Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

Който има Xbox360 да се радва - http://######/details.php?id=f2ccd5e5...2e0b2d64eaa6073

• Отговори 835
  • Прегледи 90,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

Който има Xbox360 да се радва - http://######/details.php?id=f2ccd5e5...2e0b2d64eaa6073

:):):) ЗАЩО СЕ ОТКАЗАХ ОТ XBOX-AAAA!!! Е както и да е все пак за РС останаха 3 дена и ще се почака...

Цитирам:

Рейтинга на играта е 9.3/10,като се има предвид че още не е излязла играта.Прочетох коментари от хората които са играли играта и казват че играта е върха Графиката не е била каквото всеки очаква,Цитирам: ''Просто играта е върха,няма по-яка игра от тази и 100% че това ще е играта на годината.

Дано да е така !!!

http://www.gametrailers.com/player/43200.html

Редактирано от mozaka (преглед на промените)

Два часа чист геймплей с много коментари и пояснения: цък

Според последна информация играта била много лесна и това което ме дразни, като чета повечето коментари КРАТКА !!!

Ако е така ще е много жалко , за тази така чакана игра!!!

Според последна информация играта била много лесна и това което ме дразни, като чета повечето коментари КРАТКА !!!

Ами все пак е триология...И първия принц се минаваше много лесно и бързо... biggrin.gif

Ами все пак е триология...И първия принц се минаваше много лесно и бързо... biggrin.gif

Какво ми правят тези 3 години когато правеха новия принц, дано не е вярно ,че е кратка

след няколко дена , когато се появи за ПС3 ще видим кои е прав и кои крив, много мразя да ми правят игра която толкова много време чакам и ми е любима.... Кратка...

Играта я делнаха от арената, бах тея гадове, Торент линкът е премахнат поради подадено основателно оплакване за нарушение на авторски или сродни права..

http://www.gametrailers.com/player/43252.html

• Автор

Докато не видя играта няма да кажа нищо за нея.Чакам с нетърпение да излезне за pc.А официалната дата за компютър беше 9-ти,нали?

За всички нови игри така се говори... Не знам нито една която да се е харесала масово :lol6:

За всички нови игри така се говори... Не знам нито една която да се е харесала масово :lol6:

От новите само CoD4 laugh.gif Дано тази да е добра.

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Играта е невероятна преди малко бях при един приятел и просто бях смаян, Елка е много красиво направена , графиката е супер определено играта ще стане хит и мое лично мнение ще задмине Prince of Persia: The Sands of Time трилогията...................

Чакам я за моето ПС3 и определено си е струвало чакането !!!

Пича, още не е минал 3 та мисия , но определено не е кратка има бая мисий!!!

http://www.gametrailers.com/player/43263.html

http://ps3.ign.com/dor/objects/890665/prin...mes_120208.html

ето още мнения за играта:

Цитат:

И новия PoP се появи, и за мое голямо учудване е СТРАХОТЕН, визуално пък е абсолютен jaw-dropping. Изключително много се радвам, че Ubisoft този път са заложили на сейлф-шейднатата визия, която естествено изглежда в пъти по-оригинално от повечето игри.

Общо взето бях доста скептично настроен към това заглавие, главно заради факта, че ще бъде невъзможно да умреш, както и Елика, която през цялото време ще е залепена за принца. За радост всичко това е измислено и реализирано перфектно. Ако по време на премятанията сгрешиш, Elika те спасявя и връща малко назаде, което е същата работа все едно си умрял. Просто от Юби са решили да ни спестят You are dead надписа и допълнителното лоудване за последния чекпойнт. Smile По време на битка ако принца бъде повален, Елика отново го спасява, но през това време противниците пък могат да си регенерират кръвта.

Акробатиките са ниво над всичко останало в жанра. OST-a е много добър. Бойната система ми харесва доста. С помоща на Елика могат да се навързват страхотни комбота.

Абе плюсове мога да изброявам до утре. Играта е мъст-хев, така че всеки да я захваща. :thumbsup:

Единствените минусчета, които забелязах досега:

- Посредствен войс актинг.

- Липса за избор на трудност. Пуска те с някаква по дифоулт и това е. Хардкор геймърите, които са свикнали на игри, с трудности ала ''разбий пада от яд'', ще останат разочаровани от това.

Видео със скинчетата... http://xbox360.ign.com/dor/objects/890664/...mes_120208.html

Убисофт се изложиха само с едно, играта е много лесна и децка, но ме зариби, много ме зариби един от босовете , тоя скелет с коронката е много добре направен и атмосферата и музиката, когато се биеш с него е СТРАХОТНА няма равна !!!

Ааа, сега гледах видеото със скиновете. Много е яко. Не че е кой знае какво, дори от една страна е тъпо, но ... Ако някой реши да превърта играта няколко пъти, то поне ще може да я разнообрази и в този аспект (освен, че ще може да мине играта по различен начин).

Е сага стана страшно. Адски съм раздвоен какво да играя ... това или GTA-то ...

ПП: Това е код за скина от Sands of time - "52585854". Въвеждате го в Options >>> Extras (или нещо такова, още не съм я свалил за да пробвам).

Освен това доколкото разбрах графичните настройки били забутани някъде ... та, ако е вярно, потребител в арена е написал следното:

ВАЖНО: Влизате в папката на играта. От там в папка Launcher. Пускате ехе-то там след което почва да зарежда ,задаржате ctrl и се отваря прозорче със 3 опции да пуснете играта ,настройки и quit!

Именно от там се оправят настройките на играта !

Не мисля, че ще възрази да го постна ...

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

С такива изисквания е , че чак се разсмивам biggrin.gif

Оплакваш ли се? :) Това е най-хубавото нещо, което може да се случи след като GTA IV ни хвана неподготвени.

ПП: Инсталираааааааааам!

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Е сага стана страшно. Адски съм раздвоен какво да играя ... това или GTA-то ...

ПП: Това е код за скина от Sands of time - "525858542". Въвеждате го в Options >>> Extras (или нещо такова, още не съм я свалил за да пробвам).

Освен това доколкото разбрах графичните настройки били забутани някъде ... та, ако е вярно, потребител в арена е написал следното:

Не мисля, че ще възрази да го постна ...

Да... оттам се настройва резолюцията. При мен на 1280x1024 върви на МАКС с antialiasing 2 cool.gif

послепис: До сега поцъках малко... стигнах до след като излезе от замъка една карта се отваря (та до там) :P

Няма да ми тръгне, но все пак ще я дръпна. Честито на щастливците които в момента я играят (няма да крия, че завиждам :P ). Ще дойде и моят ред, защото по-добре късно от колкото никога... :clap:

jRw18725.jpg

Това май е принца на анимето и детските.Като го играя се подсещам за саундтрака на "Том и Джери".Иначе скок-подскок-каато другите принцове.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.