Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

Ами или от ubisoft имат финансови проблеми или това е нещо като начин за борба с пиратството.Все пак изглежда добро с малки изключения. :yanim:

Като за кратко продължение е МНОГО достойно, но все едно Warrior Within да беше за РS2 и ХВох.

• Отговори 835
  • Прегледи 93,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

Определено ще има продължение.Според вас как ще продължат историята? ;)

• Автор

Не знам,но аз искам по-заплетена история,нещо подобно на warriora.Все си мисля ,че някъде ще се намеси Ormazd.

Според мен ще е яко ако този принц не е истински.Тоест сегашния убива бащата и минава към лошите,а момичето се среща с истинския и се борят срещу него.Ще бъде добре,ако има възможност за намиране на нови саби и като се събира нещо като светлинките принца да получава сили.Също така ще е добре ако пътищата на 2мата се разделят и в същото време да си помагат.Освен това ще е добре ако се вдигне малко нивото на трудност и се махне начина,по който Елика показва пътя.Може са се махнат следите по стените и от време на време противниците да стават 2-3 а не да се бием само с по 1. :P

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Според мен ще е яко ако този принц не е истински.Тоест сегашния убива бащата и минава към лошите,а момичето се среща с истинския и се борят срещу него.Ще бъде добре,ако има възможност за намиране на нови саби и като се събира нещо като светлинките принца да получава сили.Също така ще е добре ако пътищата на 2мата се разделят и в същото време да си помагат.Освен това ще е добре ако се вдигне малко нивото на трудност и се махне начина,по който Елика показва пътя.Може са се махнат следите по стените и от време на време противниците да стават 2-3 а не да се бием само с по 1. :angry22:

Добре си го представяш, НО ТОЧНО така няма да е. Този принц Е принц по кръв и това се разбира, ако знаеш английски и ВИНАГИ говориш с Елика. Друг принц няма да има до края на третата игра в тази трилогия (или шестата игра, ако искате) и това е сигурно. Но какво ще има... не знам, ЮБИ да се спасяват. Е каквото и да е нали е РоР => ще се играе.

Р.S.

Виж този коментар (700-ния)

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Дано в 2-рата част да направят принца по самостоятелен а не да зависи толкова много от елика.

Дано в 2-рата част да направят принца по самостоятелен а не да зависи толкова много от елика.

SPOILER

<-- След като гледах това (до край) не съм на 100%, че ще има Елика в следващата игра.

• Автор

наисита е добре принца да е самостоятелен,а за Елика-все някога ще се върне.

наисита е добре принца да е самостоятелен,а за Елика-все някога ще се върне.

Е нормално е да се върне, все пак принца няма светлинни способности. Пък и аз мисля, че ще върдят едно и също клише - "...и принцът последвал принцесата", и се сещате на къде заминал принца. Аз предлагам да не си напрягаме болните геймърски мозъци и да мислим как ще продължи тази велика история. Те хората ще го измислят.

Е нормално е да се върне, все пак принца няма светлинни способности. Пък и аз мисля, че ще върдят едно и също клише - "...и принцът последвал принцесата", и се сещате на къде заминал принца. Аз предлагам да не си напрягаме болните геймърски мозъци и да мислим как ще продължи тази велика история. Те хората ще го измислят.

Само две неща искам от Убисофт и това са 2 рата част да е дълга и трудна!!!

Само две неща искам от Убисофт и това са 2 рата част да е дълга и трудна!!!

Че кой не иска! По-назад в темата бях казал, че най-много в една трилогия се харесва втората част, било то филм, книга, игра. Но ако разработчиците осерат следващата игра или поне тя не се хареса на геймърите... тежко им и горко!

Имам два въпроса:

1. Възможно ли е Епилога да се качи в интернет като торрент или просто файл за даунлоуд и досещате се ПАК да се пиратства и...

2. ...къде мога на му намеря ПЪЛНО уоктру с всички диалози и кът-сийн-ове?

Имам два въпроса:

1. Възможно ли е Епилога да се качи в интернет като торрент или просто файл за даунлоуд и досещате се ПАК да се пиратства и...

2. ...къде мога на му намеря ПЪЛНО уоктру с всички диалози и кът-сийн-ове?

За торент не знам,но уоктру има в youtube ,но са изрязани диалозите.

За торент не знам,но уоктру има в youtube ,но са изрязани диалозите.

:wors: На мен точно диалозите са ми важни. Геймплей мога да си намеря, но история не (освен в уики... ноо не). Ок Мерси за инфото!

• 3 месеца по-късно...

Някой знае ли дали играта ще тръгне на компютър с процесор Intel Celeron 3.2 GHz, RAM - 2GB, видеокарта NVIDIA GeForce 7300 GS.

• Автор

Влизаш в гугъл и пишеш can you run it. В този сайт пробваш дали ще тръгне.

• 5 месеца по-късно...

Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова питам. За какво обикалях толкова. Ако не го отрежа играта си остава така, принцът да си обикаля безцелно, нали?

Сега за самата игра. Много ми хареса, направо съм очарован. Много е красива, а любимото ми нещо са битките и комботата, нищо че ме убиваха по 50 пъти, но самите движения и всичко, е супер. Не съм съгласен, че това Елика да помага е глупаво, защото ставало много лесно. Добре че беше тя. С тия подскоци наляво-надясно редовно принцът заминаваше в небитието. А който смята, че е лесна не е трябвало да ползва помощта от Елика. Изиграх играта горе-долу за същото време като предишните, наистина не може да се сравни по трудност с втората игра(но по обикаляне да), но все пак не беше по-къса от третата. И последно да кажа, че Елика я харесвам повече от другите два женски персонажа и много се надявам да има продължение по тази история, защото има какво да се разкаже и какво да се подобри.

П.П. И забравих да кажа какво още много ми хареса. Разговорите между двамата са направо убийствени или пък, когато принцът си говореше сам. :blink: Нарочно съм спирал и съм ги карал да си говорят.

Редактирано от horus92 (преглед на промените)

• Автор

Клъцни дървото, защото за да свърши трябва да го направищ.

П.П. И забравих да кажа какво още много ми хареса. Разговорите между двамата са направо убийствени или пък, когато принцът си говореше сам. :yanim: Нарочно съм спирал и съм ги карал да си говорят.

И на мене много ми харесаха разговорите. И аз ги спирах :) Много запленяващи гласове (особено Елика), които разкриват по неповторим начин историята в играта. Даже я превъртях още веднъж за да си ги запиша отделно :wors:

И да, и за мен играта е смайващо красива...както Принца и Елика, така и всичко останало с тези вълшебни съчетания на цветовете :)

Дървото си замина и вече съм почти 100% сигурен, че имат идея за някаква по-мрачна приказка за продължение. Единствено се опасявам да не надделее алчността и да решат да зарежат тази история, за да започнат някоя нова с надеждата да е по успешна. Не мисля, че това е правилно и дано не е така. Продължението евентуално може да го променят и да отстранят нещата, които не са се понравили на хората.

• Автор

Е, за твое съжаление засега проекта по нея е замразен. Новата част ще ни върне към Sands of time трилогията и ще е е между SOT и Warrior Within.Няма да има рисувана графика и боя ще е един срещу много. Лично за мен е по-добре да се върнат към SOT трилогията, но въпрос на вкус.

Аз знам за Забравените пясъци и че се връщат към старата трилогия. И нали в някое от интервютата се споменава, че като чули за филма решили да почнат да правят игра, за да излезнат заедно, въпреки че историите няма да се припокриват. И отново в някое интервю се спомена, че работели от две години т.е. 2007, а новия излезе 2008 и т.е. не са знаели, че успехът му няма да е толкова голям, колкото са очаквали, а това означава, че не са го замръзили заради новите пясъци, ако въобще са го спрели. Аз се надявам след новата да почнат да се появяват други слухове и да кажем след 2-3-4(най-много) да имаме продължение на историята. И дано най-накрая си намери магарето, че то горкото сигурно ще умре само в пустинята, а и като нищо Ариман може да го види и да го превърне в следващия враг на принца :clap: . Спирам, че въображението ми започна да работи. И нали знаете, че надеждата умира последна. :cool:

Редактирано от horus92 (преглед на промените)

Аз знам за Забравените пясъци и че се връщат към старата трилогия. И нали в някое от интервютата се споменава, че като чули за филма решили да почнат да правят игра, за да излезнат заедно, въпреки че историите няма да се припокриват. И отново в някое интервю се спомена, че работели от две години т.е. 2007, а новия излезе 2008 и т.е. не са знаели, че успехът му няма да е толкова голям, колкото са очаквали, а това означава, че не са го замръзили заради новите пясъци, ако въобще са го спрели. Аз се надявам след новата да почнат да се появяват други слухове и да кажем след 2-3-4(най-много) да имаме продължение на историята. И дано най-накрая си намери магарето, че то горкото сигурно ще умре само в пустинята, а и като нищо Ариман може да го види и да го превърне в следващия враг на принца :lol6: . Спирам, че въображението ми започна да работи. И нали знаете, че надеждата умира последна. :rolleyes:

Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

За какво му е да лъже, коя или какво е Фара. Фара си е магарето му, така са го кръстили, за да си направят майтап. :cool:

За какво му е да лъже, коя или какво е Фара. Фара си е магарето му, така са го кръстили, за да си направят майтап. :cool:

Майтап, не майтап - в крайна сметка си оак*ха играта.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.