Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

Да ни е честито - http://sleeplessinmuscat.blogspot.com/2007...st-of-past.html .Ще има нова трилогия и 2-рата част от нея ще се казва Prince of Persia Ghost of Past

Това Ghost of the Past го спрягаха с пет различни игри. Виж, че статията е от 2007-ма. Дори и да е трилогия (в което не се съмнявам), не разчитай на Ghost of the Past ...

• Отговори 835
  • Прегледи 90,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

Да ни е честито - http://sleeplessinmuscat.blogspot.com/2007...st-of-past.html .Ще има нова трилогия и 2-рата част от нея ще се казва Prince of Persia Ghost of Past

О, дано да има, все пак тази нова трилогия с този нов принц ,особено края на играта много ме изненада!!! :rolleyes:

:rolleyes: <---- Няма да Ви хареса, но тoва е истината. Кликнете на емотиконката.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Аз преди малко отключих и четвъртата сила. Събрал съм 549 от тея белите нещица cool.gif

Не е толкова къса играта... докато се съберат определената бройка никак не е малко времето.

послепис: има ли някой който да я е превъртял вече?

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

;) <---- Няма да Ви хареса, но тoва е истината. Кликнете на емотиконката.

Това се знае, че играта ще е трилогия или след това ще има нова трилогия ???

Защо няма да ми хареса новината??? cool.gif

Имам събрани 41 от 60 лайтс сеедс, вижте прикачения файл. Как да взема тези?

post-66061-1229102458_thumb.jpg

Това се знае, че играта ще е трилогия или след това ще има нова трилогия ???

Защо няма да ми хареса новината??? cool.gif

Защото новината е стара и е дадена принципно за играта която играете в момента.

Wednesday, March 28, 2007

Имам събрани 41 от 60 лайтс сеедс, вижте прикачения файл. Как да взема тези?

Вземи още 19, но от другаде. Когато земеш "червената магия" ще можеш да ги земеш.

P.S.

Не питай от къде знам. Това, че не я играя не означава, че не знам работи :rolleyes:

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Защото новината е стара и е дадена принципно за играта която играете в момента.

Вземи още 19, но от другаде. Когато земеш "червената магия" ще можеш да ги земеш.

P.S.

Не питай от къде знам. Това, че не я играя не означава, че не знам работи :rolleyes:

Играта я превъртях преди 2 дена и ми хареса много , все пак е трилогия!!!

Всеки които я превърти ще се изненада от края на играта, но искам да питам има ли играта алтернативен край???

Играта я превъртях преди 2 дена и ми хареса много , все пак е трилогия!!!

Всеки които я превърти ще се изненада от края на играта, но искам да питам има ли играта алтернативен край???

Няма алтернативен край. Обаче и аз знам какво става на края и е много яко. Че ще е трилогия е ясно, защото остава отвворен финал и явно малцина знаем какво става. biggrin.gif

Няма алтернативен край. Обаче и аз знам какво става на края и е много яко. Че ще е трилогия е ясно, защото остава отвворен финал и явно малцина знаем какво става. biggrin.gif

Дам, но защо си мисля , че втората част ще е мрачна като в WW. :rolleyes:cool.gif

Дам, но защо си мисля , че втората част ще е мрачна като в WW. :huh:cool.gif

Аз съм до средата на играта и имам същото впечатление. Просто адски много ми напомня на Sand of Time като изпълнение. Шаренийка, а-у ... като Sands of Time. Не знам, може би финалът ще ми подскаже още ...

Имам един въпрос. Има ли някакви бонус, ако се съберат всичките light seeds от даден регион или общо всичките?

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Аз съм до средата на играта и имам същото впечатление. Просто адски много ми напомня на Sand of Time като изпълнение. Шаренийка, а-у ... като Sands of Time. Не знам, може би финалът ще ми подскаже още ...

Имам един въпрос. Има ли някакви бонус, ако се съберат всичките light seeds от даден регион или общо всичките?

Ами шаренията му е майката biggrin.gif Аз съм до последния бос... (мисля че няма никакви бонуси ако събереш всички - изисква се само да събереш определения брой).

На мен не ми харесват битките - само с 4 вида уруди са... много е еднообразно

само с 4 вида уруди са... много е еднообразно

Е в старата игра колко вида удари бяха. В WW май имаше най-много комбота, като освен меча и някой друг ритник какво прави? Отговор - комбо. Отвори комбо лист-а и виж колко много и различни комбота има. Преди нямаше ръкавица и магия, с които да разнообразиш ... Така че не можеш да го определиш като еднообразно. Друг е въпроса дали комботата са зарибяващи. Наистина, като визия са яки - лети, премята се, свети ... реже, мачка, тръшка. Но за мен ная-якото комбо в такава игра си остава една от "въртележките" от WW, при коята застава на ръце, завърта се и рита с двата крака последователно, докато реже с меча през краката на противника (аз нали съм си b-boy-че от малък). cool.gif

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Събрах 100 от тези сиидс сега къде да ходя?

При Temple of Life ... при дървото ... в началото. По-подробно обяснение няма biggrin.gif

Голямо обикаляне пада докато се събере необходимия брой... Като се съберат трябва да се върне в "замъка" отначалото (телепортираш се до там)... отключва се сила и пак се телепортираш до най-близкото място където искаш да отидеш.

послепис: Най-сетне я врътнах игрицата cool.gif;):wors:

Евала на игрицата ония ден си я свалих и вчера я играх за първи път.Принца к'ъв шапшал са го направили кеф ми прави мн смях вкарва :speak::ph34r::gift:

Редактирано от delqnski (преглед на промените)

като вляза в играта и ми изписва нещо от сорта unable to installed Direct3D

Ми инсталирай си dirextX cool.gif

Добре де, как ви върви играта? При мен е ужасно. На 1680х1050 bez AA средни детайли насича почти навсякъде. GF9600GT, C2D6420, 2 GB DDR3... Нещо съм разочарован. Не от играта, а от системните изисквания.

Добре де, как ви върви играта? При мен е ужасно. На 1680х1050 bez AA средни детайли насича почти навсякъде. GF9600GT, C2D6420, 2 GB DDR3... Нещо съм разочарован. Не от играта, а от системните изисквания.

При същите настройки (1680х1050 всичко макс и без АА) играя с над 30 кадъра непрекъснато. Клоквал ли си процесора и каква е тая DDR3 RAM?

При мен при конфигурацията в подписа ми върви на 1280x1024 85Hz с 8AA и всичко друго на макс без проблеми.Но на по-висока от 1444 резол8ция почва да лагва при тези настройки,като цяло не е тежка играта.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.