Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

Някой да е намерил Preorder Code за скинове различни от тези в Sands of Time, защото ми останаха два граунда и темпъла и играта свършва, а мисля да я цъкам пак?

• Отговори 835
  • Прегледи 90,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

Няма алтернативен край. Обаче и аз знам какво става на края и е много яко. Че ще е трилогия е ясно, защото остава отвворен финал и явно малцина знаем какво става. biggrin.gif

Играта има 2 финала !!! biggrin.gif

Кредитите се пускат два пъти. Първия път е след смъртта на Елика. Играта е превътяна. Дали искаш да я спасиш или не - избора си е твой !!!

Кредитите се пускат два пъти. Първия път е след смъртта на Елика. Играта е превътяна. Дали искаш да я спасиш или не - избора си е твой !!!

Тука малко ми развали деня ... тамън ми остана един healing ground. Сега вече знам финала ;( Освен това ... малко тъпа работа, като в WW ... както и да свършиш играта, в TtT все почваш все едно си убил Дахака. Няма значение.

Някой да е намерил Preorder Code за скинове различни от тези в Sands of Time, защото ми останаха два граунда и темпъла и играта свършва, а мисля да я цъкам пак?

Код за Алтаир - 13372805, това е само за Принца а за Елика трети скин се получава катоминеш играта. Скина е на Jade от Beyond good and evil.

плс ХЕЛП искам да ви попитам стигнал съм до tower of ormazd в city of light там стигам до некаф дебелак и мацката ми вика push him into the pillars или нещо такова ето и screen от там.. http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0...529b815c9/asdad благодарим ви предварително :P

плс ХЕЛП искам да ви попитам стигнал съм до tower of ormazd в city of light там стигам до некаф дебелак и мацката ми вика push him into the pillars или нещо такова ето и screen от там.. http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0...529b815c9/asdad благодарим ви предварително :P

закарваш го до дървените колони в 3 от ъглите на стаята, атакуваш го и си готов.

Редактирано от teikata93 (преглед на промените)

закарваш го до дървените колони в 3 от ъглите на стаята, атакуваш го и си готов.

Като за да стане работата, "дебелака" трябва да е с гръб към колоните (трябва да го бутнеш да падне върху тях, за да го счупи и да го наранят).

@teikata93 ... мерси за кода, сега ще го пробвам.

ПП: Мерси много, стана. Скина на Jade ще го отключа днес и пак остават по един заключен и за принца и за Елика, но нямам представа какви. В едно клипче гледах Елика със зелени дрехи, като на Jade, но само дрехите бяха други ... този скин на Jade, който се отключва след превъртане предполагам е изцяло Jade. Ако някой знае как се отключва последната двойка скинове или поне какви са да казва, това ми е много интересна част от играта. biggrin.gif Още един път благодаря на teikata93 .

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Като за да стане работата, "дебелака" трябва да е с гръб към колоните (трябва да го бутнеш да падне върху тях, за да го счупи и да го наранят).

@teikata93 ... мерси за кода, сега ще го пробвам.

ПП: Мерси много, стана. Скина на Jade ще го отключа днес и пак остават по един заключен и за принца и за Елика, но нямам представа какви. В едно клипче гледах Елика със зелени дрехи, като на Jade, но само дрехите бяха други ... този скин на Jade, който се отключва след превъртане предполагам е изцяло Jade. Ако някой знае как се отключва последната двойка скинове или поне какви са да казва, това ми е много интересна част от играта. biggrin.gif Още един път благодаря на teikata93 .

добре де като е с гръб към тях започва да ме настъпва трябва да го отблъсна натискам натискам и на края ме отблъсква и при 3те колони пробвах се така става wtf..

добре де като е с гръб към тях започва да ме настъпва трябва да го отблъсна натискам натискам и на края ме отблъсква и при 3те колони пробвах се така става wtf..

E, трябва да е с гръб към колоната и да му вкараш някакво комбо. Пробвай с 4 пъти Елика или Елика и 2-3 пъти меча. Не скачай и не използвай ръкавицата срущу тоя, освен ако не ти е задържително за да избегнеш удар.

Това не е втори край. Така просто не довършваш играта. Историята завършва когато Елика се съживява и принцът я отвежда в пустинята. Това е отворения край, каращ ни да умрем от нетърпение за следващата игра ;)

P.S.

Според мен, ЮБИСОФТ са искали да направят тази игра подобно на The Sands of Time и не го казвам защото това е началото на една нова трилогия, а защото TSOT може да съществува като самостоятелна игра. Сигурно повечето от вас не мислят така, но като се замисли човек, независимо от това, че всеки си има любима игра от тази трилогия, The Sands of Time е най-красива от всички. Всеки знае как завършва: принцът убива везира, дава камата на Фара и си отива. Ако WW и TTT не съществуваха, историята пак изглежда завършена.

В случея тази игра може да завърши както самият играч поиска - дали историята приключва оставяйки Елика мъртва, или слагането на отворен край за следващата игра. Както 1001 нощи - приказката започнала и приключила преди края, оставяйки читателя в напрежение. Това е смисъла на отворения край cool.gif . Едва ли обаче някой от вас би искал историята да прикюли в самото й начало...

Малко :rolleyes: ама отдавана не съм писал такива коментари. :wors:

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Това не е втори край. Така просто не довършваш играта. Историята завършва когато Елика се съживява и принцът я отвежда в пустинята. Това е отворения край, каращ ни да умрем от нетърпение за следващата игра ;)

P.S.

Според мен, ЮБИСОФТ са искали да направят тази игра подобно на The Sands of Time и не го казвам защото това е началото на една нова трилогия, а защото TSOT може да съществува като самостоятелна игра. Сигурно повечето от вас не мислят така, но като се замисли човек, независимо от това, че всеки си има любима игра от тази трилогия, The Sands of Time е най-красива от всички. Всеки знае как завършва: принцът убива везира, дава камата на Фара и си отива. Ако WW и TTT не съществуваха, историята пак изглежда завършена.

В случея тази игра може да завърши както самият играч поиска - дали историята приключва оставяйки Елика мъртва, или слагането на отворен край за следващата игра. Както 1001 нощи - приказката започнала и приключила преди края, оставяйки читателя в напрежение. Това е смисъла на отворения край cool.gif . Едва ли обаче някой от вас би искал историята да прикюли в самото й начало...

Малко :rolleyes: ама отдавана не съм писал такива коментари. ;)

Еми незнам , но при мен края е когато Елка умира, кога се съживява, незнам , но смятам да я почна от начало да вида какво сам пропуснал .

В много форуми има информация, че играта има 2 края, но незнам ??? :wors:ohmy.gif

Нов въпрос ... мога ли да продължа играта след като я превъртя? Примерно ако искам да си събера останалите Light Seeds ...

Зациклих ... Последната битка с тая ржзжвата, с виденията ... около мен има 5-6 копия на Елика. Първоначално мислех да пробвам тактиката от Sands of Time доло в банята, когато слушаш гласа на Фара и се ориентираш към съответната врата. Тук обаче не стана. Сега има 3 копия и когато резна някоя, прави ново точно на отсредната страна (те са в кръг). Идея какво да направя?

Ха-ха ... колко съм тъп. "what would you sacrifice for her?" ... Какво друго освен себе си? Метнах се от кулата и Елика ме спаси biggrin.gif

... В едно клипче гледах Елика със зелени дрехи, като на Jade, но само дрехите бяха други ... този скин на Jade, който се отключва след превъртане предполагам е изцяло Jade. Ако някой знае как се отключва последната двойка скинове или поне какви са да казва, това ми е много интересна част от играта. biggrin.gif

скинът не е изцяло Jade ами само тялото и дрехите, а лицето си е като на нормалната Елика. А за последната двойка се очаква да е DLC.

скинът не е изцяло Jade ами само тялото и дрехите, а лицето си е като на нормалната Елика. А за последната двойка се очаква да е DLC.

DLC? ...

Не съм писал тук от много отдавна,поради желанието да изиграя играта първо и после да коментирам.Оле мале от къде да започна :) Това е играта на 2008 за мен.Никакви ъндъркавъри мъндъркавъри крайзиси и други тем подобни (да не се обиждат феновете аз лично харесвам NFS но извинете Undercover не е това което трябваше да е,пък и някъде в темата четох за мнение че крайзис била с по хубава графика и т.н. да ама автора "ША има да зима" от мен или от който и да е фен на PoP".Играта надмина очакванията ми и някак си успях да избягам всички спойлери за да си запазя края за себе си както и да е.Това е върха на 2008.Точно това трябваше да ободри тригодишното ни чакане.Аз "хептен" забравих за чакането и всичко останало като видях играта.Според мен това вече си е истинско изкуство да направиш такава игра.Страшен сюжет,като на приказка-типично за поредицата.Няма алтернативен край - края е един и тъй като гледам вече има пострадали от спойлери на които съчувствам например xactoR.Трябваше да има някаква уговорка между активните посетители на темата ако някой превърти играта да изчака другите-да не казва края все пак и на него щеше да му е неприятно.Просто се иска малко човечност :P Като си отговорите на последните думи на Елика ще разберете дали ще има следваща част и ако има какво ще представлява...

downloadable content = сваляемо съдържание

И, това означава ли, че няма да има никакъв шанс да се докопаме и ние до него?

@WarriorWithin7 ... краят на играта беше ясен още преди месеци. Аз спрях да гледам трейлърите още в края на Октомври, защото нямаше да ми остане нищо, което да не знам. Просто не знаех, че ще имам шанс да я спася. В крайна сметка, това със спасяването е единственият "край" на играта, защото не вярвам някой да спре да играе, докато играта не го върне в менюто ... Щом може да се продължи дори и след credits-а, значи има още нещо. Под алтернативен край бих разбрал да имаш право на избор - или отиваш и кълцаш дървото или оставяш Елика и ... примерно "случайно" виждаш магарето и облян в сълзи се насочваш към него. Това би бил алтернативен край ... Както и да е, всъщност ми стана по-тъпо, че истинският край е малко префърцунен, отколкото, че ми казаха какво става накрая :P

Сега искам да попитам феновете на тази поредица всъщност какво е "Fara".От трета част си спомням че това беше едно момиче но не съм сигурен а принца каза че това е имато на магарето му.

Сега искам да попитам феновете на тази поредица всъщност какво е "Fara".От трета част си спомням че това беше едно момиче но не съм сигурен а принца каза че това е имато на магарето му.

Принцеса Фара е момичето с лъка от първата (Sands of Time) и третата (The Two Thrones) част, дъщеря на махараджата. Една от любимите поддържащи героини в игри на доста от геймърите, най-вече феновете на РоР. Не е много умна, набива се в мелето, скача първа ... умира ... но си има и положителните качества. В новата игра, магарето е кръстено Фара на т@ш@к. Символизира колко е смотано АI-то на Фара (принцесата) в предишните игри (най-вече първата). И не е "Fara", а "Farah" cool.gif

@WarriorWithin7 ... краят на играта беше ясен още преди месеци. Аз спрях да гледам трейлърите още в края на Октомври, защото нямаше да ми остане нищо, което да не знам. Просто не знаех, че ще имам шанс да я спася. В крайна сметка, това със спасяването е единственият "край" на играта, защото не вярвам някой да спре да играе, докато играта не го върне в менюто ... Щом може да се продължи дори и след credits-а, значи има още нещо. Под алтернативен край бих разбрал да имаш право на избор - или отиваш и кълцаш дървото или оставяш Елика и ... примерно "случайно" виждаш магарето и облян в сълзи се насочваш към него. Това би бил алтернативен край ... Както и да е, всъщност ми стана по-тъпо, че истинският край е малко префърцунен, отколкото, че ми казаха какво става накрая :P

Това сваляемо съдържание ще го има ли за ПС3 и кога излиза ???

сега се зачетох и така като гледам май тоя скин го има само за ПЦ версията. Ето и линк: тук и се оключва като събереш 1001 от онея сините неща. И ако се загледате в сннимката в линка ще видите че страшно много прилича на най-първата снимка от играта.

хора плс хелп намирам се в city of the light там при боса има некви решетки насекаде и тва е кво трябва да направя?ето и screen от там сега счупих една колона но нищо..

post-197015-1229433322_thumb.jpg

Редактирано от niks_123 (преглед на промените)

хора плс хелп намирам се в city of the light там при боса има некви решетки насекаде и тва е кво трябва да направя?ето и screen от там сега счупих една колона но нищо..

трябва да го закараш до мястото което е зад гърба му на скрийна, който си дал. Като го закараш го удряш няколко пъти и отново трябва да натискаш бързо бутона, който ти ке покаже на екрана.

@WarriorWithin7 ... краят на играта беше ясен още преди месеци. Аз спрях да гледам трейлърите още в края на Октомври, защото нямаше да ми остане нищо, което да не знам. Просто не знаех, че ще имам шанс да я спася. В крайна сметка, това със спасяването е единственият "край" на играта, защото не вярвам някой да спре да играе, докато играта не го върне в менюто ... Щом може да се продължи дори и след credits-а, значи има още нещо. Под алтернативен край бих разбрал да имаш право на избор - или отиваш и кълцаш дървото или оставяш Елика и ... примерно "случайно" виждаш магарето и облян в сълзи се насочваш към него. Това би бил алтернативен край ... Както и да е, всъщност ми стана по-тъпо, че истинският край е малко префърцунен, отколкото, че ми казаха какво става накрая :grimace:

а в действителност истинския край на играта е като клъцнеш дърветата дето викаш и тогава вече се появяват финалните кредити...Пурвите са за тези които ще пропуснат финалните може би.Следващата част може да се бие принца в царството на мрака за да се отърве от Аhriman или нещо подобно...може би тогава ще си види магарето с ейййййййййй толкова дебелите килими biggrin.gif Но пак нищо не е сигурно докато не се види или чуе....А да за малко да забравя.Интересно е че накрая очите на Елика са отворени и мигат а пък тя нали уж трябва да е мъртва....незнам при другите дали е така...

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Не съм писал тук от много отдавна,поради желанието да изиграя играта първо и после да коментирам.Оле мале от къде да започна :nono: Това е играта на 2008 за мен.Никакви ъндъркавъри мъндъркавъри крайзиси и други тем подобни (да не се обиждат феновете аз лично харесвам NFS но извинете Undercover не е това което трябваше да е,пък и някъде в темата четох за мнение че крайзис била с по хубава графика и т.н. да ама автора "ША има да зима" от мен или от който и да е фен на PoP".Играта надмина очакванията ми и някак си успях да избягам всички спойлери за да си запазя края за себе си както и да е.Това е върха на 2008.Точно това трябваше да ободри тригодишното ни чакане.Аз "хептен" забравих за чакането и всичко останало като видях играта.Според мен това вече си е истинско изкуство да направиш такава игра.Страшен сюжет,като на приказка-типично за поредицата.Няма алтернативен край - края е един и тъй като гледам вече има пострадали от спойлери на които съчувствам например xactoR.Трябваше да има някаква уговорка между активните посетители на темата ако някой превърти играта да изчака другите-да не казва края все пак и на него щеше да му е неприятно.Просто се иска малко човечност ;) Като си отговорите на последните думи на Елика ще разберете дали ще има следваща част и ако има какво ще представлява...

Да, ще има следваща част и мога да се обзаложа , че ще е мрачна!!! :)cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.