Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

GraffiK_POP_FAN: Оф напоследък толкова много говориш за новия ти комп, че ми стана любопитно какво толкова си си взел като конфигурация и как се държи?

• Отговори 835
  • Прегледи 93,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

GraffiK_POP_FAN: Оф напоследък толкова много говориш за новия ти комп, че ми стана любопитно какво толкова си си взел като конфигурация и как се държи?

Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.10GHz

Memory (RAM): 4.00GB

System Type: 32-bit Operating System

Hard Disk: 500GB

Video Card: NVIDIA Ge Force 9600 GT, 1GB Memory

Може да не е кой знае какво, но е повече от колкото исках. Извинете, ако съм подразнил, но го чаках от много време. :wors:

• Автор

И аз я превъртях току що.Не влизах доста време,за да не разбера историята. Супер беше ,особено финала.Само малко бой липсваше.Разговорите с Елика бяха много интересни.Много смешен момент беше,когато играеха на онази игра-какво виждаш biggrin.gif .Сега остава да чакаме нова част.Дано да е като warrior within.

И аз я превъртях току що.Не влизах доста време,за да не разбера историята. Супер беше ,особено финала.Само малко бой липсваше.Разговорите с Елика бяха много интересни.Много смешен момент беше,когато играеха на онази игра-какво виждаш biggrin.gif .Сега остава да чакаме нова част.Дано да е като warrior within.

Дано наистина да е като Warrior Within - и по дължина, и по трудност.

P.S.

Във Graphic Novel (или както там беше) на Джордан Менчнер (или както се казваше създателя на принца), авторът на комикса свързва първата с втората трилогия.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

На някой да му се намира целия Саундтрак на Prince of Persia(2008) ще съм му много благодарен !!!

Всички ги имам освен тези и са ми любими ,много ги искам, но немога да ги намеря :

1- http://www.gametrailers.com/player/36654.html

2- http://www.gametrailers.com/player/37449.html Тук песента която е накрая и когато представят Принца една от любимите ми невероятна е

поне да знам как се казва , но незнам !!!

3- http://www.gametrailers.com/player/33651.html

Дано някой ги намери, цена няма да има !!!

На някой да му се намира целия Саундтрак на Prince of Persia(2008) ще съм му много благодарен !!!

Всички ги имам освен тези и са ми любими ,много ги искам, но немога да ги намеря :

1- http://www.gametrailers.com/player/36654.html

2- http://www.gametrailers.com/player/37449.html Тук песента която е накрая и когато представят Принца една от любимите ми невероятна е

поне да знам как се казва , но незнам !!!

3- http://www.gametrailers.com/player/33651.html

Дано някой ги намери, цена няма да има !!!

В линковете , които си дал , е пълно с троянци :P

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Линковете си работят отлично и няма нищо, освен това което търся!!!

Сайта има известен проблем , но май вече работи нормално!!!

Дано някой ги намери, това не е за изпускане за всеки ценител на Принца !!!

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

Имам 6 песни от OST на играта(незнам дали има още) наистина музиката си заслужава , дай мейл на лс и ще ти ги пратя : cool.gif

43e2e1d2b02de4b380d677878d1eb7d1_120x90.jpg

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Ха, хаа. Събрах всичките 1001 лайт сийда. Наистина тези прототипни скинове са много интересни и тъй като вече имам всички скинове, мога да си бия Ариман с който си поискам. biggrin.gif Едва ли на някой от вас ще му се занимава да търси, но все пак е доста интересно. Никога не съм си мислил, че ще превъртя отново ТТТ. Е въпреки всичко вече съм убивал Везира (или Зурван - бога на времето, защото той стана такъв) три пъти. Хич не ми се занимава да я въртя четворката пак, но след време може пак да ми се доиграе и кой знае как ще я мина... :)

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Имам 6 песни от OST на играта(незнам дали има още) наистина музиката си заслужава , дай мейл на лс и ще ти ги пратя : cool.gif

43e2e1d2b02de4b380d677878d1eb7d1_120x90.jpg

Играта има над 75 песни от OST , аз ги имам всичките, но тези от линковете са ми любими и само тях нямам!!!

Дано някой ги намери в скоро време. :yanim:;):clap:

78 са , който желае , може да ги свали от тук :

http://getalbums.ru/sayndtrack/61611-princ...e-ost-2008.html

:whist:

Повече от 78....

защото като добавя тези които търся стават над 80. Най важните ги няма, лошо !!!

• Автор

Май вече всичко около тази част е ясно.Какво мислите,че ще се случи след това?

Май вече всичко около тази част е ясно.Какво мислите,че ще се случи след това?

Готин, тази игра излезе преди месец, а ако наистина я продължат историята ще имаме втора (пета) игра края на тази година. Колкото до история нея - каквото и да си мислим нищо не зависи от нас. Но е ясно само, че ще е този принц и най-вероятно ще се разкрие по-детайлно същността му на такъв и това, че е от кралско семейство. Но по-добре да не се размечтаваме много, за да не се разочароваме (но пък нали ще е игра от поредицата Prince of Persia. едва ли има от какво може да се разочароваме...). ;)

Готин, тази игра излезе преди месец, а ако наистина я продължат историята ще имаме втора (пета) игра края на тази година. Колкото до история нея - каквото и да си мислим нищо не зависи от нас. Но е ясно само, че ще е този принц и най-вероятно ще се разкрие по-детайлно същността му на такъв и това, че е от кралско семейство. Но по-добре да не се размечтаваме много, за да не се разочароваме (но пък нали ще е игра от поредицата Prince of Persia. едва ли има от какво може да се разочароваме...). :)

Абе някой да знае какво става с Farah (ако си спомняте добре , съвсем в началото на играта Принца викъше Фара , Фара и щом Елика му каза да си хваща гаджето и да омита , Принц вика , че Фара му е магарето biggrin.gif )?

• Автор

Не се казва какво става с магарето,поне аз не си спомням да имаше такова нещо.

Мен пък ще ме накефи, ако в интрото на следващата игра продължи края на тази като принцът носи Елика на някъде, вижда... Фара и тримата заедно тръгват на някъде където естествено започва новото приключение. Нашия човек връзва магарицата си някъде (защото е трудно да се намери хубава магарица biggrin.gif ) и започва продължението на историята на Prince of Persia.

P.S.

Доста го филмирах на края нали...? laugh.gif:)

Мен пък ще ме накефи, ако в интрото на следващата игра продължи края на тази като принцът носи Елика на някъде, вижда... Фара и тримата заедно тръгват на някъде където естествено започва новото приключение. Нашия човек връзва магарицата си някъде (защото е трудно да се намери хубава магарица biggrin.gif ) и започва продължението на историята на Prince of Persia.

P.S.

Доста го филмирах на края нали...? laugh.gif:P

Да наистина ,но до колкото ги познавам ubisoft и историята на първата трилогия принца ще си намери магарето чак третата част сиг накрая!!! ;)

Ако някой знае , от къде може да се закупи играта , да пише .

Това трябва да го имам в колекцията

cool.gif

cool.gif

За какво за ПС за PS3 или Xbox 360 ???

cool.gif

За PC Пробвай също и в технополис или техномаркет..

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Почнах да играя играта,още съм в баш самото начало

и...забих.Стигнах до мястото където малко преди това стоеше все още неразрушения мост(май от другата страна съм)

и до там.

Иначе-графиката ми е много симпатично(поне от това което успявам да видя на моята машина).Комиксовия стил много радва,напук на онези които се скимтят ,че играта е страшно тъпа,защото нява Крайсис графиката ohmy.gifohmy.gifohmy.gif

Елика малко ми забива и ми стои на главата,но след 5мин. се оправя милата biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Здравейте!

Значи имам един проблем. Играта си тръгва нормално менютата всичко е добре, докато не почна new game!

Филмчето минава почти безпроблемно, но като почне самата игра започва много да забива, а пък покривам поне минималните изисквания:

CPU: AMD Athlon 64 X2 QL-60 1.90 Ghz

RAM: 2 GB

VC: ATI Radeon HD 3200 894 MB

И най - странното е че на по - висока резолюция и на High Quality върви по - добре от колкото на малка и Low, но пак не се играе нормално ?! ohmy.gif

Ако някой знае как да го оправя да каже :)

Благодаря предварително ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.