолу).После трябва да заобиколиш от другата страна и да направиш пак сащото с халката.Предполагам идваш отдолу така че трябва да минеш по всяко от четирите зелени.

От първата снимка се вижда,че може да тръгнеш наляво.Като се хванеш за халката тоя полукраг се завърта и може да минеш(по-точно слизаш надолу).После трябва да заобиколиш от другата страна и да направиш пак сащото с халката.Предполагам идваш отдолу така че трябва да минеш по всяко от четирите зелени.

Каза човека, който не е стигнал до мястото biggrin.gif ... Иначе да, така се минава. Но след като се качиш на една от 4-те колони не е задължително пътя ти да продължава директно от нея. Може да се наложи да скочиш на някоя от другите за да стигнеш до необходимата халка.

Само едно ме дразни в играта и това е че принца е супер слаб в сравнение с Елика.Някой да каже какво прави зеления и синия елемент.

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Значи този дебил ако има някой който да може да го мине, абе давам 1000 лева ако някой може да мине този слон, на мен вече ми писна и ще изтрия играта!

Давай адрес и идвам biggrin.gif Тия 1000 лева добре ще се впишат в представите ми за видео карта biggrin.gif

@Xzibit_X ... пробвай следното компо - Елика, скок, меч, елика, скок, меч ... и някъде тук завърши с ръкавица. После ми казвай дали е слаб. Наистина тук няколко пъти се използва и Елика, но тя не прави много damage. Иначе без нея можеш да правиш добри комбота, но оптималният вариант се постига когато я ползваш в началоно. Например Елика, скок, меч, скок, ръкавица ... Важното е когато противника е във въздуха да не използваш ръкавицата, защото просто го тръшваш на земята и комбото свършва. Аз това го разбрах чак към края на играта и останових, че дори и малкото предизвикателство на битките се губи. Мъчих тая Илюзионистката по 30 минути на битка, а то било въпрос на 3 комбота и 2 пъти да ицбегнеш нейната атака ...

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Трябва да си близо до противника и той да не е във фаза, която го защитава от някакъв удар за да ицползваш Елика.

Значи съжалавам за това че толкова много време отделих за тази игра, стигнах толкова далеч и ..... слона мутант!

Най-много ми харесва Prince of Persia - The Two Thrones, много по-готина е от тази новата, каква е файдата че не можеш да умреш, аз предпочитам да ме убива от това да немога да го мина.

Незнам какви комбота може да прави, аз съм вече към края и едно комбо не съм направил досега, пък принцесата Елика като натисна Е и трябва да се бие и тя, да ама при мен не се бие!

Като гледам клипчета, тя скача във въздуха прави едни салта и удря а аз направо си изкъртих копчетата Е, R и на мишката и нищо не става.

Те затова битките са толкова малко.

Ще се трие тази игра.

От коментара ти мога да направя извод че не можеш да се биеш нещо.Обаче и аз съм съгласен с това,че трябваше да има малко повече битки.Например по 6-7 corrupted наведнъж (като в предишните части)Разликата е че тука става въпрос за съвсем ново нещо и незнам за сега дали има връзка с предните части на Принца освен заглавието и магаренцето Farah biggrin.gif Незнам дали си погледнал,ама след като не можеш да импровизираш,поне можеше да погледнеш в Combo List-а за да видиш някой друг чатмак cool.gif А и без това то в играта има tutorial за битките и състоянията на корумпираните.Даже Наложницата е много готина.С нея могат да се правят дълги комбота,с ловеца също!Алхимика ми се стори най-мижав...А пък от цялата работа най-добре е с бащата на Елика.Направил съм си запис точно преди него за да си експериментирам biggrin.gif За сметка на недостатъците,ефектите по време на битка...абе изобщо ефектите са много добри!Уж трябва да се движим напред - към новите работи ohmy.gif:huh:

От коментара ти мога да направя извод че не можеш да се биеш нещо.Обаче и аз съм съгласен с това,че трябваше да има малко повече битки.Например по 6-7 corrupted наведнъж (като в предишните части)Разликата е че тука става въпрос за съвсем ново нещо и незнам за сега дали има връзка с предните части на Принца освен заглавието и магаренцето Farah biggrin.gif Незнам дали си погледнал,ама след като не можеш да импровизираш,поне можеше да погледнеш в Combo List-а за да видиш някой друг чатмак cool.gif А и без това то в играта има tutorial за битките и състоянията на корумпираните.

То да бяха само туториали ... във всяка битка, дори и последната ти казва какво да правиш. А относно комботата ... не съм се мъчил да запомням каето и да е. Видях, ги но както ти казваш, импровизация му е майката. Докато запомня кое какво е, по.добре да нацъкам сам копчетата и да видя сам кое кога върши работа. За жалост така не можеш да налучкаш мнотго и малко се губи разнообразието.

То да бяха само туториали ... във всяка битка, дори и последната ти казва какво да правиш. А относно комботата ... не съм се мъчил да запомням каето и да е. Видях, ги но както ти казваш, импровизация му е майката. Докато запомня кое какво е, по.добре да нацъкам сам копчетата и да видя сам кое кога върши работа. За жалост така не можеш да налучкаш мнотго и малко се губи разнообразието.

Като се играе за кеф,сам знаеш всичко се подрежда - и боя става супер па покрай боя и комботата екстра :huh:

WarriorWithin7 Исках само да я превъртя, нищо повече!

Сега да тръгна да уча комбота :speak: нямам намерение да се женя за тази игра, слонът мутант ми видя сметката, много гадно ръмжи и това ме изнервя от всякъде, а пък и какъв е смисъла да разузнавам комбота като на него не може да му се вземе кръв а трябва да го съборя в ъгъла във една дървенна конструкция. Веднъж го съборих снощи и то по някакъв късмет, взех му ей толкова малко кръв ------------- той стана, изръмжа два пъти събори ме и си възтанови част от кръвта!

Е нали си играл T2T??Там какво комботата ги учеше от списъка ли, или пердашиш както ти падне? cool.gif Няма нищо лошо че играеш за превъртане ама нещо си се ядосал на King или Warrior и по двата начина става.Той се побеждава толкова лесно,че просто незнам.Ама минал си го браво!Аз не съм учил комбота,просто се импровизира и ги оценявам по степен на красота biggrin.gif Което комбо изглежда най-добре с него играя biggrin.gif Между другото комбото на трейлъра се прави с E,E,Jump,EE,LM :eek:ohmy.gif (така беше май ако има грешка поправете)

Проблемът е, че играта не иска да се стартира. Тръгва за секунди да зарежда, след което ми излиза прозорец от Windows, че програмата има проблем. в началото ми излизаше d3dx9_39.dll и прочетох, че трябва да си сменя Directx-a. Въпреки че бях с 9с, сложих по новия от август, мисля че беше. След което изчезна този проблем и се появи гореспоменатия. По конкретно: "Prince of Persia has stopped working!". После (преди броени минути) прочетох, че грешката с d3dx9_39.dll се оправя като изтеглим самият файл и го сложим в system32 папката на Windows. Е направих това, въпреки че знаех че няма да има ефект, тъй като този проблем беше изчезнал при мен. Релийзът с който съм е от тук: http://######/details.php?id=023236c9...ae9aa5d3447deaf . Сега остана само това че играта не се стартира.

Машината е:

Процесор: Intel Core2 Duo P8400 2.26GHz, 2.27GHz

Рам: 4GB

Хард:320 GB

Видео: ATI Mobility Radeon HD3470 250MB

ОС: 32-Bit Vista Sevice Pack 1

DirectX 9c имам 100%

(Трябва да си ги напиша тия данни в подписа, че да не ги пиша всеки път :mark: )

Благодаря предварително!

Редактирано от nookieloser (преглед на промените)

Проблемът е, че играта не иска да се стартира. Тръгва за секунди да зарежда, след което ми излиза прозорец от Windows, че програмата има проблем. в началото ми излизаше d3dx9_39.dll и прочетох, че трябва да си сменя Directx-a. Въпреки че бях с 9с, сложих по новия от август, мисля че беше. След което изчезна този проблем и се появи гореспоменатия. По конкретно: "Prince of Persia has stopped working!". После (преди броени минути) прочетох, че грешката с d3dx9_39.dll се оправя като изтеглим самият файл и го сложим в system32 папката на Windows. Е направих това, въпреки че знаех че няма да има ефект, тъй като този проблем беше изчезнал при мен. Релийзът с който съм е от тук: http://######/details.php?id=023236c9...ae9aa5d3447deaf . Сега остана само това че играта не се стартира.

Машината е:

Процесор: Intel Core2 Duo P8400 2.26GHz, 2.27GHz

Рам: 4GB

Хард:320 GB

Видео: ATI Mobility Radeon HD3470 250MB

ОС: 32-Bit Vista Sevice Pack 1

DirectX 9c имам 100%

(Трябва да си ги напиша тия данни в подписа, че да не ги пиша всеки път :) )

Благодаря предварително!

Моят съвет е да триеш на цяло всичката тази бъркотия и да изтеглиш на SKIDROW от замунда.Златна работа - без крак,без проблем,чиста игра :P Опа ти си на виста...За виста незнам,който е на виста нека каже.Иначе пробваш този release на SKIDROW!

Просто финала на играта си казва: Очаквайте продължение

P.S Четох че в тази част това е бил друг герой а не принца.

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Просто финала на играта си казва: Очаквайте продължение

P.S Четох че в тази част това е бил друг герой а не принца.

Я дай и ние да прочетем де щот от тва което казваш аз разбирам че още не сме дори виждали принца!Така ли?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.