Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

От форума на дата - "Макар наречена „Принц на Персия”, новата ключова фигура в играта определено не е персонажът, който всички ние познаваме от предните части на серията. Въпреки това той споделя много общи черти с него – майстор на акробатичните техники, ловък и умел войн, той разполага с богат арсенал от умения, които му помагат в битката със слугите на мрачния Ahriman".

• Отговори 835
  • Прегледи 93,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

От форума на дата - "Макар наречена „Принц на Персия”, новата ключова фигура в играта определено не е персонажът, който всички ние познаваме от предните части на серията. Въпреки това той споделя много общи черти с него – майстор на акробатичните техники, ловък и умел войн, той разполага с богат арсенал от умения, които му помагат в битката със слугите на мрачния Ahriman".

Доколкото знам biggrin.gif Не датата правят играта а Ubisoft :huh: Има разлика сякаш :huh: И аз мога да кажа че магарето е всъщност преродилата се Farah от предните части biggrin.gif Или да кажа че е просто Случайно съвпадение разбираш ли с тия имена biggrin.gif Той самия герой в играта е наречен "Принц" от Илюзионистката,нищо че знаем доста малко за него и на това ще му дойде времето :speak:

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Стигнах до едни чинии, които трябва да ги въртя докато се напълни един резервоар със .... незнам със какво, петрол ли е, мазут ли е незнам. Ха сега казвайте какво трябва направя защото ги утрепах от въртяне, от единия край стана номера, ма от другия е по-сложно. ;)

За да се избегнат сложни обяснения ето: В КРАЯ НА КЛИПА!!! иначе ако се тръгне да се говори кой лост на къде то ще стане...ти лостовете можеш и от двете страни да ги хванеш така че ако някой ти каже напред трябва да ти каже и от коя страна да го хванеш...Ще стане каша аз ти предлагам клипа ;)

Жив и здрав да си, направих го същото като на клипа и стана!

Край, това беше, превъртях я, последната битка беше със таткото на Елка, утрепах го от бой и той скочи във мазута, стана много голям, аз обикалях по тези стени като през това време той ме гонеше със юмруци и ми наддигаше мазута.

След това по тези червените пружини летях и ме вкара в устата му, аз започнах да помпя Е взе да му свети носа е очите и всичко стана зелено, Елка я взех на ръце и като тръгнах да я извеждам от двореца се появиха буквите.

След това отрязах едни дърва и със една топка съживих Елка.

Благодаря на всички за съветите, ако не бяха вашите съвети, нямаше да я врътна толкова бързо, най-трудния през цялата игра ми беше еди голям мутант приличащ на слон!

Майтап обаче няма,че си гола вода(нищо лично)!!! :)

Редактирано от delqnski (преглед на промените)

Да питам и аз , стигнах до тук :

post-68617-1230329906_thumb.jpg

обиколих три пъти по стената(или на мен ми се струва , че се въртя в кръг) , но нищо не се променя.

Може би го правя бавно ?

Някой да хелпне , ако може .

Мерси предварително cool.gif

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Да питам и аз , стигнах до тук :

post-68617-1230329906_thumb.jpg

обиколих три пъти по стената(или на мен ми се струва , че се въртя в кръг) , но нищо не се променя.

Може би го правя бавно ?

Някой да хелпне , ако може .

Мерси предварително cool.gif

Начи аз преди доста време я игра и немога да си спомня точно на къде трябва да отидеш от тази позиция,но си спомням че по едно време като стигнеш края на тези храсталаци дето са по стената трябва да отскочиш нагоре към други храсталаци.Ако някой си спомня или я е превъртял по наскоро да каже!

Справих се , благодаря на всички , които ми помогнаха да стигна до края на тази така красива и интересна игра .

0090620d146c3d5ddf39ea82ffeedd5c_120x90.jpg

7702c8f6c40852393c4655c4ba2a9cc9_120x90.jpg

Край, това беше, превъртях я, последната битка беше със таткото на Елка, утрепах го от бой и той скочи във мазута, 1стана много голям, аз обикалях по тези стени като през това време той ме гонеше със юмруци и ми наддигаше мазута.

След това по тези 2червените пружини летях и ме вкара в устата му, аз започнах да помпя Е взе да му свети носа е очите и всичко стана зелено, Елка я взех на ръце и като тръгнах да я извеждам от двореца се появиха буквите.

След това отрязах едни 3дърва и със 4една топка съживих Елка.

Благодаря на всички за съветите, ако не бяха вашите съвети, нямаше да я врътна толкова бързо, най-трудния през цялата игра ми беше еди 5голям мутант приличащ на слон!

Ако обичаш, редактирай си съобщението, защото повечето от тези които сега започват да я играят, едва ли биха искали да знаят края още преди да са се научили дори и да уол-рън-ват.

1. Бащата не става "голям", това е Ариман

2. Стъпката на Ормазд - червената плоча

Ръката на Ормазд - синята плоча

Ветровете на рмазд - жълтата плоча

Дъхът на Ормазд - зелената плоча

3. Казва се дървета

4. Това са светлинните кълба

5. Войнът

P.S.

Така и така си започнал да обясняваш, поне го направи като хората и научи някой работи...! :P

P.S.

На бъдни вечер я играх и спах като къпан... ;)

Ако обичаш, редактирай си съобщението, защото повечето от тези които сега започват да я играят, едва ли биха искали да знаят края още преди да са се научили дори и да уол-рън-ват.

1. Бащата не става "голям", това е Ариман

2. Стъпката на Ормазд - червената плоча

Ръката на Ормазд - синята плоча

Ветровете на Ормазд - жълтата плоча

Дъхът на Ормазд - зелената плоча

3. Казва се дървета

4. Това са светлинните кълба

5. Войнът

P.S.

Така и така си започнал да обясняваш, поне го направи като хората и научи някои работи...! :)

P.S.

На бъдни вечер я играх и спах като къпан... :P

GraffiK_POP_FAN поправяш, а пропускаш ;) Трябваше да поправиш и Елка което всъщност е Елика освен ако на някой не му се смята laugh.gif Пищова е допуснал някои фактически грешки ohmy.gif , така става когато не се обръща внимание на подробности и имена и тем подобни.Нищо страшно.Важното е че е минал играта видял е за какво става въпрос, справил се е с неумиращата задача (то има ли някой дето няма да се справи) biggrin.gif

GraffiK_POP_FAN поправяш, а пропускаш ;) Трябваше да поправиш и Елка което всъщност е Елика освен ако на някой не му се смята laugh.gif Пищова е допуснал някои фактически грешки ohmy.gif , така става когато не се обръща внимание на подробности и имена и тем подобни.Нищо страшно.Важното е че е минал играта видял е за какво става въпрос, справил се е с неумиращата задача (то има ли някой дето няма да се справи) biggrin.gif

Не беше нужно да издава края на играта. Аз го знам, но въпроса е в това, че ако някой искаше да го разбере да му беше писал ЛС. ;) Както и да е явно не е следял историята на играта ohmy.gif . Аз до няколко деня ще я подкарам на новата машинка и няма да се спи....

и няма да се спи....

Ако седнеш в 5-6 часа следобяд примерно и не спиш ... до 10 часа сутринта най-късно ще си я превъртял. Няма смисъл ...

Main Theme

A Fight of Light & Darkness

Entering the Canyon

Hope Is Lost

The Alchemist

Healing Ground

Main Theme

A Fight of Light & Darkness

Entering the Canyon

Hope Is Lost

The Alchemist

Healing Ground

Това са част от песните в новата Prince of Рersia...............

Така са наречени, заради момеунтите в които се пускат. Ако намериш някъде OST ... така ще се казват. Но не са песни и си нямат име ;)

Така са наречени, заради момеунтите в които се пускат. Ако намериш някъде OST ... така ще се казват. Но не са песни и си нямат име :wors:

Много добре знам, но това е част от Soundtrack на новия принц или още по точно OST , дано да намеря и другите от тази

класика........................ cool.gif

Ако седнеш в 5-6 часа следобяд примерно и не спиш ... до 10 часа сутринта най-късно ще си я превъртял. Няма смисъл ...

Нали УЖ не беше много кратка :) ? Аз като я пробвах у един приятел се уверих, че въобще не е като останалите и точно това ме кара да я играя...

Нали УЖ не беше много кратка :) ? Аз като я пробвах у един приятел се уверих, че въобще не е като останалите и точно това ме кара да я играя...

Eми аз ти давам 12-14 часа геймплей. Не е много кратка, но не и трудна и това я прави бърза за минаване. След първите 4 локейшъна всичко почва отначало и ако ни си губиш времето за да събираш светлинките ... няма какво да те забави. Има само 1 по-сложен пъзел, но аз го минах за 3-4 минути ...

Eми аз ти давам 12-14 часа геймплей. Не е много кратка, но не и трудна и това я прави бърза за минаване. След първите 4 локейшъна всичко почва отначало и ако ни си губиш времето за да събираш светлинките ... няма какво да те забави. Има само 1 по-сложен пъзел, но аз го минах за 3-4 минути ...

За този в градината при илюзионистката ли?Royal Gardens сякаш беше мястото...Той ли ти беше по-сложен?

За този в градината при илюзионистката ли?Royal Gardens сякаш беше мястото...Той ли ти беше по-сложен?

Да ...

Ubisoft игри по книги и филми не правят. Имат акъл хората и създават игри, по които се правят филми (книги май още няма по тяхна игра).

Оправи си линка ...

А клипчето е яко смешно biggrin.gif

Готов е. Днес ми доставят компа и особено сега когато гледах малко клопчета в Youtube, така се надъхах.

Готов е. Днес ми доставят компа и особено сега когато гледах малко клопчета в Youtube, така се надъхах.

Еми, освен да ти пожелая прията игра. Лично аз довечера ще се клатя в ритъма на гайдата ;)

Играта не е кой знае колко трудна. За един ден убих The Hunter и The Alchemist и съм се запътил към The Concubine. Вече имах битка със всички заразени и най-СЛОЖЕН беше The Warrior. Сега само трябва да събера още светлини и отключвам Ръката на Ормазд. Айде аз отивам да играя.

Готово, момчета, превъртях я. Това е една наистина много красива игра. Обеден съм, че ще има следваща. А колкото до това, че принца не бил принц - грешите (тези които мислят така):

В един от разговорите между Елика и Принца, той казва, че родителите му са се жертвали за да помогнат на друго царство, следователно той е с кралсак кръв. От по-нататъчен разговор косвено се разбира, че страхът от отговорността на наследник го е тласнъл към живот на пътешествия и странстване по света.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.